Hollywood’un ünlü ‘baba’sı Robert De Niro, 79 yaşında baba oldu. Bir diğer ‘baba’ isim Al Pacino ise 83’ünde önümüzdeki ay baba olacak.

Hollywood’un ünlü ‘baba’sı Robert De Niro, 79 yaşında baba oldu. Bir diğer ‘baba’ isim Al Pacino ise 83’ünde önümüzdeki ay baba olacak.
Hayır yok.. yapmak isteneni yaşa bağlamak ömre bağlamak.. bu hayatı anlamamak demek.. hayatta hiçbir şey planla programla yürümüyor.. ne olacağını kestirmek güç.. genç yaşta da göçüp gidebilir insan hayattan.. bir depremle bir kazayla bir sağlık sorunuyla.. bir anda hayatı değişir insanın.. gelecekte ne olur diyerek sağlıklı kararlar alınamaz.. anı yaşamak akışa bırakmak en makbul olanı
Biyolojik olarak baba olmanın yaşı yok çünkü erkekler kadınlar gibi değil çok yaşlansalar bile üreme hücreleri oluyor ve kadınlar gibi menopoza girmiyorlar. bu yüzden yaslılarda biyolojik olarak baba olabilir ama eğer çok zengin değilse yaslı birisinin baba olması iyi bir şey değil çünkü yaslı baba çabuk ölüyor ve çocuğu baba figüründen koparmış oluyorsun
Sırf kendi zevki için çocuk yapmış. Baba olmak sperm bağışçısı olmak değildir. Çocuğu ruhen ve fiziken hayata hazırlamak için onun kilavuzu olmaktır, ilk öğretmeni olmaktır. Bakabileceğin kadar çocuk, ilgilenebileceğin kadar çocuk önemli nokta.
Cevap
3Cevap
Evet var.
Aç biraz?
De niro veya Al Pacino değilsen evet, evet yaşı var
Bence var. Cocuk bakmak kolay degil. Adam 80 yasinda kendi bezinimi takicak bebeginkinimi. Pardon ama...😂
Bide bagrisa gurultulu baya 80 gec bence... yakinda olucek ya
O cocuk ondanmi gercekten normalde kuculuyor... da
Abi atmis Bence Dede😳saka Demi 80?
Azmis
Bana olmaya mi, heveslendin yoksa
Umarım cocuklar kendılerınındır
Bunlarin yaslar seksen olmus ama isleri bitmemis
Ben erkeklikkerinin gücü diyorum
Yaşı yokmuş 🤣
Evet var
Mesela şimdi 60 yaşında baba oldun bu çocuk ilkokula gitmeye başladı sen 70 yaşına geldin o çocuğa sağlıklı bakamazsın bir kaç yıl içerisinde göçüp gideceksin olan çocuğa olur. Baba yaşı max 40 yaş olmalı.
Yokkk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?