Benim samimi olduğum ailece tanıdığım ve evimi herşeyimi paylaştığım işyerinde bir kız var. 2 yıldır tanıyoruz birbirimizi. 2 yıldır çok kez tartıştık barıştık. Abisiyle annesiyle vs hepsiyle aram çok iyi. Bir süre evimde de kaldılar, onun sürekli arkasında oldum. Fakat 2 yıl boyunca 1 kez beni arayıp nasılsın dememiştir, 1 kez dışarıda bir çay dahi içmişliğimiz yok. Geçen yine bir tartışma yaşadık fakat bu kez işyerinde insanlar içinde ve o günden sonra artık eskisi gibi olmadı aramız. Aslında anlayışla karşılayabilirdi, geçerli sebebim vardı. Sonrasında işyerindeki başka bir 45 yaşındaki abiyle samimiyet kurdu ve benim yerime onu koydu. Hiç gitmediği yerlere onunla ve yakın arkadaşıyla gitti. Firmalardan sevmediğim adamla birlikte sevgili anlamında oldu görüştü. bunları da bana nispet olsun diye kapalı olan WhatsApp durumunu açarak gösterdi. Doğum gününü kutlamama, hasta olduğunda durumunu sormama izin vermedi. Mesajda bana normal davranıyor, eğlenceli gibi ama geç dönüyor. Otobüste işyerinde vs asla yüzüme bakmıyor. Sürekli kendi işimi kendim yaparım diyor ama yapamayınca yine geliyor bana. Bunlar zoruma gidiyor bu davranışları. Onun sınavı var bugün ve ben gireceğime söz verdim ona. Çünkü o yapamıyor bunu. Fakat zoruma gidiyor bu yaptıkları da. Nasıl davranacağımı ne yapacağımı bilemiyorum. Yardım?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Şurdan anladığım kızın biri seni 2 yıldır kullanıyo her başı sıkıştığında sana koşuyo ama sevgilin degil sense duygular besliyorsun şimdi de başkalarıyla görünce kıskanıyorsun sana tavsiyem kendini kullandirma
Haklısın, bugün bu sınava girmezsem ona verdiğim sözü tutmamış olacağım ve o sınava girmezsem onun okulu da uzamış olacak. Söz vermemeliydim aslında. Şimdi mecbur yapacağım ama onu da aramam gerekiyor girmek için
Teşekkür ederim yorum için bu arada
Söz vermek nedir seni kullanan birine yardimci mi olacaksin ske surulcek beyin yok sende
Haklısın, canım işte. Şimdi napayım ben nerelere gideyim yani 🤦
bu kadar uzun yazınca okumuyorum üzgünüm
Konu uzun olunca kısa kesemedim üzgünüm
yok rica ederim ama şimdi okumak istiyorum belki faydam olur
Teşekkür ederim
Bak okudum ve tek bir cümlem var sana
"Yaptığın iyilik sana bir gün görev olarak geri döner"yapma bence kendi akıl sağlığın için yardımı bırak değil ona ailesine yardım etmişsin
en son cümlen otobüste bile yüzüne bakmayan için sınava gireceksin
üzgünüm ama ya çok canım ya da aşırı iyi niyetlisin
yapma bırak düştüğü yerde kalsın kendisi kalksın, başkaları ile gününü gün edecek tıpa sıkışınca sana gelecek demek yok kabul değil
Haklısın, bugün bu sınava girmezsem ona verdiğim sözü tutmamış olacağım ve o sınava girmezsem onun okulu da uzamış olacak. Söz vermemeliydim aslında. Şimdi mecbur yapacağım ama onu da aramam gerekiyor girmek için
yok yok sen akıllanmazsın bırak diyorum düşsün söz verdin ama vazgeçme hakkın var yalansız dolansız bak açık sözlü bir kere davran vazgeçemeyeceksin
cümle şu
"sen beni bal gibi kullanıyorsun ve ben düşündüm bu sınava girmeyeceğim ne halin varsa gör"
bak dostum yapma yapma ya da bana ne ben diyeceğimi dedim
Teşekkür ederim saolasın