AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Şikayet edin.
Korksan bile korktugunu belli etme. Ve tehdit etmeye devam ederse savcılıga vereceğini söyle. Her yerden engelle. Birsey yapamaz
fake meselesi var benim konuştuğum çocuk vardı hoşuma giden onun sevgilisine senin fake olduğunu söylerim diyor lafta bana yardım edecekti ben çok gerildim hiç iyi değilim cidden sabahtan beri deli etti beni
Hicbisey yapamaz çünkü sen korktuğunu belli ettin zaafina yürüyor
Rest cek savciliga veririm bu utanc sicili ile bır ömür yaşamak ister misin istemez misin onu düşün ona göre devam et diyeceksin
Yazarsa kıza bende biterim sözde yardım edecekti ruh hastası sapık çıktı
Yazamaz sen dediğimi yaz ona
Ver derse
Git ver ne korkuyorsun. Namussuzlar kadar cesur olacaksınız bu hayatta
Direkt engelle her yerden ve hiç umursama havlayan köpek ısırmaz çok gördük tehditle kendini bir şey zannedenleri.
Kanka benim bir konuştuğum çocuk olayı vardı fake meselesi vardı onu anlattım ona o da bana yardım edecekti beni tehdit ediyor seni ifşa ederim diye kıza yazarım sabahtan beri çileden çıktım kurtulmam lazım bu manyaktan
Goruntusunu al ver savciliga ya ne ugrasiyosun oda ceksin cezasini
Kanka benim bir konuştuğum çocuk olayı vardı fake meselesi vardı onu anlattım ona o da bana yardım edecekti beni tehdit ediyor seni ifşa ederim diye kıza yazarım sabahtan beri çileden çıktım kurtulmam lazım bu manyaktan
hiçbir şey olmaz numaradan anca Turkcellde felan çalışıyorsa bilgilerine ulaşır o kadar yani sktr de engelle
Buradan birine selam bile verilmemesi gerekirken….. numaranı değiştir
emniyet iletişim dairesine sıkayet et agzna scsnlar
Tehdit ve şantaj büyük bir suç ve cezaya sebeptir onu hatirlat ona
Artık saf mı, safsi ken mi.. siçsinlar ağınıza
Çocukla konuş olayı bitirsin yoksa karşı taraf senden şikayetçi olur bak sonuçta çocuğa numarayı sen verdin olan sana olur kendiside şahit olur karşı tarafa
Bitirmiyor takıntılı
Tehdit ettiği şey suç unsuru taşıyor ve bunu istemekle devam ediyorsa suçu ikiye katlanır bu konuyla ilgili olarak polis veya savcılık talimatıyla harekete geçebilirsiniz
Çocukla konuş iyice karşı tarafa bir şey demesin yoksa sen suçlu olursun karşı tarafın özelini ifşaladigin için çocuğa bir şey olmaz çocuk ile konuşan sensin çünkü
Yazmış ya
Silmesi zor değil ordan karşı taraf senden şikayetçi olur sen yazdirdin çünkü çocuğa de geri alsın karşı taraf senle uğraşır yoksa
Takıntılı biri
hata yapmissin ama tehtid etmekte suc sslerle herseyi yapabilrisin baskin basanindirrr
karşılığında ne istiyo
Sextng
Yazışmaların var mi
Evet
Onları silme. Hatta ekran görüntüsü al. Ona gönder, şikayet edeceğini soyle. Devam ederse de yazışmaları ve numarasına var sende belliki şikayette bulun.
Kim olduğu belli olursa KS de mesajlar da dahil ediliyor. Polise danismistim bu konuda
burada normal konuştuğu WhatsAppa geçince hakaretler tehditler bağırıp durmalar vs çileden çıktım
Whattsapp takı yazışmalar duruyor mu peki
Evettt
Eğer tehdit ve hakaretleri bulunuyorsa şikayet edebilirsin
Ne diye tehtid ediyor?
Fake hesaptan konuştuğum bir çocuk vardı aylarca o hesapta fake olduğu için senin fake olduğunu söylerim diyor
Ederse etsin boş versene olmadı şikayetçi ol
Psikopat ruh hastası hâlâ yazıyor
Engelle numaranı değiştir bir şeyde yapamaz saçma bir tehtid içi boş numaranı vermen saçma geldi bu arada
Evet kendi aptallığım yüzünden oldu
Ne diyor ki? Senin yasin mi kucuk?
Kanka fake meselesi var benim konuştuğum çocuk vardı hoşuma giden onun sevgilisine senin fake olduğunu söylerim diyor lafta bana yardım edecekti ben çok gerildim hiç iyi değilim cidden sabahtan beri deli etti beni 20 yaşındayım
Halede bilirzi isterse ama onun canı yanıcak biraz
Benimkisi öyle şikayet ona kızmak gibi değil gerçekten canını yakarak dedim takip edersen anlarsın
Ya benim konuştuğum çocuk vardı ama hesap fakedi olayı anlattım neyse yardımcı olurum dedi sürekli bir şey istedi sexting istedi konusarak sadece okey dedim istemiyorum dedim zaten başta fotoğraf dedi yok dedim sonra konuştuğum çocuğun sevgilisine yazarım fake olduğunu söylerim dedi tamamen gider senden dedi
Takip et kankam
Ben çok gerginim ruh hastası beni buldu
Tamam daha ne diym gel yardımcı oluyö dedim
Ne diye tehdit ediyor?
Senden ne istiyor?
Sextng
Engelle geç hiç bir şey yapamaz
Yazarım kıza diyor ifşa ederim seni diyor sonra çocuk senden tamamen gider diyor sözde bana yardımcı olacaktı
Giderse gitsin çok mu önemli de geç. Korktuğunu belli edersen onu kullanır. Hem giderse gitsin dünyanın sonu değil. Bir kere şantaja boyun eğersen devamı gelir. Yazışmaları kullanıp birlikte olmazsan yayarım der. Telefon numaranı değiştir onuda engelle geç hiç bir şey elde edemez
Dedim zaten gitsin dedim söylücem kıza yazacagım diyor
Demezsen mk de geç. Demiş olsa en fazla ne olur sanki. Şantaja boyun eğersen çok kötü şeyler olur
Benim ağzıma sıçılır
Hiç bir şey olmaz. Korktuğuny belli edersen kesin söyler söylemesin diye istediğini verirsen de devamı gelir. Karar senin
Ruh hastası beni buldu ya
ne yapabilir ki korkma
Anlattım olayı yukarıda oku istersen
kimsenin tanımadığı birine karşı kötülük yapacağını sanmam
O çocuk manyak resmen ruh hastası bir şey
kim oğlanın nickini de
Mert_2626
görüşlerine baktım sapık sanki bu garip biri
Evet diyorum normal değil ruh hastası
Ss atayım mı wpdeki konusmaları? @cokunutkanim
abi bende korktum gece gece baktım görüşlerine psikopat bu
Evet
Ben göremiyorum görüşlerini
engellemiştir seni at ss bakayım merak ettim
Numarasını bana ver ben de onu tehdit edeyim
Savcılığa şikayet et korkma
tehdit ettiği mesajlarla birlikte cimere bildir
sende ona dava açıcağını söyle
Sakın boyun eğme , sakın istediğini yapma
O nasıl terbiyesizlik ne diyor
Ne konuda ediyor onu öğrenirsek
Savcılığa ver kim kimi tehdit ediyor görsün
Numaranı değiştir?
Burdaki sapıklara numara verilmez
Engelle geç bişi olmaz
Olur takıntılı o
Sende öylesin
Malsınız ya siz kızlar
Cidden malım
Verme konusu değil mal olma konun biliyor musun, numarasini veren çok kiz oldu bana burada ve gayette iyi anlaştım.
Mesele korkak olmanız o sana öyle bişey ni dedi bunu önemsemediğini ona gösterip istediğini yap ben de hukuksal süreci baslatirim diyip her yerden engelle bak bakalım yapıyor mu. Asla yapmaz.
Kanka fake meselesi var benim konuştuğum çocuk vardı hoşuma giden onun sevgilisine senin fake olduğunu söylerim diyor lafta bana yardım edecekti ben çok gerildim hiç iyi değilim cidden sabahtan beri deli etti beni
Senden ne istiyor bu tehdit içinde?
Sextng sadece konuşma olacak dedi hayır dedim başta sonra zorladı tamam dedi sonra fotoğraf istedi yok dedim sonra sen bilirsin dedi çocuk senden tamamen gider dedi sevgilisine yazacagım fake olduğunu bilsin dedi başından beri tehdit edip duruyor bana hakaret ediyor çileden çıktım resmen
Merak etme yapmaz bişey kim uğraşır bununla allah aşkına ama şunu yaparsan rahat olursun, onu her yerden engelleyip sana ulaşmasını engelleyeceksin yazarsa da asla cevap vermeyeceksin böyle böyle zaten pes eder bana güven
Ruh hastası takıntılı bu çocuk normal değil
Savcılığa başvur direkt.
Ne konuda tehtit? Niye veriyorsun kızım yaa
ver noyu mahvedelim
Kanka hâlâ yazıyor
onun noyu ber çözelim
Sana da bulaşır kurtaramazsın kendini olmaz
ya polisim keşke bulaşsa :))
Yapmış ya dediğini
me yapmış
Benim fake hesabım vardı ordan konustugum çocuk vardı sevgili yapmıştı o onun sevgilisinden ayrılması için bana yardım edecekti kıza yazmış fake diye
haha açmalığa bak
Kanka hâlâ yazıyor hâlâ hâlâ tehdit ediyor açık açık ya
Nude mi attın
Hayır benim fake hesabım vardı ordan konustugum çocuk vardı sevgili yapmış ama olayı buna anlattım bana yardımcı olacaktı sevgilisine senin fake olduğunu söylerim diyor çocukta senden gider diyor yani burada bende yanıyorum sabahtan beri hakaret baskı tehdit edip durdu delirdim sextng istedi konusma sadece dedi yok dedim zorladı tamam dedi fotoğraf istedi yok dedim sonra yazarım diye tehdit ediyor
Engelle gitsin salağı uğraşma
Yazar diye korkuyorum
hiçbir şey yapamaz
Nasıl bir tehdit?
Kanka fake meselesi var benim konuştuğum çocuk vardı hoşuma giden onun sevgilisine senin fake olduğunu söylerim diyor lafta bana yardım edecekti ben çok gerildim hiç iyi değilim cidden sabahtan beri deli etti beni
Tehdit edip ne yapabilir ki
Yeni hat çıkar başka çaresi yok
Şikayet et
al benim numaram
Sende onu tehdit et
Polise şikayet et
Ne diye tehdit ediyor peki
Benim konuştuğum çocuk vardı hoşuma giden fakeden o çocuk sevgili yapmış sözde bizim aramızı yapacaktı o kızı kendi halledecekti sabahtan beri hakaret baskı tehdit edip duruyor sextng istedi sadece konusma dedi hayır dedim başta sonra zorladı tamam dedim sonra fotoğraf istedi yok dedim sonra tamam yazarım sevgilisine fake olduğunu söylerim sen bilirsin dedi çok gerginim cidden
Şikayet edeceğim dersin
Umursamaz ruh hastası takıntılı o
Şikayet ettikten sonra anlar
Edemem işte bende onu korkutup başımdan salsam
Delisin sen
Ne ile?
Benim konuştuğum çocuk vardı hoşuma giden ama hesabım fakedi lafta bana yardım edecekti çocuğun benim olması için bu çocuğun sevgilisine senin fake olduğunu söylerim diyor çocukta senden gider diyor burada yanan bende oluyorum benden sextng istedi hayır dedim sadece konusma olacak dedi zorladı tamam dedi sonra fotoğraf istedi yok dedim söylerim dedi konuştuğunda beri tehdit hakaret sinirden çileden çıktım
Ben kurtarim
Nasıl
Y. kp et
Delisin