İzmirin kızları güzeldir. İzmiride, kızlarınıda severim. Ancak böyle bir karşılaştırma yapman yanlıştır bayan. Trabzon kızlarıda gayet hoştur.
Şöyle açıklayayım. İzmir kızları ( genelleme yapmıyorum ) çoğunlukla laylaylomdur. Eğlenir, gezer, yer, içer. Sonra evlilik vakti geldiğinde zengin bir koca bulayım, birazda yakışıklı olsun der, koyar kredi kartını cebine gezer.
Ama Trabzon kadınları iyi günde, kötü günde, hastalıkta, sağlıkta diye söz verirken o masada samimi sözler verir. Ufak bir zorluk gördüğünde kaçıp gitmez evden. Ve eşine değer verir. Dişli kadınlardır doğru ve dediğin gibi İzmir kızlarına göre daha sertlerdir. Ancak Trabzon kadınları zorluğu iyi bilir, sadakati iyi bilir, hayatı iyi bilir. Özgürlüğü sizden daha çok sever belki. Ancak onlar herşeyin adabınıda bilirler.
Kaç tane İzmir kızı çay toplar, tarlalarda çalışır, ağır hastalık geçiren eşine saçını süpürge eder? Kaç tane İzmir kızı canını dişine takıp evine ekmek götürür? Kaç tane İzmir kızı yeri geldiğinde hanımefendi, yeri geldiğinde bir erkek kadar sert ve güçlü olur?
Çocukken evlerinde büyüdüğüm bir arkadaşım vardı Trabzonlu. Annesi gayet sert, gayet cazgır bir kadındı. Ama emin ol birçok konuda birçok kadına bin basardı.
Ayrıca tekrar belirtiyorum İzmir kızlarıda Trabzon kızlarıda Türkiyede yaşayan tüm kızlarda aynıdır gözümde. Hepsi tam bir hanımefendidir. Kanında dolaşan Türk kanı yeter onların. Ha laylaylomlar konumuz dışında, orası ayrı.
Kaç tane İzmir kızı en ufak bir zorlukta ayakta tutmaya çalışır evliliğini ve kaç tane Trabzon kızı yapar bunu?
Bana sorarsan bu şekilde bir genelleme yapmayalım. Türkiyemizin her yeri cennettir ve bu bayrağın dalgalandığı her yerdeki kadınlarımız güzeldir. Sen Türk kadını ile Rus kadınlarını karşılaştır bence bayan. Site buna müsait. Trabzon kadınları ile İzmir kadınlarını karşılaştırıp çakışma yaratma.
https://i.hizliresim.com/jY7l6g.jpg66 Yorumla- +1 yıl
Soran+1 yılüşenmiyor musun her soruya yazmaya?
keşeke seni seçseydim. özür dieldim ama yaptğım hata- +1 yıl
Hayır üşenmiyorum her soruya uzun uzun yazmaya.
Çünkü düşüncelerimi benimsetmeye, düşüncelerimi anlatmaya yetmiyor 2 cümle.
Ve yine sorulara verilen cevaplar, o konu hakkındaki düşüncelerimiz 2 cümleden daha uzun olmalı, 2 cümle kadar basit değil. O yüzden üşenmiyorum bayan. Zaten bunun keymetini bilenlerde uzun uzun okuyorlar sağ olsunlar.
Teşekkür ederim. @Nehir61
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKişilerin, yaşadığı yer, , iklim, hava şartları üzerinde etkileri vardır. Bunları göz önünde bulundurmak gerekiyor. Bu işin içine tabii ki de aile de girince işler değişik bir hal alabiliyor diyorum. Akdeniz insanı biraz daha sıcaklı ve insanı kendine çeken bir tarafı var. En önemlisi de güneş diyorum. Güneşin insan üzerinde çok olumlu ve hayata bakışını değiştiren bir pozisyonu vardır. Karadeniz de ise genelde hava bulutlu, sisli olduğundan dolayı insanlar güneşe hasret kalabiliyorlar. Yüksek kesimin insanı biraz daha sert ve içine kapanık olabilir. Ağır olmalarının sebebi bu yüzdendir diyorum. Bilmem anlatabildim mi?
03 Yorumla
Soran+1 yılgüneç öenmli haklısın
- +1 yıl
Havadurumuyla karakter analizine bak be:D Sizin sıcak olarak demek istediğiniz şey erkeklere yılışıklık. Sıcak derken siz ondan bahsediyorsunuz. Karadeniz insanı gibi güler yüzlü samimi insan var mı be. Boş konuşmayın. Bu arada adım yağmur kabalığım ondandır hani etkiliyor ya:D
- +1 yıl
Tipik karadeniz insanı diyorum. Yorumu tersinden anlamış, benim ne demek istediğimi anlayamayan insan ne diye yorum yazma zahmetinde bulunuyorsun :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet ben de trabzonluyum. bunun nedeni. kadına bakış açılarından kaynaklanıyor. trabzonlu erkekler karılarını acımasızca çalıştırırlar çay taşıttırırlar. yıllarca bu şekilde kaba bir hayat sürdüm. taa ki üniversiteye başladım da kiracımız geldi bağırdı çağırana kadar... bir durum vardı neydi hatırlamıyorum. sonra tamam bekle çağırıyorum dedim. çağırdım evdeki arkadaşı ona sesini çıkaramadı. sonra kızlar bana döndü dedi ki sen nasıl tepki vermedin şaştık. dedim ki ne olacak normal konuştu? o gün benim dönüm noktam oldu. farkında değildim sürekli bağırış çağırış içinde büyüdüğüm için hor görülmek dahi bana normal geliyordu. şimdi hem dikkat ediyorum kendime bağırtılmasına izin vermiyorum hem de daha nazik olmaya çalışıyorum.
Güzellik konusuna gelecek olursam. güzellik sadece doğallıkla olmaz. bazı insanların daha çok bakıma ihtiyacı vardır, bakarken güzellik de keşfedilir bu da izmirin kızlarına hastır. bizim karadenizin kızlarının burunları biraz büyüktür belki ondan puan kaybediyor olabiliriz. bilmiyorum benim şahsi düşüncem bu. benim burnum da büyüktür hafiften ama bu zamana kadar çıktığım çocuklar da kazanılması kolay çocuklardan değildi. demek ki burunla alakası da olmuyormuş doğal güzelliğin...00 Yorumla
+1 yılSanal da atıp tutmak kolay. Realde karşımda desene sen şunu. :D
"Anne tarafından Trabzonlu, Baba tarafından Rizeli kız."4041 Yorumla
Soran+1 yılişte bak kabasınız ağır abi gibisişn
- +1 yıl
Fıratımızda var. :D
Düzgün konuş gizli. Öyle kalpler falan adam ol. :D
Soran+1 yılAllam çattık :D
- +1 yıl
Kızım ayağını denk al güncelleme de Sürmene demişsin. Annem sürmeneli. O Sürmene çakısı neden meşhur biliyor musun sen?
Sürmene kızları güzel diye adamlar, çakıyı icat etmişler :D
Rizeli ve Trabzonlu tanıdıklarımı etiketlerim siteden. Aşiret gibiyiz. Ks'nin %50 si biziz. Görürsün o zaman ağır abiyi :D
Gerçi @Drejevic sattı bizi ama.. :( - +1 yıl
@Tefix53, buraya gel ablam, beni savun. : )
Soran+1 yıltrabzonlu erkeklere bayılıyorum laz kızı ya:D
küsme küsme ağır abi:(
Soran+1 yılçakı makı al tehdit işte bunlar :D
- +1 yıl
Ya bırak hemşo Karadeniz kızı candır. net. Karadeniz kızlarına bir bak hepsi mavi gözlü sarı saçlı giyimini kuşamını oturmasını kalkmasını biliyor kaç yaşına kadar çay kesiyor vs. vs. İzmirliler öylemi güzelleri nadir çıkıyor onlarda egoist oluyor yükseklerde takılıyor senin gibi. Ojesiysi rujuydu bilmem nesiydi derken zaten bülent ersoya benziyorsunuz.
- +1 yıl
Ne varsa benim hemşerim de var zaten @Tefix53.
Eyvallah ablası.. :)) - +1 yıl
Ben hemen etiket koyacağım dara düştüğümde..
Birde @Nehir61 di yanlış hatırlamıyorsam. Maşallahı vardı.. ;))
Soran+1 yılbir tek sen beni anladın lazkızı.. seni en iyi seçmezsem sayacaklar sülaleme
Soran+1 yılsizi tehdit eden kızdan nasıl hoşlanıyorsunuz anlamadım vallahi
Soran+1 yıllazkızı sana laf yok kardeşim :D çakı bıçak dalma olaya yine lütfen :D kesici alet deyince gazoz açacağı biliyorum ben. @Nehir61 senden de özür vallahi yanlış anladınız:(
- +1 yıl
@lazzkiizii53 süpersin ya:)
- +1 yıl
Soran'dır; @gokyuzu61, sabahtan beri sizi savunuyorum burada :) @Nehir61, Hemşerim haklıymışız gördün mü? :)))
- +1 yıl
Sitenin yarısı karadeniz.. ;) karadenizlilersoruyor. com :))
- +1 yıl
+1 benden memleketimin kızlarına laf yok
Soran+1 yıltmam abartmayın bence izmirlide çok var. sitenin yarısı güzel çünkü :D yarısı da karadenizli :D
Soran+1 yılerkekler size kafi böyle tehditli hatunlar. çakıbıçak deşsinler sonra izmirli dersiniz :D
- +1 yıl
gizliden soran birinin yüzüne yüzüne böyle konuşma yahu :) sonra cekmiyolar 👈
- +1 yıl
Biz biliriz birbirimizi. ayrıca biz şuranın kızları buranın kızları böylede demiyoruz. kimsenin çanağına tekme atıp kimsenin çorbasına kaşık salladığımız yok hacı fikret ;) birimize laf geldimi hepimiz bir oluruz biz bunun ismi karadeniz ruhudur. ruhsuzlar anlayamaz genç bağyan.;)
- +1 yıl
İzmir kızları ahlaksız acık sacık trabzon kızları ahlaklı düzgün imirde yaşamış arkadaşım söyledi bunuda ben uydurmuyom yani delili ispatı var
- +1 yıl
3 İzmirli arkadaşa selam. Biz memleketin 81 vilayetinide severiz.. :)
- +1 yıl
Eyvallah hemşerilerim..
Varsa şekilleri bekleriz trabzona..:D
35 derecede, bazen bunalıyor insan saçmalıyor.. : )
Affettik zaten biz @soran'ı, büyüklük bizde kalsın.. ;))
@Yxcgfd @yıldızz61 @Nehir61 - +1 yıl
@roket20 İzmirli kızlara kurban ol sen, kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş.
- +1 yıl
Aferum saa paçi verdun habunın ağzinin payini. )
- +1 yıl
rizelimisin? :D bir özelden mesaj atcam cvb ver
- +1 yıl
Aslanım benim...
Laz kızına kafa tutmak yürek ister. Bunlarda da o yok zaten!!!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
125Cevap
Trabzonlular la ne alip veremedikleri var bu insanların vatanina milletine bagli yardımsever sempatik merttirler egede akdenizde nasil kirsal kesim ve merkez arasında fark varsa sivesel olarak giyim olarak burada da ayni farklar var ama şiveli konuyoda olsa kizlarimiz ve büyüklerimiz çok naziktir ama esas boyle cümleler kurarak sen kabalik yapıyorsun simdi ben bir trabzonlu olarak bu cumlerine plaketmi vermeliyim tabiki rahatsız olacam kibarlik nezaket fok baligi gibi agzini yaya yaya konuşmak değil bulunduğunuz her mecrada herkesin hislerini düşünerek nezaketle yaklaşmakla olur İzmirli kardesim
55 Yorumlamemlketimin kızları adamına göre muamele ederler. dışarda yavşak değiller evde oldukça naif ve kibardırlar. karadeniz kadını eşine düşkün olur. hatta karadeniz kızları kocasını zengin eder diye rivayet vardır. okadar tutumlu ve çalışkandırlar. merttirler evet. babaannem hala 6 patlarla gezer. bana göre olması gerektiği gibiler. kurban olun memleketimin kızlarına
415 Yorumla- +1 yıl
Sizin memleket kadar burnu büyük (fiziksel anlamda demiyorum) başka bir insan daha tanımadım az mütevazi olun cahilliğiniz burdan belli işte
- +1 yıl
Ne yapacaksın tuttuğum takımı Fenerliyim veya Beşiktaşlıyım belki Galatasaraylıyım ama asla olmayacağım takım Trabzonspor dur.
Soran+1 yılkız ağır abi olsun hoşunuza gidiyor
sanki kıratne arkadaşı alıyorsunuz! garip yani :(- +1 yıl
savaş çıkmış yala burda. Göko bu yaz'da trabzondayız bana yeşil gözlü kumral bir kız ayarlıyacan sizin o taraftan tamam mı moruk asffjhdhf
- +1 yıl
Yeşil gözlü dedim dikkatini çekerim :)))
Ben çirkin izmirliler çok gördüm her şehrin her insanı güzel olmaz. Yarı çıplak gezip erkeklerin dikkatini çekmeyi güzellik sanıyorsunuz :D. Evet kabayız l*n ne olmuş. Yavşamıyoruz ya soğuk olduk :D. Kıskançlıktan öleceksiniz karadenizlileri. Hele trabzonlulara takmışsınız. Bizim insanımızın dışıda içide çok güzel. Sizin gibi mezhebi geniş değiliz. Bizde kaba ve soğuk diye nitelendirdiğin şey bizim sağlam karakterimizdir canım. Aklını çalıştır.
713 Yorumla- +1 yıl
Küfür karadenizlinin aksesuarıdır : )
Napalım böyle samimiyiz; ağır abi olarak di mi?
Ne çekemeyen var be bizi, anten takın antenn.. :D - +1 yıl
karadenizli degilim fakat efet bende kaba sabayim l*n :D
karadeniz insani gibi samimi kimse gormedim İzmir insani gibide soguk kendini begenmis egolu kimse gormedim..!
Soran+1 yıltamam özür dilerim ya.. :(
+1 yılhenüz izmir'li (bakımlı olduğu halde) yüz hatları falan ooo o biçimmiş diyeceğim birini görmedim. fizikleriniz çok güzel bak bir şey diyemiyorum, bakımlısınız ona da lafım yok ama yüzünüz ııı-ııhh abi yok olmuyor. tanıştığım tüm İzmir li kızlar suratlarından kaybetti, İzmir liyim diyenlere de bakıyorum. yok abii yok.
karadeniz kızları sizden daha güzel, akdeniz kızı olarak kendimi bile es geçiyorum bak. kaldı ki akdeniz kızlarına bakınca bebek gibi suratları olduğunu görüyorum. adınız çıkmış işte. narin ve güzel olduğunu düşündüğümüz, dandik ama isim yapmış, pahalı ama anında yırtılan, tek yıkamada solan marka kıyafetler gibisiniz.
adınız çıkmış 9 a, inmiyor totonuz 8 e annesini satayım...
akdeniz kızları ve karadeniz kızları olarak size beş basar-sekize katlarız. hoh beee rahatladım. ergenler gibi kustum sdfsdklfs kusura bakma bacım siz de güzel sayılırsınız yaa :D13 Yorumla- +1 yıl
sen de öylesin şekerim :) @Nehir61
+1 yılyetişme tarzından olabilirmi karadenizde kadınlar daha erkeksi ve daha sert yetiştirlir balık agları örerler ag atarlar balıga çıkarlar bellerinde silah vardır bence merttir kara deniz kadını
İzmir kızları kibar naif evet ama hepsi için konusmayacağım eskiden hepsi için derdim ama malesef eskidendi şimdi sacma sapan ukala ve kendini marka yapmış ukala para asıgı bir cok insan gördüm ama sevdiklerimde var tabi ben izmiri seviyorum sadece kızlarını değil:)12 Yorumla
Soran+1 yılsağolalsın iltifat galiba :D
- +1 yıl
yane:)
+1 yılKaradenizli bir kız canına okumuş senin veya baya kıskanıyorsun onları :) yanlarına yaklaşamazsınız. Bu ülkede karadeniz insanı sevilir sayılır. Kızları çokta güzeldir. Beyaz tenleri güzel gözleri ve düzgün vücutları var. Izmirin kızları da elbette güzeldir ama karakterleri zayıf en azından benim tanıdıklarım. karadeniz candır tanıdığım karadenizli kızlardan biri trabzonlu diğeri rizeliydi bakmaktan doyamazsın kızlara. Genellemeler tabi yanlış fakat senin o dediğin kabalık değil doğruluk, dobralık. Candır karadeniz kızları inşallah bitanesi de bana nasip olur. Kıskanmayın bu kadar onlar8. Ya da siz kıskanın biz değer verelim:) not: karadenizli değilim.
50 Yorumla
+1 yılSafkan tranzonlu. Kaba değil ama soğuk olabilirim. Bir İzmir kızı kadar güzel olmayabilirim. Onlar gibi kırıtamayabilirim de. Lakin onlardan daha zeki, daha bilgili, daha güncel, daha farkında, daha bilgin, daha samimi ve dürüst olabilirim.
Şimdi seçim kurulu kararını versin. 30 yıl içinde kaybolacak bir güzellik mi gerçekler mi?50 Yorumla
+1 yıll*n bir git! Trabzon kızıyla İzmir kızını kıyaslamam bile.. Yanından geçemezsiniz boya küpleri sizi.. (Karadenizli değilim, hiçbir akrabalığım yok)
614 Yorumla- +1 yıl
Edit: Bunları yazdıran yüreğimdeki oflu hatun :)
Soran+1 yılkim o oflu
- +1 yıl
Biri işte boşver.
- +1 yıl
Yorumda da belirttiğim gibi değilim, hiçbir bağım yok.. Ama ofu geç harvel köyünü bile bilirim ben :)
Soran+1 yılkız ağır abi olsun hoşiunuza gidiyor
sanki kıratne arkadaşı alıyorsunuz- +1 yıl
Severse laz hatunundan daha kadınsı bişey yoktur, çok açık yazmak istemiyorum. Ama yürekleri yeter.. Her konuda sizden iyiler zorlama bence..
- +1 yıl
Bir de rizeli trabzonlu atışması var evet. Sen nerelisin?
- +1 yıl
Yahu laz deyince genel olarak karadenizi kastediyorum iste.. cok mu onemli bu?
İzmir kızlarının kibar olduğunu düşünmüyorum :) Çok şımarıklar.
Türkiye'nin güzelleri en çok istanbul'dan çıkıyor İzmir değil :)
İzmir kızları Trabzon kızlarının yanından geçemez.41 Yorumla
Soran+1 yılözür diledim herkes yanlış anlamış
Bende İzmirliyim. Ama genelleme yapman ve hitap şeklin hiç hoş değil. İzmirin hepsinin sıcak kanlı olmadığı gibi, Trabzon kızlarınında kaba ve soğuk olduğunu düşünmüyorum. Madem kibar ve naifsin bu paylaşım niye arkadaşım? Hoşgörün nerde senin İzmirli olarak?
54 Yorumla
Soran+1 yılözür diledim
+1 yılİzmir kızları bir başka güzeldir... Bazıları makyaj güzeli olduklarını söylüyor ama bence doğal ayaprı bir güzellikleri var, hele o güzleri inci tanesi gibi parlıyor yaa... Bunu ne yalakalık olsun diye ne de İzmirli kız düşürmek için söylüyorum... Sadece kendi fikrim...
01 Yorumla
Soran+1 yılİzmir kızları can gerisi heyecan <3
+1 yılBunun şehirler alakası yok tamamen kültür ile yetişme pişmeyle alakası vardır. Güzellik Doğu Batı ile alakası yoktur Türk kızlarının geneli güzeldir fakat bakımlı konusunda hem fikir olabiliriz trabzon veya çevresine göre İzmir daha bakımlıdır bunun sonucu sosyalleşme aile hatta siyaset bile etki edebilir diyebiliriz.. Güzellik kişiden kişiye değişir kalpler güzel olsun :)
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın çok üstüme gelmişler hiç böyle tahmin etmedim
Trabzon kizlari dogal
İzmir kızları yapmacık anlicaaan ;)
Her Türk kizinda az da olsa kabalık vardir boşuna kibar ayaklarına girmiyelim :D29 Yorumla
Soran+1 yılbence İzmir kızları soğal
Soran+1 yıldoğal
- +1 yıl
Öyle öyle belli baksana @TugbiÖ, kalp atmış İzmir diyene :))
Soran+1 yılevet tabiki
- +1 yıl
@TugbiÖ <3 <3 :D
- Aile & Toplum konusunda 442 cevap paylaştı.
+1 yılSorun tamamen yanlış kim totonu sisirdi bu kadar bilmiyorum ama bir soru acmadan önce sadece kendi adına konuş senin yüzünden burada bütün İzmirliler lafı yiyor. Bir öğrenemediniz zaten ülkenin her tarafinda güzel kız olduğunu.
65 Yorumla- +1 yıl
Genelleme yapılırda genelleme namusuna üzerinden yapılmaz ben soruyu soran kişiye ne kadar hak vermesemde namusu karıştırmamis ortaya o niye bizim namusumuzu karıştırıyor? Böyle genelleme olmaz ayıp bildiğim kadarı ile sizin içinde günahta oluyor. Bende seni çok seviyorum canımın içi aslen izmirli bile değildir belki benim çok arkadaşım var İzmir e yerlesince izmirli tribine girip böyle ortalık karıştıran. Teşekkür ederim aşkım :)
- +1 yıl
Altta yorumlardanda görebilirsin bir arkadaş daha var izmirli sen varsın üniversiteden arkadaşlarım var. Genelleme yapmak çok yanlış. O arkadaşın öyle demesindense çok üzüldüm namussuzluk anlamında dememiştir diye düşünmek istiyorum. haklısın ayıp. Soran, sanada çok kızgınım. Bak yaptığına üzerine gelindi ama hakettin. Rica ederim onun adına ben özür dilerim.
- +1 yıl
Eglenilecek kız sıfatı iğrenç birşey ışte direk namusa gidiyor. Aman boşver gördüğün gibi her yerin denge sizi var. Estağfurullah aşkım bende soran adına özür dilerim ama çakma izmirli olma durumu var. Yine de özür dilerim bizim adimiza böyle birşey yaptığı için
anladıgım kadarıyla ızmırlısın
bende karşıyakalıyım
İzmir kızları doğal bir güzelliğe sahiptirler
karadeniz kızları ise onlarında herzaman bir değişik bir görünüşleri ile dikkat çekerler
aslında ülkemizin tüm kızları cok guzel olabılıyor ama bu kendıne bakmakla alakalı olan bısey ben sana bir kız göstereyim bu kız nerelı dedıgım zaman verecegın tepkı yok artık olacaktır bu bır gercek
oyuzden egelisi karadenizlisi akdenizlisi dogulusu batılısı hiçbir fark yok aralarında sadece bakım bakım bakım00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aynen öyle. Adamı döver bu laz kızları. Hepsi erkek gibiler. Soyları öyle onlara çekmişlet. Ama delikanlılar harbi. Kişilikleri sağlam o ayrı.
18 Yorumla
Soran+1 yılharbi seğil miyiz biz :/
Soran+1 yılevlenecek de biziz dimi?
+1 yılDimi? Gereksiz bir asabiyet ve inat, cahil konuşması vs. Hepsi demiyorum ama benim karşılaştıklarım tamamen öyleydi.
21 Yorumla
Soran+1 yılaynen :D +1
Kadın erkek fark etmez, Karadenizli dediğin aklındakini olduğu gibi söyler. Başkaları gibi eğilip bükülmeden, kıvırmadan, çatır çatır konuşur bu da size "kaba" gelir çünkü alışık değilsinizdir gerçekleri duymaya.
Bakımlılık kısmına gelince izmirliyse bakımlı ben bakımsızı tercih ederim. Sizin kadar mezhebimiz geniş değil. Kültür meselesi hakaret etmeye çalışmıyorum.34 Yorumla- +1 yıl
Mezhep genişliği ile bakımlı olmayı nasıl bağdaştırdın hayret.
Ben çok karadenizli kız tanıdım ve dışarıdan bakımlı da görünseler çoğu kaba saba. Kendilerini bulunmaz hint kumaşı zannederler ancak o kadar iticiler ki arkadaş olmaya dahi tahammülüm yok. - +1 yıl
Her yerini göstermek bakımlı olmak olarak algılandığı için ordan gittim. Ki zaten Trabzon meydanda gezen bir bakımlı kızla İzmir kordonda gezen bakımlı kızı karşılaştırırsan anlarsın dediğimi.
senin talihsizliğin, belki evet gerçekten onlar kötüydü ya da sen hiç onları anlamadın. - +1 yıl
Anlayacak birşey yok insanda biraz empati olur. Haldır huldur söylenmez herşey. Kaç tane karadenizden kız tanıdıysam hepsinin burnu kalkıktı. Şu yorumlardan da anlarsın belki tanımadığı etmediği ege kızlarına "kaşar" demelerinden.
+1 yılKim çıkardı şu "İzmir'in kızları güzel olur" lafını? Kim çıkardıysa sayesinde kıllı bıyıklı İzmirli ablaların kendilerini Victoria's Secret mankeni zannetmesine sebep oldu.
İzmirli bir arkadaş zamanında bana "İzmirli kızların 10'da 1'i güzel olur, geri kalan 9'u göğüs kıllarını sergileye sergileye gezer ve dünya güzeli sanır kendini." demişti.20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılSayın @soran bizim kızlarımız da modern olacağım bokuna sağını solunu açıyorlar biraz ar damarları çatlak sanki? he? (bakımlı güzel sıcak konusunda haklısın ama namus konusunda ben kızlarımızı eleştiriyorum bana diceksin ki sen uçkuruna sahipmisin evet sahibim...)
30 Yorumla Trabzonu bilmem ama karadeniz kizlarina laf ettirmem arkadaş İzmirin kizlari durumları ortada hepsi bir karis makyajla gezip yapmacik kişilikleriyle takila. Dursun kadim dediğin gerektiğinde eline odunuda silahida almayi bilecek arkadaş bunu da bir tek karadeniz kadinini yapiyor
10 YorumlaAdmin denen kişiler neden bu soruyu kakdirmiyorsunuz da bizimkileri saniyesindee kaldirdiniz milleti aşağılayıcı bu soru resmen bölücülük yapılıyor milleti birbirine düşünüyorsunuz bu soruyu soran haysiyetsizdir sizi şikayet ederim bir soru kaldirilmazsa
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 809 cevap paylaştı. Azicik ucundan da olsa bir trabzonlu olarak bu elestirini cok haksiz buluyorum canim :D
31 Yorumla
Soran+1 yılsorry canım
+1 yılkaradeniz insanının burun şekli bir garip oluyor o yüzden yüzleri o kadar abartilacak kadar iyi değil fakat İzmir kizlarinda soylardan göçmenlik de olduğu için daha bir narin daha bir güzel oluyorlar. Ne izmirliyim ne karadenizliyim.
Antalyalıyım ve tarafsız gözlemlerime dayanarak yorum yaptım.00 Yorumla
+1 yılGüzellik olarak elbette izmirşn kızlarısır lakin kişilik karakter olarak trabzon kızları fersah fersah öndedir. Evini çeker çevirir. Doğal olarak evine de hakimdir. Trabzon erkekleri trabzon kuzları için ; allah onları belden yukarı erkek yaratmış... derler. Haaa hervtrabzonlu değil. Büyük şehirlerdeki değil... orada yaşayan trabzonluyadır sözüm. Sahsen tercigim trabzon olur. Vaktiyle güzel naif ve kibarlarını da gördüm. Ben almiim alana da mani olmiim.
00 Yorumlaİklimsel havasindan kaynaklidir hergun kapanik yagmurlu hava oldumu gunesin enerjisi olmadi mi eksiklik olur bu da psikolojikmen etkiler insani ve onlara hep sicak espriler yapmalisin ki gülsünler ve onlara her yer trabzondur :) trabzondan istanbula otobuse binsinler uzulmezler cunku gittikleri yer de trabzon
01 Yorumla
Soran+1 yılee fıkrada var bir sürü? kendimizle çeliştik
İzmir kizlari güzeller , karadenizli degilim ama benim sevgilim lazlarin ve türkiyenin en güzel ve en tatli sevgilisi bal gibi bal , onun gözleri gibi mavisini hic görmemissinizdir , yerum o azi burni :)
02 Yorumla
Soran+1 yılkız ağır abi olsun hoşunuza gidiyor
sanki kıratne arkadaşı alıyorsunuz
İzmir çok sıcak oldugu için açık ve cok acık gıyındıklerınden izmirkızı cok güzel.. ben ist dan gidiyorum izmire cırkın kadın yoktur bakımsız kadın vardır ve İzmir o sıcakda acık sacık gıyındıgı için hep İzmir in kızı soyle kızı boyle gelsın bır yaylanıza cıksında ayazda götünü goreyım... izmirin o güzelinin...
10 YorumlaArkadaşlar burada yanlış anlaşılma var. Egoist olan İzmir değil karadeniz kızları oluyor. Sosyal ağ üzerinden resimlerine beş on beğeni iki yorum aldılar mı pazardan beş liraya tayt alıp uzunsokak ta paris hilton gibi geziyorlar. Düzgün olanı yok mu var ama genelleme yaparsak İzmir kızları daha kaliteli
00 Yorumla
+1 yılÇekemiyorsun millete laf atiyorsun yok biz guzeliz onlar cirkin yok biz bakimliyiz onlar deil. Dunya sizin etrafinizda dönüyor zaten. İnsanlari grublandiriyosunn. bir de kibarim naifim bilmem ne diye geçiniyosun yazıkk. Basit insan modeli. Böyle olma kardeşim.
30 YorumlaKaradenizli degilim ama askerligimi artvinse yaptm, rize trabzon samsun vs cogu yerede gittim bence gayet kibar ve cokta bakimli kizlar
31 Yorumla
Soran+1 yılpeki kabul
+1 yılturkıyenın butun kızları guzeldır hepsı cefa cekmeyı bılen guzel ınsanlar cok ulkeye gıttım ama turk kızları gıbı cefalı hatırsınas boyle kız ınanın gormedım onların degerını bılelım ben boyle dusunuyorum
10 Yorumlabir laf vardır blır msın?
" Eğer bir Karadeniz kızına kafa tutaysan ya çok yağlı yedun dilin kayayi ya da mermiden daha hızlı koşayisun:)40 Yorumla
+1 yılKaradeniz kizlarina laf etcek en son ortam burasi kicini basina acmakla guzel naif olunmuyo biz saf temiz dogal guzeliz ogrende gel bacim sen
40 Yorumlaİzmir kızlarının tırnağı olamazlar.
98 Yorumla
Soran+1 yılbence de <3 <3 nerelisin mod?
- +1 yıl
Rizeliler de mi?
Soran+1 yılaklın yolu bir laz kızı. istemiyor işte oğlan seni uzaklaş bence :D
izmirli seviyor. akılllı rizeliyi daha bir sevesim geliyor.- +1 yıl
Küstüm Rizeli :(
- +1 yıl
ben hemşerime katıldım
haklı
karadeniz kızı evlenilcek kızdır. silahta kullanır. tarladada calısır. çocukta yapar kariyerde. İzmir kızlarıysa tek bir seye yarar ve malesef hayat sadece ondan ibaret değildir.(karadenizin texasındanım:Samsun)
20 Yorumlaahahahahah ne içtin de açtın bu soruyu ya güncellemeleri okudukça gülüyorum fsdhjksdhgskj
erkek arkadasım oranın kızlarının daha güzel olduğunu söylüyor bu ne ya hjsgfjkahsajglksşsf
erkek arkadaşı demiş sjdhfgakhfjkdjlkjfjhadkjghdajkjhdkjghjshjdakjhgssk
güldürdün10 YorumlaAile & Toplum konusunda 514 cevap paylaştı. insanın günlük yaşamını yaşam biçimlerini yiyecek ve giyecek şekillerini; hatta sağlık karakter ve ruhsal etkinliklerini kontrol eden en belli başlı etmenin iklim olduğu inkar edilemez.
01 Yorumla
Soran+1 yılbence de haklısın ama laf söyletmediler yanlış anladılar
İzmir kızıyım ama böle trabzonlulara da çamur atmak ayıp değilmi biraz terbiyeli ol bence.
Bizim memleketimizin her yöresinde ayrı güzellikler vardır ayrım yapmak senin ne haddine?44 Yorumlabakımlı olmakla insan olunmuyor karadeniz kadını korkusuzdur merttir
22 Yorumla
Soran+1 yılbiz de
Niye izmirdekilere daha rahatmı yavşıyosun trabzon kızı her erkeği kendine yavşatmaz bilmem anlatabildim mi?
21 Yorumla
Soran+1 yılhay allahım ya
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılİzmirin kızları özgüvenli ve bakımlı ama erkeğe basıl davranması gerektiğini bilmiyor ;) trabzon kızları kaba olsada erkeğini elinde tutmaaını biliyor, kendine kaşar dedirtecek hareketlerden kaçınıyor.
Not: genelleme değil gözlem😒30 Yorumla
+1 yılşahsen antalyalı biri olarak genelleme yapmanın yanlış olmasıyla beraber şahsi görüşüm ege kızları, karadeniz kızlarının yanında halt etmişler. o cok dem vurdugun kibarlık naiflik falan konularında heleki. ilişkilerimle sabittir
20 Yorumlaİzmir kızları orasını burasını açarsa adları güzele çıkar Trabzonlular ise namuslarına düşkündür öyle her yerlerini açmazlar :)
40 YorumlaLa bir de git !! TRABZON KIZI HAKİKİ KIZLADIR !!!
40 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılKabayız ama bizim gibisi yok İzmirli süs bebeği...
Aklınız anca süse çalışır.
Sıkıyosa Karadenizin yaylalarında binbir türlü iş yapsanıza!!!20 Yorumla
+1 yılİzmir kızı barbierdir trip atar Karadeniz kızı harbidir fena çarpar :)) Trabzonluyum gayet bakımlıyım
20 YorumlaBen Trabzonluyum. Dedigin hicbir ozelligi tasimiyorum. Sacma bir genelleme yapmissin.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 692 cevap paylaştı. Sen eger bizim kizlarimizi gorseydin aynaya bakmaya utanirdin. Cit kirildim olmakla ince topukla yolda yurumeye calismakla guzellik olmaz bizimkilerin hem yuzu hem yuregi guzel! Cekemedigin belli ki kendini yarisa sokmussun.
11 Yorumla- +1 yıl
helal:)
Vay be burada bile sinif ayrimi. Ben size boyle saçma bir seyi bölgesel ayrima goturdugunuz için ya xxx sehrinin kizlari çok salak diyor muyum. Memleketin haline bak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet hayatimda bir kere Trabzonlu tanima durumum olmustu hatta onu "en yakin arkadasim" olarak adlandirdim sonra bir ogrendim ki en yakin arkadasim, -bildigi halde- sevdigim adamla flört etmis ve bunu 1 sene sonra itiraf etti. Üstüne üstlük bir de aslinda sana anlatmayacaktim bu benim meselem diyip siyrildi.. aslinda genelleme yapmak istemiyorum bu kin yüzünden ama allah bir daha beni bir karadenizliyle karsilastirmasin
01 Yorumlaşu an kibar ve naif değilsin kabasin... trabzonlulari severim genel olarak hepsi milliyetçi iyi insanlar... insanlari memleketine gore ayirma sana da gavur izmirli diyen var
17 Yorumla
Soran+1 yılsen nerelisin trabzon mu
Soran+1 yılniye savundun
Soran+1 yılyo ben değilim
Aile & Toplum konusunda 355 cevap paylaştı. Trabzon'da çok kaldım ama kaba bir tane bile kız arkadaşım olmadı.. Bilakis evlenilecek yer orası bu devirde..
20 YorumlaTrabzon kızları daha doğal daha samimi inandırıcı canım , hareketleri sizin gibi yapmacık değil ve güzellerde çok
40 Yorumla
+1 yılKusura bakma İzmir kizlari kendini beyenmekten başka bir işe yaradiklari yok makyaj güzeli yani çoğu
02 Yorumla- +1 yıl
Sen bence ya karadeniz kizlarini kıskanıyorsun ya da bir kavgan veya bişey olmuş
- +1 yıl
Ayrıca sonuna kadar karadeniz KIZI bir bayan kesinlikle ağır başlı olmalı canım yolda yürürken öyle laylaylom burnu havada yurumicek karadeniz kızlarını bu yönden çok beğeniyorum o yusden
+1 yılizmire gittim baya uzun bı sure durdum ama ızmırın kızlarının guzellıgı değil acıklıgı erkeklere cazıp geldıgı ıcın heralde ızmırın kızları dıye tutturuyorlar
00 YorumlaTabiki bütün soğukluklrına rağmen duruşlarıyla karadeniz kızları. Birde namuslusuna denk geldimmi yemede yanında yat. Diğerlernn İzmir kızlarından pek fark yok
00 YorumlaEksik olan bir bu ayrimcilik vardi sayenizde bu tamamlandi tebrikler. Ben trabzonlu vede kiz olsaydim senin sacinibasini yolardim peruga mahkum ederdim seni : p
20 YorumlaAnnem tarafı laz bizde de laz kanı var. Doğrusunu söylemek gerekirse sadece Trabzonlular değil Karadeniz'lilerin bir çoğu öyledir. Korkacaksın. Çok dobra insanlardır.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 422 cevap paylaştı.
+1 yıl00 Yorumla - Devamını Gör (132)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat