Fakir ve çalışan biri olarak zenginlerin bizim kölemizsiniz tavrı beni yordu hele erkekler hamallık vs yapanlar size ne demeli hadi karılar evde oturuyor hayatı tozpembe görüyor siz neden çocuk meraklısısınız o zenginler üç kuruş için fakirin canını çıkarır, yer bitirirler, RTE bizi nasıl harcıyor görmüyor musunuz? Günümüzde öğretmenler bile tezekli köylerde üç kuruşa milletin şımarık çocuğunun emrine amade bir de bunu güzel bir şey gibi lanse ediyorlar fakirler olmasa kim polis kim öğretmen kim şehit olacakmış ananızın amiii olsun….
Ayrıca evet fakir ailelerden de zeki çocuklar çıkıyor doktor yazılımcı vs gibi ama çoğunluk serseri oluyor ya da üç kuruşa zenginlere kölelik ediyor…
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Fakir karısıyla, zengin parasıyla oynar zengine köle lazım fakir cocuk yapsın ki dahada zenginleşsinler
Bu rte size yaranamıyor. Yemiyor yediriyor. İçmiyor içeriyor hala adama atiyonuz. Yuhhh size bee namkör insanlar.
Sizde bu kategoriye girmemek için daha etkili işler düşünün kendinizi geliştirin köle olmayın o aklıda biz mi verelimm
çünkü ellerinde ki ile mutlu olmaya çalışıyorlar ya benim dişi stalinim
bedava oldugu icin
Bu sorunun alnı nerde öpmek istiyorum :)
Tamam kanka git yat
Bı ne yaaa