Eşim makine mühendisliği mezunu iyi bir şirkette çalışıyor ben ise lise mezunu ev hanımıyım. Kompleks yapıyorum. Kendisine söylediğimde gönüller bir olsun ben seni sevdim evlendim ötesini kurcalama. Çalışıp kazandığım senin diyor ama üzülüyorum siz ne düşünüyorsunuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aile & Toplum konusunda 551 cevap paylaştı. Siz evlenmeden önce eğitim durumlarınizi biliyorsunuz ya kardeş. Neden şimdi takıntı yapıyorsun. İnsanlar birbirlerini kariyerlerine göre değil kafa yapilarina ve kalplerine göre severler. Siz sevmiş evlenmiş bir ciftsiniz. Kafaya takacak bir şey yok.. hemde insan hayatı boyunca kendine lazım olacak herşeyin %95 ini ilk 6 yaşında ogrenirmis. Ondan sonra ne eğitim alırsa alsın yaşmak icin değil calismak için alıyor.. yani senin eşinle eğitimin aynı seviyede o sadece ilaveten bir meslek okumuş.. aranızda kültür farkı yok meslek farkı var..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılOkumak mı istiyorsun? Oku ama bunu kompleksinde ötürü yapma. Eşin seni seviyor, ne güzel. Herkes böyle bir ilişkiye sahip olamayabiliyor. Kompleksi neden şimdi yapıyorsun okumadığında da okuyan doktor olan vardı mühendis olan vardı... O zaman neden kompleksin yoktu da şimdi var ya da o zaman komplekse gerek yoktu ise şimdi neden gerek var eşinle neden yarışıyorsun
00 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAman benim eski eşim ingilizce öğretmeniydi boşayacam diye akla karayı seçtim boşandığım günü hala lokma hayır dağıtarak kutlarim. Demem o ki diploma cehaleti alır eşeklik baki kalır. Sevgi varsa her şey hallolur. Sen eşini mutlu edeceksin eşin de seni. Sidi. k yarışına gerek yok. İnsan olmak en büyük erdem. Mutluluğunuz daim olsun
00 Yorumla
Daha ne istiyorsun ki, seni sevmiş her şeyinle kabul ediyor. Gerek yok bu komplekslere. Her şey okuma ile meslekle falan bitmiyor. Bir insan önce İNSAN olacak. Sen de insansın ve bir çok güzel özelliğin vardır.
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha ne istiyorsun derken sanki böyle çok bedbaht bir haldeyim de beni kabul etmiş gibi davranıyorsun o kadar da abartmayın teşekkür ederim sen de tatlısın canım
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
35Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılo zaman bu tür şeyleri takmayın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılerkegin statü olarak yüksek olması sıkıntı değil tersi olsaydı mutsuzluk ve sıkıntılar olacaktı... bence seni sevip sana değer vermesi tam ise gurur duy bence... Birde maskülen bir adamsa alfa karakterli senin hipergamin için tatmin edici olacaktır.. Bence gayet normal.
21 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka ya. Ne alaka tersi oldaydı
Merhaba. Böyle düşünmen çok doğal. Ama eşin sana bunun karşılığında gayet güzel cevap vermiş, helal olsun. Ev hanımı olmak evde yatmak değil ki. Maaşsız işçi gibi düşün. Aslında ev hanımları çoğu çalışanlardan daha çok iş yaparlar. Bunu unutmayın. Okumak isterseniz de yine çalışın okuyun. Ama kendinizi küçük görmeyin. Yoksa zamanla o da sizi küçük görür. Dobra olun, kendinize güvenin. Eşin eve ekmek parası getiriyorsa sen de o evin ekmeğini yapıyorsun. 🩷
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYapmak gereken çok basit, o zaman sende okuyacaksın. Yani didinmekte olmaz hatta evde boş vaktin vardır mutlaka şimdiden ders çalışmaya başla üni sınavlarına gir sende oku meslek sahibi ol. Bu arada senin yerinde olsam bende aynısını düşünürdüm, haklısın..
03 Yorumla
Soran+1 yılYani öyle düşünüyorum zaten seneye üniversite sınavına gireceğim oyuncu olmak istiyorum televizyonculuk okumayı düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılYani bencede çalış derslerine sende oku, kendini de üzme boş yere senin ne eksiğin var başkalarından.. Oyuncu olman biraz sıkıntılı olabilir bence eşin kıskanabilir belki. Başka alternatif mesleklere de yönelebilirsin, mimarlık, mühendislik, sağlık sektörü gibi. Ama yine de senin tercihin tabi.
Soran+1 yılYok kararlıyım hep oyuncu olmak istemiştim oyuncu olacağım
Kendini geliştirmen gerekiyor bazen fikirlerde okadar basitçe yaklaşıyorki lise mezunları şaşıp kalıyorum yanlış anlama ilerde farklı sınuçalrı olabilir elini çabuk tut veya düşündüğüm gibi de değildir
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılÜzülme kendini geliştir. Bu şekilde devam edip bu durumu kocanın gözüne sokarsan o da bir gün soğur yapma bunu. Yaşın genç sınava hazırlan açıktan üni oku hiç değilse
04 Yorumla
Soran+1 yılYa ben hep gözüne sokmadım bir kere söyledim zaten sınava hazırlanmayı düşünüyorum televizyonculuk okumak istiyorum sanırım oyuncu olmak istiyorum bilmiyorum ya kafam çok karışık kendimi geliştiriyorum aslında kitap falan okuyorum resim sergisi açmıştım geçen sene iyi bir resim yapıyorum kültürlü biriyim.
- +1 yıl
E çok güzel ev hanımı olmak mı sana kompleks yaptırıyor
Soran+1 yılHayır lise mezunu olmak lise mezunu olmak istemiyorum
- +1 yıl
Çaresi olan şeyler için canını sıkma çalışır üni mezunu olursun 😌
Ev hanimligi da kolay değil açıkçası. Her işin kendine göre bir zorluğu var. Ayrica o tip evlilikler eğer iki taraf da aldatmazsa ve saygılı olursa daha uzun sürebiliyor
01 Yorumla
Soran+1 yılYa ev hanımlığından memnun değilim demedim lise mezunu olmaktan memnun değilim sanırım üniversite sınavına gireceğim bu sene böyle bir karar aldım
Ben de makine mühendisiyim ve eşim ev hanımı.. Evliliğimizde gayet mutlu bir şekilde ilerliyor.. Eşinin sana olan sevgisine ve yuvanın huzuruna odaklan..
10 Yorumla
+1 yılSorun etmiyor ve seni altta görmüyor. Böyle düşünüp de kendini paralama. Üstelik ev hanımı isteyen erkekler de çok.
17 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum biliyorum da ne bileyim işte sanırım üniversite sınavına hazırlanacağım
- +1 yıl
Takma kafana..
Okumak istiyorsan oku ama sırf bunun için okuma.
Soran+1 yılİşte kendimi kötü hissettiğim için okumak istiyorum
- +1 yıl
Yok yok bunun için yapma..
Senin düzenli bir hayatın var zaten. Eşinin aldığı yetmese neyse, mesleğin olsa gene neyse.. Sırf bunun için önce okuyup sonra iş bulmakla bence uğraşma. Zaten ev işlerine alışmışsın. Hem okuyup hem yapmak zor olur.
Soran+1 yılYa benim düzgün bir hayatım da olsa ben okuyup oyuncu falan olmak istiyorum televizyonculuk okuyacağım ev işlerini zaten yapmam okursam
- +1 yıl
Eşinin eve çalışan mi almasini istiyorsun
Soran+1 yılYani o zaman düşüneceğim bunu belki bir temizlikçi tutarım bilmiyorum şu an düşünmeyeceğim daha seneye girebilirim sınava
+1 yılDiplomadan ziyade kişisel gelişim de önemlidir. Makineler hakkında uzmanlığı olması hayatın geri kalan her noktasında uzman olduğu anlamına gelmez. Sende evde uzman olduğun konular vardır. Ki bi diploma kağıt parçası senin kim olduğunu göstermez.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 418 cevap paylaştı. Boşanıp lise mezunu biriyle evlenmen daha mantıklı öyleyse. Zaten senin gibi birinin ne işi var diplomalı bir mühendisle olacak iş değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılOf ya niye saldırı yaptın
+1 yılBen lise eşim lisans mezunu. Ben çalışıyorum eşim ev hanımı. Hiç bir kompleksimiz yok. Başka sıkıntılar var o kadar
02 Yorumla
Soran+1 yılYani tabii başka sıkıntılar da olmasın da üzülüyor insan
- +1 yıl
İstemesem de oluyor maalesef
Adamın suçu yok. Oku açıktan çocuk gelişimi gibi bişi. Kafan rahat etsin
01 Yorumla
Soran+1 yılAçıktan okumayı düşünmüyorum yüz yüze televizyonculuk okuyacağım oyuncu olmak istiyorum
+1 yılBence normal kendi kendine böyle düşünceleere girme önemli olan mutluluk her üni okuyan aynı yerlere gelemiyo kendine kızma kabullen
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 865 cevap paylaştı.
+1 yılTam tersi bir durum olsa sorun olabilirdi belki ama hanımlardan böyle bir beklenti yok..
Birbirinizi sevmeniz yeterli..
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 728 cevap paylaştı. Kompleks haline dönüştürürsen güvensizliğin karşıya yansıyacaktır, yapmamalısın…
05 Yorumla
Soran+1 yılKarşıdaki benim rakibim değil kocam gerekirse bu ona yansıyabilir bunu çözmek onun görevi
Soran+1 yılBakın hanımefendi benim kompleksi yapmamın sebebi şu eşime imreniyorum keşke ben de üniversite eğitimi ve tamamlasaydım diye bazen utanıyorum dışarı çıktığımızda herkes ona böyle övgüler yağdırıyor bana da keşke yağdırsalar diyorum ona layık değil miyim diyorum ama bunu ona söylemekten çekinmiyorum bunun sebebi de şu duygularımı ona serbestçe yaşamaya alışmam
Soran+1 yılOnu rakip görmüyorum ona hevesleniyorum işte bunu size anlatamıyorum heveslenmek imrenmek kötü bir şey değil ki neden onun var neden benim yok şte ona düşman kesilmiyorum onu hep iltifat ediyorum rakip gören kişi sürekli iltifat etmez ayrıca uzaktan bitirmeyi değil gayet normal bir şekilde gidip gelmeyi düşünüyorum oyuncu olmaya karar verdim
Açıktan üni'ye başla, kompleksini bastırmak amaçlı
01 Yorumla
Soran+1 yılNormalden okuyacağım ya seneye sınava girip normalden okuyacağım gidip gelmeli açıktan anlamam ben bir şey
Biz ne okuyan kadınlar gördük. Sen takma. Gündem, ekonomi ve biraz haber izlersen, en iyisinden daha kültürlü olursın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir an eltim sandım seni onlar da böyle ama sen televizyonculuk okumak istiyorum demişsin o yüzden o olamazsın çünkü o bir sofi. Bunu yapacak biri değil😅
03 Yorumla
Soran+1 yılSofi ne demek
Cevap sahibi+1 yılboş ver ama dert ettiğin şeye bak. Hayatına mutluluk kat adamın da aklına karpuz kabuğu düşürme
Soran+1 yılEşimden düşüncemi saklayacak değilim
Gizli Üye(25-29)+1 yılLise mezunu olman kotu bir durum degil ama yine de okuyup kendine bir kariyer edinebilirsin kendi parani ve isini kurmak kadar guzel bir sey yok umarim hayirlisi olur
02 Yorumla
Soran+1 yılOkıyıp oyuncu olmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılUmarim ilgili oldugun alanda basarili olursun
+1 yılKompleks yapmaya devam edeceksen git sende üniversite oku. İse gir
01 Yorumla
Soran+1 yılBence üniversite okumayı düşünüyorum zaten televizyonculuk okuyacağım oyuncu olmak istiyorum
+1 yılBiz erkeklerin çoğu genelde böyle şeyleri umursamıyoruz. O yüzden çokta şey etme.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hayır ne sıkıntı olacak eskiden hep öyleydi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılBu kadar taktıysan bu konuyu bence sınavlara hazırlanıp istediğin bir bölümü oku
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılYapmayınız efendim yapmayınız eşinizin sizi dışlaamdığı sürece sorun yok bence
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. o seni almış sonunda sevmiş ne yani bu düşünce yüzüne vurmuyorsa
00 Yorumla
+1 yılEşin seni olduğun gibi kabul etmiş ne güzel işte
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenirken aklına gelmedi mi şimdi mi üzülüyorsun
19 Yorumla
Soran+1 yılEvlenirlen benim neden aklıma gelsin eşim beni beğenmiş sevmiş. şimdi üniversite okumayı düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılOku da ne bileyim saçma Geldi o zaman şimdide sever. Yorumlarina baktımda zor oyuncu olmak o kadar kolay değil oyuncu olunca sevecek mi acaba eşin ya da izin vericek mi
Soran+1 yılYani ben oyuncu olmak için elimden geleni yapacağım ikincisi de eş im benim hayatım konusunda nasıl bir şeye izin verip vermeyebilir ki ben onun çocuğu değilim kararları ben alırım o yalnızca fikir söyleyebilir
Cevap sahibi+1 yılSordun mu canım burası Türkiye
Soran+1 yılSormadım lakin benim fikirlerime saygısızlık hiçbir zaman ettiğini de görmedim Türkiye mülkiye Ben yaşıyorum bu hayatı kimseye izin vermem karışmasına
Cevap sahibi+1 yılSorun trol gibi k. bakma sen önce oku da
Soran+1 yılYani sorumun salaması geldi benim pek umurumda değil sen önce okulda ne ya hayallerimi söylüyorum belki okumayacağım direkt bir ajansa yazılacağım ne biliyorsun yani Sana ne istediğim gibi hayallerimi söylerim gelmiş hoca diyor yani hepiniz böyle affedersiniz doldu canımsın birlikte olduğunuz için herkes öyle sanıyorsunuz benim eşim benim hayatıma o kadar müdahale etmiyor
Cevap sahibi+1 yılNe diyorsun kardeşim bak işine o kadar gerilmişsin ki tamm hadi git oyuncu ol Allah sabır versin
Soran+1 yılSen iyi misin ya asıl gergin olan sensin Allah senin etrafındakileri sabır versin insanları kocandan izin al diyorsun bir kadını Bu nasıl söyler
+1 yılBence bunu eşine bağlama kendini eksik hissediyorsan üniversite okuyabilirsin bu senin için ama ve çoğu üniversite mezunu gördüm beyinleri boş böyle şeyleri kompleks yapma birini sevdiysem ilk okul mezunu da olabilir ilişkide sevgi ve saygı önemli
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlendigin kişi anlayışlı biri bunda takılacak bir şey yok sana baskı yaparsa sorun olur çalışmanda iyi olur evde kaldıkça kendi kendine kurulmaya devam edebilirisin
04 Yorumla
Soran+1 yılÜniversite sınavına hazırlanmaya karar verdim oyuncu olmak istiyorum sanırım ya
Cevap sahibi+1 yılOlabilir neden olmasın eşiniz tepkisi bakalım nasıl olucaktır
Soran+1 yılBir şey diyeceğini sanmam eğitim engellemez
Cevap sahibi+1 yılSiz tabi daha iyi tanırsınız adınıza hayırlısı olsun 🙂
Gizli Üye(36-45)+1 yılyani adam yapmamis evlenmis. seninkiler yersiz seyler. evlenmeyecektin rahatsiz olcaksan
02 Yorumla
Soran+1 yılÜniversite okuyuccam
Cevap sahibi+1 yıloku bu sadece senin icindeki duyguyu degistirir. bende bitirdim esitiz dersin en fazla. kendinle barisik ol
+1 yılKalbi seni sevdiyse seninledir. Parasi zaten ev gecindirmeye yetiyorsa bir kadinin calismasina gerek yok bence. Hem kocan sana cok guzel gereken cevabi vermiş. Takma kafana
00 Yorumla
+1 yılGit o zaman bir işte çalış, adam eve ekmek getirmek için ensesin boza pişiyordur. Sen birde üstüne üstün bu minik dertlerine kafasını şişiriyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim kocam benim çalışmamı asla istemiyor. Kafanda kurma
Düşünme gozunde de büyütme kimseyi. Kendisi demis zaten gerekenleri. Ha illaki sorun yapıyorsan gir üniversite sınavına oku sen de. Simdi kazanmak çok daha kolay, yüzlerce bölüm var.
00 Yorumla
+1 yılEşin ne güzel söylemiş benim eşimde üni mezunu muhasebe müşavir olacak kısmetse ben lise mezunuyum bence önemli olan mantık ve akıl:)
00 Yorumla
+1 yılTakılcak bir şey yok bunda eşin seni seviyor sen lise mezunusun diye üzülme saçma yani seni seven biri var böyle düşünüp kendini yıpratma
00 YorumlaYe parasını otur yerinde çalışanda yiyor bir ekmek yan gelip yatanda yiyor bir ekmek 🍞
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılablacım sende eğitimine devam et
02 Yorumla
Soran+1 yılEtmeyi düşünüyoeum
- +1 yıl
ne güzel
Aile & Toplum konusunda 591 cevap paylaştı. Ne olacak, dışardan üniversite okuyacan.
02 Yorumla
Soran+1 yılNormal okumak istiyorum
Aile & Toplum konusunda 635 cevap paylaştı. Aşkın gözü kördür.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılyapmamaya çalış derim değilse hep mutsuz olursun
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 387 cevap paylaştı. Her üni okuyan bi b.. olsa ohooo
00 YorumlaBir terapi alsan iyi olur!
00 Yorumla
+1 yılYaoma bence anlaşıyoraan sorun yok
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılKocan haklı, o dert etmiyosa sorun yoktur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSınava hazırlan madem
03 Yorumla
Soran+1 yılSeneye
Cevap sahibi+1 yılO zaman böyle düşünmeyi bırak boşa kasıyorsun
Soran+1 yılEvet oyuncu olucam
Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Takılma buna eşin ne güzel söylemiş
00 YorumlaBence o bunu sorun etmiyorsa sen de etme
00 YorumlaMutlu olamazsınız
05 Yorumla
Soran+1 yıl5 yıldır oluyoruz çok şükür. Neyşn fesatlığu senin ki..
Soran+1 yılYani aslında denge bozulmuyor Ben bunu bazen takıyorum eşim neden makinem mühendisi değil diye değil Ben neden üniversite okumadım diye şimdi okuyacağım
Eşin adam gibi adam kıymetini bil
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Adam hakli
00 Yorumla
+1 yılNe mezunusun
00 Yorumla
+1 yılSende oku komples yapacak ne var
00 Yorumla
+1 yılDoğru söylüyor kocan
00 YorumlaGeçmeyecek
00 Yorumla
+1 yılgereksiz komplex
00 Yorumla
+1 yılÖnemli olan aşktır.
00 Yorumla
+1 yıltıp oku sen de
00 Yorumla
+1 yılBence sorun edicek bir şey yok
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılNe güzel işte
00 Yorumla - Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eşim makine mühendisliği, ben ise lise mezunuyum. Kompleks yapıyorum, ne olacak böyle?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler