Ya çoğu zaman saygı ifadesi olarak bir aranızda iletişim olmasından kaynaklı olarak babalar gününü kutluyoruz elbette ama yani şahsen bu kadar yakın olmadığım mesela kayınbabam olmayan birisinin ya da öz babam olmayan birisinin gerçekten babalar gününü kutlamak da mantıksız gelse de yine de insanlara mutlu etmek akrabalarla sohbet etmek açısından çok da zararlı bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Evet tuhaf. yani ben kimsenin kutlamam bu tür günleri sevmiyorum. sadece anneler gününü kutlardım onda da zaten anne olan değer verdiğim abla dediğim kişilerin bile kutlarım zaten.
Hayır, benim için değil. Özellikle yakın arkadaşlarımın babalarının da babalar gününü kutluyorum hatta. Onlar dışında görebildiğim, tanıyabildiğim kadarıyla iyi bir baba olduğunu bildiğim insanların da kutluyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bence gereksiz.
Ya çoğu zaman saygı ifadesi olarak bir aranızda iletişim olmasından kaynaklı olarak babalar gününü kutluyoruz elbette ama yani şahsen bu kadar yakın olmadığım mesela kayınbabam olmayan birisinin ya da öz babam olmayan birisinin gerçekten babalar gününü kutlamak da mantıksız gelse de yine de insanlara mutlu etmek akrabalarla sohbet etmek açısından çok da zararlı bir şey olduğunu düşünmüyorum.
Evet tuhaf. yani ben kimsenin kutlamam bu tür günleri sevmiyorum. sadece anneler gününü kutlardım onda da zaten anne olan değer verdiğim abla dediğim kişilerin bile kutlarım zaten.
Hayır, benim için değil. Özellikle yakın arkadaşlarımın babalarının da babalar gününü kutluyorum hatta. Onlar dışında görebildiğim, tanıyabildiğim kadarıyla iyi bir baba olduğunu bildiğim insanların da kutluyorum.
Yoldan birini çevirip kutlayabilirsin bile, nesi tuhaf olsun ki canım tabii ki kutlanır belki duymaya ihtiyacı vardır ya da duymak onu mutlu edecektir
Manevi olarak o yakınlık görünmüşse evet kutlanır ama hiç alakası yoksa -bayram değil seyran değil denilebilir 😄
Babalar ve anneler günü cok sacma geliyor bana neden cocuklar gunu yok neden biz cocuklar olarak kutlanmıyoruz 😅
Baba olmayan birinin kutlamak çok a. ptalca 😂😂😂
Sevgililer yapıyor bunu alltan alta evlilik çocuk manipülasyonu mis gibi
Kendi babamınkini bile kutlarken 35 kez düşünüyorum erol taş baba gibi birsey sarılsan bi dert sarılmasan baska bi dert😂
Bir arkadaşım var erkek onunda çocuğu yok şimdi kutlasam garip olabilir ama kaç yıldır bana az dadilik yapmadı düsünülebilir😄
İş yerinde bir kaç kişi benimkini kutlamıstı. Hayırdır dediğim de ‘ az babalık yapmadın ‘ demişlerdi.
Baba olmayan birinin babalar gününü kutlamak saçma...
Değil bence yani kişiye göre değişir kimsesi olmayan yaşlı bir dede görsem mesela kesin kutlarım
Özel bir şeyler yapılmıyorsa kutlanabilir sözlü bence. Gerisi abartı olur gibi
Bence garip sadece babam kayinpederim ve eşimin babalar gününü kutluyorum.
Sevdiğim saygı duyduğum biriyse kutlarım onun dışında kutlamam
Bence değil eş dost olmasa da baba babadır sonuç itibariyle
Neden garip olsun ki, baba olan herkesin günü nasılsa bizim babamız olmasına gerek var mı:)
Baba olan herkesin günü kutlanabilir, bağ gerekmez.
Bende tüm babaların ve baba adaylarının kutlanılabilir.
Ben de değil tabii bence yazacaktım. Hem yanlış yazmış hem -de yi ayırmamış 😅