Güzellik & Bakım Gözleriniz ne renk tahmin edeyim mi? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bakalım en çok hangi renk var 🙂😅 Güncellemeler+1 yıl Kız ben çoğunu bilmişim bu nasıl oluyor 😅😅 Gözleriniz ne renk tahmin edeyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Gözlerim ne renk tahmin edebilirisn ama fotoğraf var zaten burada gözüküyor. yine de söyleyin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yesilmi u Barış_LonelyForever +1 yıl Mavi
CptSimonRiley Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Göz rengi sorularını görünce moralim bozuluyor şaka maka. Tahmin et bakalım. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Mor Yorumla CptSimonRiley +1 yıl Hayır :D Yorumla Soran +1 yıl Yeşil Yorumla CptSimonRiley +1 yıl Yeşil olsaydı keşke. Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Profil fotosuna bakmadan tahmin et 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kahve Yorumla KahveSacliHeRif +1 yıl Yok Yorumla Soran +1 yıl Kesin elali uesilki Yorumla KahveSacliHeRif +1 yıl Mavi Yorumla
StrawberryGlitter Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Et bakalım. 🐣 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yeşşo Yorumla StrawberryGlitter +1 yıl Noo ela 🧚♀️ Yorumla
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kolay olcak et 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Mavi Yorumla
Caannn35 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl %100 yanılma garantisi verebilirim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kahve Yorumla Caannn35 +1 yıl Değil ama tuttu da biraz Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Zaten fotoğrafımda belli 😅 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kahveli Yorumla VişneliBrowni_ +1 yıl Eveet Yorumla Soran +1 yıl Bildimmi Yorumla VişneliBrowni_ +1 yıl Bildin bildin Yorumla
Nadıyekrhn Takip Et Master Yaş: 42 , eic 67% +1 yıl Hadi et bakalım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kahve Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Ela 🌹 Yorumla
klavis Takip Et Guru Yaş: 43 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 521 cevap paylaştı. Ben bile bilmezken sen bil bakalım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Siyah klavis +1 yıl Siyah olsa bilirdim.
YalanDünya341 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Bir yeşil gözümüz olmadı 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kahve Yorumla Soran +1 yıl Yesilmi yoksa Yorumla YalanDünya341 +1 yıl Gahverengi Yorumla
Elif1030 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Et bakalım 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Kahve Yorumla Elif1030 +1 yıl Ela Yorumla
TrabzonDükü Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl çok zor olmasa gerek :) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kahve Yorumla TrabzonDükü +1 yıl Aaa nasıl da bildin :) Yorumla
buzz_adam Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Et bakalim 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Mavi Yorumla buzz_adam +1 yıl Bı tane daha hakkın var. Bilemedin Yorumla Soran +1 yıl Gri Yorumla buzz_adam +1 yıl Yok mor 🤣🤣😄 Yorumla
YıldızAy34 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Edermisin 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Siyah Yorumla YıldızAy34 +1 yıl 🙄🙄 Yorumla YıldızAy34 +1 yıl https://www.hizliresim.com/l1o4rgm Yorumla YıldızAy34 +1 yıl Siyaha yakın sayılır :) Yorumla Soran +1 yıl Bildim Yorumla YıldızAy34 +1 yıl Nasıl bildin ya 🙄🙄🙄 Yorumla
gizemlikız4444 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Et bakalım 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kahbe Soran +1 yıl Ay pardon kahve gizemlikız4444 +1 yıl Ela ama yaklaştın 😇😅
TTCHR Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Tahminleri alalım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kahve Yorumla TTCHR +1 yıl Maalesef. Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı. Et bakalım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yesilllll Yorumla
Carlosroberto Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl et bakayım 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Yeşşo Yorumla Carlosroberto +1 yıl o ne demek Yorumla Soran +1 yıl Yeşil gibi elada olabilir Yorumla Carlosroberto +1 yıl tamam anladım bende yeşşo ne diyorum. Yok değil kahverengi Yorumla Soran +1 yıl 😅 Yorumla
electraheartt Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl kolay olacak et 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Yeşil Yorumla electraheartt +1 yıl yok yahu kahve dkdh Yorumla Soran +1 yıl Eminmisin ela olmasin Yorumla electraheartt +1 yıl yok direkt kahve fkdks Yorumla
Goldenfireball06 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Edebilirsin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kara Yorumla
GözümKIIZarıyor Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Buyur 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Mavimi Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl Hadi be Yorumla Soran +1 yıl Ne Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl Nasıl bildin Yorumla Soran +1 yıl Ya bildimi len Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl Valla öyle ya Yorumla Soran +1 yıl Gözün kızarıyor ya oyuzden bildim akıllı 😅 Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl Çakal 🤗🤗 Yorumla Soran +1 yıl Çok zekiyim cok Yorumla GözümKIIZarıyor +1 yıl Müthiş Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Et bakalımm 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Maviş Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Yok değil Yorumla Soran +1 yıl Peki pembiş Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Yeşil :) Yorumla
Furious-A Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Et bakalım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Koyu kahve Yorumla Furious-A +1 yıl Hayır yeşil Yorumla
hayallereneoluyor Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Et bakalım 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Maviş Yorumla hayallereneoluyor +1 yıl Ahahah değil Yorumla Soran +1 yıl Yeşil Yorumla hayallereneoluyor +1 yıl Kahverengi Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Ettt 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ela Yorumla külllkedisi +1 yıl Hayır Yorumla
Beyoğlu Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 380 cevap paylaştı. Hadi bakalım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kâhve Yorumla Beyoğlu +1 yıl Doğru 😅 Yorumla
XenopeltisSs Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Et bakiyim dhdhd 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Yesil XenopeltisSs +1 yıl Ya aslında tam bir ela gözlüyüm. Güneşte yemyesil oluyor bir nevi doğru bildin 😂 ama ela göz rengim Soran +1 yıl Aa inanılır gibi değil bilmisim hep kız
karakteristt Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Olur 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ela Yorumla karakteristt +1 yıl Tam manasıyla değil fakat doğru bir tahmin. Yorumla Soran +1 yıl Genelini doğru bilmisim niye acaba Yorumla karakteristt +1 yıl Hahahahah Yorumla
Kocaaadamm Takip Et Xper 7 Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Et bakam 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ela Yorumla Kocaaadamm +1 yıl Aferin kız sana Yorumla Soran +1 yıl Bildimmi Yorumla Kocaaadamm +1 yıl Boşa aferin almadın Yorumla
BayAllfonzo Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Et bakalım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yeşil Yorumla BayAllfonzo +1 yıl Aferin aferin bildin Yorumla
Sosiyalistt Takip Et Bilge Yaş: 34 +1 yıl Sarı kırmızı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Cimbom Yorumla Sosiyalistt +1 yıl Yoo Göztepespor, Malatyaspor, Kayseri, Edirne roma çorlu karama tirespor vs vs Yorumla
Orikon Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Tahmin et bakalım 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Yeşil Yorumla Orikon +1 yıl Doğru bildin 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ciddimi Yorumla Orikon +1 yıl Gerçekten bildin Yorumla Soran +1 yıl :) Yorumla Orikon +1 yıl İçine mi doğdu😂 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Orikon +1 yıl İyi bakalım senin peki ela mı? Yorumla Soran +1 yıl Değil Yorumla Orikon +1 yıl Tühhh:(( Yorumla Soran +1 yıl Açık kahve Yorumla Orikon +1 yıl İyi bakalım:)) Yorumla
luizdavid Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Söyle bakalım 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Mavi Yorumla luizdavid +1 yıl Yok sarı 😄 Yorumla luizdavid +1 yıl Benimkini bilemedin ☺️ Yorumla Soran +1 yıl Ela Yorumla luizdavid +1 yıl Hayır Yorumla Soran +1 yıl Siyah Yorumla luizdavid +1 yıl Hayır olmadı ☺️ Yorumla Soran +1 yıl Ualn söylüyorsun Yorumla luizdavid +1 yıl Hayır gel bak ☺️ Yorumla
recep48 Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 943 cevap paylaştı. et bakalım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kahve Yorumla recep48 +1 yıl Bilemedin Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Et hadi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kahve Yorumla HoşafAğızlı +1 yıl Oha nasi bildin Yorumla
behişti89 Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 337 cevap paylaştı. Et bakalım 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Kahve Yorumla behişti89 +1 yıl Nooo Yorumla Soran +1 yıl Yeşil Yorumla behişti89 +1 yıl Bence sallıyorsun tahmin etmiyorsun Yorumla Soran +1 yıl Degilmi Yorumla behişti89 +1 yıl Hayır değil Yorumla Soran +1 yıl Siyah Yorumla behişti89 +1 yıl Ela jnm ela 😂 Yorumla Soran +1 yıl Yalan söylüyorsun sen ilk yesile yakinmi Yorumla behişti89 +1 yıl Yahu ordan öyle mi gözüküyor yeşil ne alaka Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Et bakalim 0 38 Yorumla Soran +1 yıl Yesil Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ohaa nasil bildin 😱😁 Yorumla Soran +1 yıl Ciddimi😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet ciddiyim bian beni taniyon zannettim😃 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl biliyorum ben ya ben neymisim hepsini bilmişim hahahaha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tahminlerde iyisin daha baska ne gibi hunerlerin var acaba 😃 Yorumla Soran +1 yıl Tahiminlerde iyiyim genelde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hadi yasimida et bakalim gorunurde olana bakma onu gec sana ufak tüyo 😃 Yorumla Soran +1 yıl 32 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok daha neler bu kadarda olmaz yani 15 gun sonra 33 olcam🤦😱 Yorumla Soran +1 yıl Hadi be 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gercekten ya bak senden korkmaya basladim ben😂 Yorumla Soran +1 yıl Dalga geçme Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kiz dalga gecmiyom niye geceyim 20 nisanda 33 olcam Yorumla Soran +1 yıl Bende koç burcuyum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende son gunle koc burcuyum düşün yani Yorumla Soran +1 yıl Farketmiyor ben çok güçlü hislere sahibim 🙂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Buna inandim gercekten bende sendeki hisler yok ama senin hangi gün Yorumla Soran +1 yıl 7 Nisan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 2 gun kalmis sormasi ayip sen kac olcaksin hadi 33 de de surda bayilayim😂 Yorumla Soran +1 yıl Tahmin et Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 33 🤭 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 32 mi Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür öyle diyorsan Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayni yastayiz desene 13 gun buyuksun benden😃 Yorumla Soran +1 yıl Needdee o kadar buyukmyim ben 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kucukmusun ki😃 Yorumla Soran +1 yıl Çok küçüğüm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kiyamammm😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne kadar küçüksün bakim sen, 😃 Yorumla Soran +1 yıl Çocuk çocuk Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Merak ettim ya sifreli konusuyon 😃 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gel istersen o. z. e. l. e dogum gunlerimizi kutlariz😜 Yorumla Soran +1 yıl Kutla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doğum gunun kutlu olsun🎂🎂🎂🎂🎂😜 Yorumla Soran +1 yıl Tş. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim 🙂 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Evet 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ela Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ciddi mi 😄 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı. Olur 😳😳😳😳😳 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kahve Yorumla windman107 +1 yıl Doğru gibi Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Et bakalım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kahve Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Koyusu bildin 👏 Yorumla
hellomyalien Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Tamam 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yeşşo Yorumla hellomyalien +1 yıl Tamamen yanlış sayılmaz, gözlerim ela:) Yorumla
erturkk_osm Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Ettt 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ela ya da yeşil Yorumla erturkk_osm +1 yıl Keşkeeee😄 Yorumla erturkk_osm +1 yıl Ama değil Yorumla Soran +1 yıl Kahvee Yorumla erturkk_osm +1 yıl Evet ☺️ Yorumla
Yakışıklı_10 Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Tahmin et Bakalm. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yeşşo Yorumla Yakışıklı_10 +1 yıl Noowww :) kahvo :) Yorumla
Ichigo1 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Et bakalım. d 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Ela ya da yeşil Yorumla Ichigo1 +1 yıl Gri gibi ama ela mı oluyo şimdi. d Yorumla luizdavid +1 yıl Gri ☺️ Yorumla Ichigo1 +1 yıl :))) Yorumla luizdavid +1 yıl Bildiysem göz kırp ☺️ Yorumla Ichigo1 +1 yıl Yes. d Yorumla luizdavid +1 yıl Saçların da uzun demi ☺️ Yorumla Ichigo1 +1 yıl Hayır değil Yorumla luizdavid +1 yıl Kısa diyecektin yanlış olmuş 😄 Yorumla Soran +1 yıl Kapalı Yorumla Ichigo1 +1 yıl Eed😀 Yorumla luizdavid +1 yıl Güzel gözlerin var demi 😄 Yorumla Soran +1 yıl :) Yorumla luizdavid +1 yıl Bildim mi ☺️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Gözlerim ne renk tahmin edebilirisn ama fotoğraf var zaten burada gözüküyor. yine de söyleyin
Yesilmi
Mavi
Göz rengi sorularını görünce moralim bozuluyor şaka maka. Tahmin et bakalım.
Mor
Hayır :D
Yeşil
Yeşil olsaydı keşke.
Profil fotosuna bakmadan tahmin et
Kahve
Yok
Kesin elali uesilki
Mavi
Et bakalım. 🐣
Yeşşo
Noo ela 🧚♀️
Kolay olcak et
Mavi
%100 yanılma garantisi verebilirim
Kahve
Değil ama tuttu da biraz
Zaten fotoğrafımda belli 😅
Kahveli
Eveet
Bildimmi
Bildin bildin
Hadi et bakalım
Kahve
Ela 🌹
Ben bile bilmezken sen bil bakalım
Siyah
Siyah olsa bilirdim.
Bir yeşil gözümüz olmadı
Kahve
Yesilmi yoksa
Gahverengi
Et bakalım
Kahve
Ela
çok zor olmasa gerek :)
Kahve
Aaa nasıl da bildin :)
Et bakalim
Mavi
Bı tane daha hakkın var. Bilemedin
Gri
Yok mor 🤣🤣😄
Olur
Ela
Edermisin
Siyah
🙄🙄
https://www.hizliresim.com/l1o4rgm
Siyaha yakın sayılır :)
Bildim
Nasıl bildin ya 🙄🙄🙄
Et bakalım
Kahbe
Ay pardon kahve
Ela ama yaklaştın 😇😅
Tahminleri alalım
Kahve
Maalesef.
Et bakalım
Yesilllll
Et bakalım
Kave
et bakayım
Yeşşo
o ne demek
Yeşil gibi elada olabilir
tamam anladım bende yeşşo ne diyorum. Yok değil kahverengi
😅
kolay olacak et
Yeşil
yok yahu kahve dkdh
Eminmisin ela olmasin
yok direkt kahve fkdks
Edebilirsin
Kara
Buyur
Mavimi
Hadi be
Ne
Nasıl bildin
Ya bildimi len
Valla öyle ya
Gözün kızarıyor ya oyuzden bildim akıllı 😅
Çakal 🤗🤗
Çok zekiyim cok
Müthiş
Et bakalımm
Maviş
Yok değil
Peki pembiş
Yeşil :)
Et bakalım
Koyu kahve
Hayır yeşil
Et bakalım
Maviş
Ahahah değil
Yeşil
Kahverengi
Ettt
Ela
Hayır
Hadi bakalım
Kâhve
Doğru 😅
Et bakiyim dhdhd
Yesil
Ya aslında tam bir ela gözlüyüm. Güneşte yemyesil oluyor bir nevi doğru bildin 😂 ama ela göz rengim
Aa inanılır gibi değil bilmisim hep kız
Olur
Ela
Tam manasıyla değil fakat doğru bir tahmin.
Genelini doğru bilmisim niye acaba
Hahahahah
Et bakam
Ela
Aferin kız sana
Bildimmi
Boşa aferin almadın
Et bakalım
Yeşil
Aferin aferin bildin
Ett bklm
Yeşil