Güncellemeler
+1 yıl
Linçleyen arkadaşlar sorduğum soruyla dalga geçmişler her gün herkes aynı soruları soruyor bir değişiklik olsun diye sordum bu soruyu beğenmediyseniz cevap yazmayın.
Güncellemeler
+1 yıl
Soruyu sorduğuma pişman etti çoğu kişi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Farklı bi elamı kahverengi mi karıştırıyorum sanırım bende renk körlüğü var 😂
Ela gözlü kişiler bağımsız, kendinden emin ve plansız insanlardır. Gözdeki melanin miktarı kişiden kişiye değişir, bu nedenle ortak bir kişilik analizi yapmak zordur. Ela gözlüler gizemli kişiliğe sahiptirler
Kalemini seveyim 🙏
Bu sonuca Nerden vardın gerçekten öyle
Göz rengimi yazan arkadaş olmuş. Özellikler doğru tespit!
Böyle bir şey
koyu kahve
Kahverengi çok görülen ancak aynı zamanda zengin bir renktir. Sadelik, güç ve yaratıcılığı temsil eder. Maddi dünyanın değil manevi dünyanın zenginliklerinin daha çok farkındalar. Kahverengi gözlü insanların sevgileri ve sadakatleri fazla olur ve eşlerini mutlu etmeyi çok severler.
Çok güzel açıklamışsınız, teşekkür ederim. Ve evet doğrusunuz :). Kibarlığınızdan ötürü de tekrar teşekkürlerimi sunuyorum, iyi günler <3
Rica ederim iyi günler
çok ilginç et hadi 🙄 mavi
Mavi göz rengine sahip insanlar asla arada derede kalan insanlar olmuyor. Egoist olmak Mavi göz rengine sahip kişilerde baskın olarak görülebiliyor. Mavi gözlü insanlar gelişime daha açık, daha modern ve kolay adapte olabilen insanlar olarak genelde diğer insanlardan ayrışıyorlar.
Bir de farklılık olsun diye sordum bu soruyu cevap vermek zorunda değilsiniz
Hadi et bakalim kücük hanim
Olur. Pek bir olayı yok ama..
Koyu kahverengi 🌰🌰🌰
Yeşil
İpleri bir şekilde elinde tutmayı başaran yeşil gözlü insanlar, Dr. Hamadi Kallel'in tespitlerine göre gizemli ve özgüveni yerinde insanlar. Yaratıcı olan ve sinirlerini kolay kontrol edebilen yeşil gözlüler, kriz yönetimleri için biçilmiş kaftan.
Elâ.
Ela gözlü kişiler bağımsız, kendinden emin ve plansız insanlardır. Gözdeki melanin miktarı kişiden kişiye değişir, bu nedenle ortak bir kişilik analizi yapmak zordur. Ela gözlüler gizemli kişiliğe sahiptirler
Çok doğru, teşekkürlerr
Zengin mavisi
Mavi göz rengine sahip insanlar asla arada derede kalan insanlar olmuyor. Egoist olmak Mavi göz rengine sahip kişilerde baskın olarak görülebiliyor. Mavi gözlü insanlar gelişime daha açık, daha modern ve kolay adapte olabilen insanlar olarak genelde diğer insanlardan ayrışıyorlar.
Teşekkürler tarih meleği
Gara gözlüyüm
Kahverengi çok görülen ancak aynı zamanda zengin bir renktir. Sadelik, güç ve yaratıcılığı temsil eder. Maddi dünyanın değil manevi dünyanın zenginliklerinin daha çok farkındalar. Kahverengi gözlü insanların sevgileri ve sadakatleri fazla olur ve eşlerini mutlu etmeyi çok severler.
Ctrl C + Ctrl V
Teşekkürler😯
Yeşil.
İpleri bir şekilde elinde tutmayı başaran yeşil gözlü insanlar, Dr. Hamadi Kallel'in tespitlerine göre gizemli ve özgüveni yerinde insanlar. Yaratıcı olan ve sinirlerini kolay kontrol edebilen yeşil gözlüler, kriz yönetimleri için biçilmiş kaftan.
Göz adaşımsın bu arada 😅😅😅
Vay süpermiş sevdim ve doğru gerçekten 😃 göz renkdaşım 😃
Olur
Orman yeşili
Koyu kahve
Olur
Tahmin et?
kahve
Yeşil
Kahverengi
Insallah mutlu ederim
Yeşil
Vaaay çoğu tutuyor 😅
Sallamıyorum ki tanıdığım insanların özelliklerini yazıyorum benim tanıdığım yeşil gözlü insanların hepsi bu özelliklere sahipti
Siz Hamadi Kallel misiniz
Hayır.
Kallelin tespitleri diyor da o bakımdan sordum
O doktorun açıklamalarına bakıyorum bazen örnek olarak vermiştim
Kahve
mavi