AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
127Cevap
Genelleme yapmamalısın. Sen teker teker bütün Tranbzonlu kızları tanıdın mı da böyle bir şey iddia ediyorsun..
Not: İzmirliyim.
tanıdım.
Helal sana
Benden butun İzmir kizlarina gelsin. Gercekten guzelsiniz.
https://m.youtube.com/watch?v=faH7LsOOtLgİzmir kızları güzel olabilir ama Karadeniz kizindaki sağlamlığı kimsede bulamazsınız
selam olsun dogruyu soyleyen kiz :D
Trabzon kızları candır can sıcak kanlı adam gibi adam erkek gibi
Afiyet olsun demekten başka bişey demiyorum. Senin kuduruşun beni neşelendirir ancak :) gizliden sorcak kadar korkaksın ayrıca o kadarmı korkuttuk seni ya? Gel bigün trabzona gel erkeklerimiz sever sizi ;P
Varsa şekliniz Trabzon'a bekleriz :)) Erkeklerimiz sizi severi yanlış anlamasa bari.. ;)
Artık orası onun kıt zekasına kalmış
Sacmalik 1 hafta kuafore gitmeyinde sizide goruruz cici kiz ;)
Kızlarını bilmem de Trabzonun erkekleri genelde kör cahil oluyorlar.
Ne kiskandiniz be Trabzon kizlarini. En azindan hareketlerinde falan bozukluk vardir baska seylerinde degil.
izmirin kızları gerçekten çok güzel ^-^Allah için Türkiye'nin Moskova'sı gibi maşallah.
bence de ama üstüme geldielerr
aynen kıskanıyolar bu ülkede adriana lima'ya bile çirkin diyen kızlar var yani haahahha :D
Akdeniz kızı gibi en azıdan 4-5 erkekle yiyişmiyor bizim kızlar. ortamlarda orasını burasını açmıyor. sürtüklük yapmıyor. yeterlimi?
Merak etme o kadar çok gördüm ki delikanlı namuslu geçinip de "sik beni" diye haykıran. Bu iş memlekete bakmıyor.
olabilir. ama şunuda bil antalyada bar disko vs ortamlar çok fazla var koyan koyana. burada kısaca benim memleketimi yere vurma var. olabilr arkadaş soğuk ve kaba batan var sanırım?
Valla trabzonu bilmiyorum ama İzmirimin kızları bir başka :D
bence de <3 <3 forever İzmir kızları <3
aynen :D hastayım :D
tahnks tatlım
eyvallah gizli tatlım :D
kalp <3
iyimi böyle gizli :D
İzmir kizlari haklisin cok rahat olduklari icin kibar ve naif gelebilir. Ama güzellik konusunda katlmiyorum bizim sülaleyi görsen agzin acik kalir :)))
Çok kaba bir soru. Bu soruyla ne kadar kibirli ve kendini beğenmiş olduğunuzu gösteriyorsunuz. Acınacak haldesiniz. Senin gibi düşünen kızlar benim için sadece tek kullanımlıktır. Nereli olursa olsun.
Helal be sana. Bazılarının kafası bizim gibi çalışmıyo işte. Adamsın.
Seni var ya deliğe tikarlar :D karadenizliden kork :D
Bölgelere göre güzellik haritası olmaz. Ama şöyle birşey söyleyeyim, zariflik konusunda izmir, ağırlık konusunda trabzon. doğallık konusunda trabzon, bakımlılık konusunda izmir. Size güzel gelen bazılarına güzel gelmeyebilir.
Trabzonun kizlarunun güzel olduğunu pirak deilkanlulugu yeter yiğidimmm.
Güzeli de var çirkini de her yörenin.. Sırf İzmir' in adı kızlarıyla ünlendi diye hiç mi yok yani çirkini illa ki vardır genelleme yapmamak lazım..
yoo benim arkadaslarim gayet sicak kanlilar kiskanclik var sanki. sadece sizin oralilar daha bakimli.
Sen hariç izmirin diğer kızları güzel evet ama karadeniz kızlarıyla yarıştırmak mantıksız Her yörenin güzelide çirkinide vardır.
Kesinlikle katılıyorum. Özellikle karadenizli kızlar kısımına...
Her ilin kötü ve iyi kızları vardır. yok yargılıcam dersen İzmir derim. <= Bu bile yanlıs ama.
bence İzmir can gerisi heyecan
İzmiri iyi bilirm insanlarınıda. nedim bir gün önümüze birsi çıkar belki izmirli olur şans olurmu olur.
Niye böylebi kıyaslamaya girdiniz?
Rahat bırakın Karadenizlileri
özür dilerim pişmanoım
İzmirin kızları millete orasını burasını göstermeyi seven kenar mahallesi kızlarıdır. Yani gelipte buraya izmirin kızları diye bıdı bıdı yapmaya gerek yok ne mal olduklarını biliyoruz gavur izmirin
eğlenilecek kız bu yüzden izmirden evlenilecek kız bu yüzden benim memleketimden alınır. var mı baska söz ! susalım.
eğlenicek kız diye bişey yoktur saygı duyun kadınlara nasıl saçma bir yorum bu
izmirlisin galiba gercekler acıdır @sweetdream05 İzmir kızı dedin mi ortam kızdır türkiyede bu böyledir. tabi her erkeğin aynı olmadığı gibi her İzmir kızıda aynı değildir. Ben kesinlile saygı duyuyoru emin ol ;)
hep bize giydirin zaten
kız ağır abi olsun hoşiunuza gidiyor sanki kıratne arkadaşı alıyorsunuz
İzmir kızı değilim ilk olarak ama kadına saygı denen bişey kalmadı o zaman eğlenilecek erkek diye de bir terim olsun eğlenilecek kız ne demek ya ayıp ya
bence karakter meselesi ya izmirin adı cıkmıs yoksa her insan bir olur mu hiç ya.
benim yapmadığım bişey bu öncelikle baskaları tarafından kullanılan bir terim içen sıcan onunla bununla yatan kız eğlenilecek kızdır kimsenin zoruna gitmesin eğlenilen erkeklerde var emin ol kızlar böyle o organları var diye parmaklarında oynatıyorlar ;) ele bele dile hakim olmak lazım biraz. @sweetdream05
Aynen👍😊😊
Terbiye bu kadar ışte
@googlehaniim derkennn
Senin terbiyesizliginden bahsediyorum soran bütün Trabzonlulara ayıp edidyorsa senin de ondan kaşla farkın yok sen daha terbiyesizsin hataya çünkü direk bakıştan saldiriyorsin mükemmel karadenizli terbiyen bu kadar mi? Herkes soran kisiye yanlış bir soru oldugunu söylemiş adam gibi sen niye milletin namusuna laf atıyorsun. ?
@googlehaniim sayın arastırma moturu hanım doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar haklısın. lütfen bide yazıklarımı GÖZünüzle okuyun. ;) terbiyemi sen yargılayacak kişi değilsin.
Kes l*n cıvık İzmirliyim ben sen bütün İzmirlilere eğlenilecek kız diyorsan sapına kadar yargilarim. Burdan sanal dan kızların üstünden konuşmak kolaylafının arkasinda dur erkek gibi İzmire gel yüz yüze yap bu artistligi kabul mü? Ama önce git ailene sana insan ayirmamayi terbiyeyi namusa laf atmanın bu kadar kolay olmadığını öğretsinler
Ayrıca nickim google hanim araştırma motoru değil alttan alttan laf sokmaya çalışma açık açık şöyle işime gelsin
klavye bence herkesin eline verilmemeli bir göz doktoruna da görün kalın bir mercek versin sana ortan delikanlılık yapma bıyıkların filanda cıkmıs mı bak bakalım gel ben trabzondayım. SENİN TERBİYENDE PEK ALA senin niye zoruna gittiği de belli tam seni tarfi etmiş olmalıyım. benim yazdıklarımı iyi oku.
@googlehaniim. Nihayet raslayabildim seni. Seni seviyorum biliyosun😘😊😊O genelleme yaptı kötü niyetli değildir yaaa😔Kimse kızmısın birbirine
Sanal dan delilkanlilik yapan sensin ama aramızda fark var sen İzmir geldiğin zaman ben seni Burdan çıkartmam ben Trabzonlulara bir şey deseydim lafımin arkasında dururdum gelirdim ne halt yapabilir sen tabi. Benim biyiklarim var aynen peki senin suratında bakılacak herhangi birşey var mi? Hiç aynaya bakabildin mi? Benim bu sitede ikinci üyeliğim bu tanıyan mutlaka vardır. Mesela karadenizli arkadaşın @Nehir61 e sorabilirsin. burada her türlü eleştiriyi yapabilirsin anladın mi güzel değiller dersin makyaj guzeliler dersin bana da bıyıklı dedin mesela umrumda mi? Ama insanların namusuna laf atamazsın ayıp değil mi l*n yaptığın? Senin kardeşin annen ablan kız arkadaşın yok mu? Empati yap bakalım onları hiç tanımayan birisi bütün Trabzonlular eglenilecek kızdır dese ne hissedersin? Benim terbiyem namusa laf gelene kadar evet sonrası için kusura bakma terbiye gosteremem.
sende ya beyin yok ya da gözden beyne giden iletiler yanlış kimsenin namusuna bişey dediğimiz yok bir hanım olarak maaşallah sende de edep süper yanii izmire gel demeler yok cıkarmam demelerr ulan ben ölsem sen sağ kalcan mı? hangi dagdan indin acaba
Sen tüm izmirlileri kastedmedin dimi? Bunu belirtmelisin kardeşim.. Sana o yakışır. Genelleme biraz abarttın. özür dinlemelisin. Herkes bir değil. Bak benim sevdiğim İzmirli arkadaşlar var burdada çevremdede üzüldüm açıkçası. bir saçma soru yüzünden bölünerek lazım lütfen.
@nehir61 bu kız art niyetli bunu bil yeter yazdıklarından da anlayabilirsin ben burdan namusuna dil uzattıklarımdan özür diliyorum tam bir sacmalık :) ve benim yazdıklarımın istediği kısmını beynine almıs.
Birader sende genellemişsin eğlenilecek kız izmirden diye birilerinin rahatsız olması normal. Biri senin memleketin için aynısını söylese sen de tepki gösterirsin. Karadeniz insanına ve kültürüne saygımhep olmuştur ama üslubun karadenizliye yakışmamış.
O anlık sinirlendin genellemeye vurdun biri trabzonu kızları öyle deseler sende kızardın. O kötü niyetli olduğundan değil yani. Sen onun ne dediğini anlamadın neyse ya çok uzadı. Ama çok üzüldüm bu duruma.
Dediğim gibi benim ne kadar sessiz olduguu Nehir bilir. Ama namusa gelirse konu kusura bakma ama asifte değiliz konu namus olduğumu benden hanım hanimciklil bekleme. Dağdan indim aynen gelirsen daha iyi anlaşırız kim çıkar orası muamma. Özür konusunda içten isen kabul ediyorum Nehir ve diğer arkadaşım için susuyorum.
o zaman soruyu soran kişiye niye tepkisi yok sadece bana işine gelmemiş delikanlı ablanın? yazmasın artık kimse bende usandım haklılığımdan da asla vazgecmem. hadiii eyvv...
kapasan artık ceneni diyorum !
Yorumun ilk basinda da altta kendi yorumumdada soran kisinin haksız olduğunu belirttim sen kimin gozluge ihtiyacı var ya da başka birşey hani kullandığımız var ya hani ondan. Sen bana ne yapacağımı soyleyemezsin ama kendin için bir iyilik yap ve sana verilmeyen saygı ve sevgi değerlerini kazanmaya çalış. Gördüğün gibi iş izmirli ya da trabzonlu olmakla bitmiyor benimde tanıdığım trabzonlular mükemmel insandı demek ki iyi yonde de genellememek gerekiyor senin seni terbiyeden yoksunlar çıkıyor ortaya sonra.
sen hala mı konusuyon sussana
Bir Samsunlu olarak Karadeniz kızlarına laf söyletmem, net.
Izmirin kızları güzel ve kaşar Trabzonların kızları güzel ve delikanlı sen olsan hangisi derdin?
İzmir li olmak zaten bir ayrıcalık bunu dile getirmen bile yanlış :))) özgürlüklerin şehri izmirim.
izmirin kızları trabzonun kızlarına kurban olsun. izmirin kızları kendilerini saf altından yapılmış bulunmayan hint kumaşı sanıyorlar.
oyyy tirabzonn tirabzonn havası suyu bambaşkadır izmirin kızları güzeldir elbetteki fakat trabzonun güzelinin eline su dökemez :)
ne alaka yaw :P ona bakarsan doğunun samimiliğide batıda yok
bence de doğu samimi
yani batıda komşu tanımoyr bile burası çok samimi gir bir kahveye selamun alekum de hemen samimi olurlar. Senin soruna gelirsek hepsi öyle değildir
bence öyleler hemen aeğiliz diye kabalaşıyorlar
hepsi değil işte
kızlar götünü açınca güzel olmuyo bizim karadeniz kızları makyazsız doğal güzel anladın mı kendini güzel sanan bayan
Bir İzmirli olarak... İzmir'ide Karadeniz'i de seviyorum <3
Aslen İzmir'liyim, tanıdığım Karadeniz'li kişiler var iyiler, hoşlar.
ayyy bacım bende izmirliyim yerim seni yaa :Dd:dD trabzonlu kızları bilemiyorum oyuzden bi. fikrim yohhhh :Dd:D:D
Ben senin yorumlarını seviyorum. Böyle birine yerim seni demen üzdü beni:(Sen onun gibi değilsin çünkü. Severim seni
@Nehir61 ayy canım bende seni severim demem bidaha hem lafın gelişiydi :DD:Dd:
kiz sen izmirlimisin?
hic benzemiyon
izmirliler biraz soguk oluyor gibi :DD
@-Goncigogo- heaa izmirliyim yok kızz çoğu sıcak kanlı :DD:D
Anladım zaten seni bilmesem yorum yapmazdım. Genelleme yapmam ben kimin nereli olduğuna. Ama senin soran arkadaşın kafasında olmadığını biliyorum😘😊
@Nehir61 :))) :***
Laz kızından, Kardeş olur, Dost olur, Eş olur, Anne olur, yoldaş olur.
İzmir kızlarından ne olur
Not: Laz değilim. Has Kürdüm ( :
https://www.youtube.com/watch?v=8KiUl7Qbge8
yalan degil guzel olmuyorlar diyen kiskanclik yapmis olur fakat egolu oluyor izmirli kizlar!
şu an senin sordugun bu. sorudanda belli oluyor hatta!
Katılmıyorum :)) Trabzon kızları evini çekip çevirecek kızların başında geliyo
bizde öyuleyiz
Valla genelleme yapmak istemiyorum ama geneliniz sosyetiksiniz :))
karadenizin milleti can yakınlardır ve onlardaki güzellik hiçbir dünyada görülmedi sen neyin kafasını yaşıyorsun? hem izmirde saf izmirli güzel göster bana helal
Akdeniz coğrafyası kızları ekvatora daha yakın olduğu için sıcak ve güleryüzlü karadeniz kızları ise dağlar denize paralel olduğu için çirkin ve soğuktur. Konu / iklim bilgisi :)
Olsun sevdilermi Adam gibi severler ama daldan dala degil
bizde degiliz
Mesafeli olmak onlara göre soğukluk. Kafası çalışmıyoki. Adamsın yorum süper.
rizeliyim.
sizinle aynı fikirdeyim.
doğru bir çünkü
izmirin kalbindeyim , bunu kendine söylemeye devam et ; hiç Rusya komşusu kötü olur mu yahu?
İzmir kızları adı altında gizlenen izmirli çirkin kız sende haklısın
Kürt Kızları daha güzel bence :D
Ben Azeriyim ama :D :) :)
Azerisin ve kürt kizlari guzel diyorsun ohalde bende fars kizlari ermeni kizlari mi guzel diyim?
Agir abi degilde. Bazi kizlar gibi hafif degiller tatlim
Vavvv.. En iyi cevap hakkımı devretmek istiyorum.. 👏
bence laz kızları daha güzel sadece giyim ve bakım eksık ve buna ragmen daha guzeller.. doğallar
biz de
doğalız
sizin goruntunuze makyaj ve kıyafet ozgurlugu farklı bı hava katıyor ve katogorinizi yukseltıyor doğallık ozelliğiniz azalıyo bea
Trabzonlular laz degil arkadasım?
dogudaki herkes kürtte tarkyada herkes macırda karadenızde trabzonlularmı laz degıl guldur me benı :)
Doğudaki herkes Kürt degil bu bir. Sen bir araştır bakalım yaz nete asıl lazlar kimmiş hiçbiri lazca bilmez asıl lazlar Rize'nin üç ilinde Artvin'in iki ilindedir;))
Ayrıca trabzonlular Türk ya da Rum. laz bir ırktır Karadeniz milletine verilen isim degil kürtlük te öyle
nicole_xx ben çamlı hemşinliyim bana anlatma bunları :)
O zaman daha komikmiş laz demen
neyse polemiğe girmicem heralde senın bı kankan var trabzonlu senın kuyruk acın var D:
Izmirin kızları güzel anladimda naif ve kibar i tam pekiştiremedm bazilari baif ve kibar değil Ankara kizlarini tercih ederim..
Agir basli olsun benim olsun her insana sicak kanli davranan kizda iyi degildir turkiyemin her yoresinin insani bambaskadir her yoresi hostur
peki kabul
doğru bir tez. Rizeliyim.
bence de
+1
verdim be
Bizim oranun kizlari biraz sert olmasi hayatin getrdiklero sartlarindan olgunlasiyolar erken yasta hayat yoruyo mizacindan ve erkeklerin bizim oyle. oluşumuzun da etkisi var tabi ki
egemizin kizlari guzeldir tabiki
<3 <3 <3
İzmir kızları makyaj banyosu... Trabzon kızları harbi
Karadeniz kızları da sizin gibi orasını burasını açarsa izmirli kız diye bisey kalmaz
İzmir kızları konusunda aynı görüşte değilim ama karadenizliler hakkında hem fikiriz
ege ve Akdeniz kızıyım sıcağız ya biz ayrımcılık yapılmaz bizde:))
o tarafın kızları sıcak demekki :D
sıcaktır tabikisi @fuocoturco
biz donuyoz yaa :d
gel ısıtalım seni @fuocoturco
ben orda 5 ay ısınabildim sadece bida aha gelemedim :(
niye gelemedin ki @fuocoturco
askerlik yaptım sonra bir akraba vardı oda tasındı kimse kalmadı yüzmede bilmiyom zaten :Çsd
bende deniz sevmiyorum ama yaşıyorum burada @fuocoturco
nası sevmiyon yaa akdeniz gibisi var mı lık suyu sıcak havası biz nabalım gel o zaman buraya hormonlarında sıfıra düşer :D
yahu burası çok mu sıcak fırtına çıktımı horon tepiyoruz:)) küçükken iskeleden kuzenim attı ogun bugundur fobim var:)) @fuocoturco
ekim ayında sabah 6 da orda atletsiz gömlek giyiyodum ertesi günü eskişehire geldim hırtkalar kazaklar :D
burası oyle sıcak bir yerdir duşun yani :)) @fuocoturco
niye orda yaşamıyom ben ya :((
gel yaşa yaşama diyen olmadı:)) @fuocoturco
yopkki kimse işim burada antalyanın kızları güzelmi? hem beni etiketlemek zor olmuyomu :D
bana bak bakalım anlarsın:)) Antalya kızları guzelmi nickini ezberledim etiketleyerek @fuocoturco
senimi alcam :))) ya diğerleri sen güzelsin ama
thank you:)) buranın kızları güzeldir canım @fuocoturco
niye göremedim ben :)
kur olmuş guzlerin ondandır:)) @fuocoturco
turistlerdenmi acaba hep burdan yazıyozda soran kızmasın:D
kızacak valla :) @fuocoturco
ben mesaj atamamda :))
benden mi bekliyosun:)) @fuocoturco
abaza dicen sonra dimi :D
Bir adanali olarak karadeniz kizlarina kurban ol sen diyorum
Trabzon kizlari hem guzel hemde narinler izmir'in kizlari gibi burnu havada degiller ;)
Trabzonlu denk getirmeye çalışıyorum hepsinin çıtaları çok yüksek izmirli kızı zevk düşkünü sorumsuz.
yetistigi yere bagli ben yurtdisinda yasiyorum bende soguk ve kaba buyudum
hayır giresunluyum ama trabzon kızları anlayışlı ve güzelller samimi ve içtenler