Aile & Toplum Dert dinlenir 5 lira😂? senagergin Takip Et Xper 3 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Paramı niye atmıyonuz lann Dert dinlenir 5 lira😂? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Semaptik Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 86% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben bu kadsr suredir bedava yapiodum be 🤦 neden aklıma gelmedi 0 4 Yorumla senagergin +1 yıl Ya iban atın ibannn sonra dinlersiniz fksldjskfjd Yorumla Semaptik +1 yıl Tavsiye peki ekstraya girermi 🤔🤔 Yorumla senagergin +1 yıl Girer fkdldjddk Yorumla Semaptik +1 yıl Gel o zaman Yorumla
_PƎRA_ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk derdi 9.90 tl skjfkdsk 1 1 Yorumla senagergin +1 yıl 😂😂 Yorumla
omerkabit32 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl indirim var mı :D 0 1 Yorumla senagergin +1 yıl Var var olmaz mı Yorumla
şahinn1 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 35% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Neden takıntılı biriyim ben 😕 0 3 Yorumla senagergin +1 yıl Hee bende de var o çokta şey yapmayın 😂 Yorumla şahinn1 +1 yıl He tamam o zaman tek deli ben değilmişim 😄 Yorumla senagergin +1 yıl Değilsin 😂 Yorumla
SaykodelikEP Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 81% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 570 cevap paylaştı. Hesaba yazdırsak oluyor mu? 0 1 Yorumla senagergin +1 yıl Ayıpsın olmaz mı yaa iste yeter ki Yorumla
gokyuzunndee Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 328 cevap paylaştı. Piyasa canlansın ben de bir TL dkdkd 0 14 Yorumla senagergin +1 yıl Yaa😂 Yorumla gokyuzunndee +1 yıl Tabi öyle 😂😂 Yorumla senagergin +1 yıl Yolla bir tl bir tl'dir😂 Yorumla gokyuzunndee +1 yıl Bu seferlik benden olsun maksat ayağın alışsın ablam xjhxxj Yorumla senagergin +1 yıl Zam yapma gelmem valla birdahaa Yorumla gokyuzunndee +1 yıl Herkese zam yapsam da sana bu benden istediğin vakit gel Yorumla senagergin +1 yıl Hadi bakiiimmm😂❤️ Yorumla gokyuzunndee +1 yıl Aa bir de kalp koyduu 😍😂 Yorumla senagergin +1 yıl 😅😅 Yorumla gokyuzunndee +1 yıl 😂😂 Yorumla senagergin +1 yıl Kız hadiii Yorumla gokyuzunndee +1 yıl Noldu be Yorumla senagergin +1 yıl Konuşucak insan yok görüyon mu 😏 Yorumla gokyuzunndee +1 yıl E konuşalım.. Yorumla
Regnanspiritus Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Dert dinlenir üstüne para verilir :P :D 0 2 Yorumla senagergin +1 yıl Geliyom ozaman Yorumla Regnanspiritus +1 yıl olur gel Yorumla
CapillatusArcus Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Dolar olmuş 23 lira. 5 ne 😃 yap şunu 125 lira 0 0 Yorumla
Domatezlitantuni Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Komisyon kesmeyen pos olursa olur :P 0 0 Yorumla
Werewolf1903 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl 5 lira için kafa diktirmeye değmez 😄😄😄 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hocam benim kismetim kapali bi ufler misjniz? 0 14 Yorumla senagergin +1 yıl Hemen üfluyorum burdan tükürük falan kaçar arada kb şimdiden 😂😂❤️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olsun hocam sifadir sizin sakaliniz hurmetine Yorumla senagergin +1 yıl Tabi çocum saol berhudar ol çocum en kısa zamanda kismetlerin açılcak hiç merak etme 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hocam onu anladimda gtumu elliyosunuz sanki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hocam dur hocam 😂😅😅 Yorumla senagergin +1 yıl Dur çocum üstünde nazar var onu çıkarıyorum😅 Yorumla senagergin +1 yıl Ehhh ama sende hiç rahat durmuyosun dur az oynıcam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ustumde sen varsin hocam ahahhasb Yorumla senagergin +1 yıl Ay bu akşam yorumlara çok güldüm valla ya iyi ki varsınız la 😅❤️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyi ki sen de varsin kuzumm nesene nese kattiysak ne mutlu:) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hep boyle pozitif ol:) Yorumla senagergin +1 yıl Teşekkür ederim sayenizde kafa dağıtıyoruz işte ❣️ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim kardesim benim en iyisini yapiyosun:) 🌺🌹🦋 Yorumla senagergin +1 yıl ❣️❣️ Yorumla
Bilir_Kisii Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. çok gerginsin sana dert anlatılmaz 0 6 Yorumla senagergin +1 yıl Niye öyle diyosunuz beyfendi alındım gücendim Yorumla Bilir_Kisii +1 yıl anlatıyım bariiii Yorumla senagergin +1 yıl E anlat bariiii Yorumla senagergin +1 yıl Paramı at ilk önce bak zengin olcam ben😅 Yorumla Bilir_Kisii +1 yıl bir varmış bir yokmuşş diye başlıyor ama mesaj atılmıyor ondan olmadı devamı Yorumla senagergin +1 yıl Haa dur Yorumla
deli_manyak37377 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 102% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 537 cevap paylaştı. Olur 🤣 0 2 Yorumla senagergin +1 yıl Atiyom ozaman ibani kfdldkdlfkd Yorumla deli_manyak37377 +1 yıl Bekliyorum zaten Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Saati mi bu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Ben bu kadsr suredir bedava yapiodum be 🤦 neden aklıma gelmedi
Ya iban atın ibannn sonra dinlersiniz fksldjskfjd
Tavsiye peki ekstraya girermi 🤔🤔
Girer fkdldjddk
Gel o zaman
Dedemin eli kilitlendi bi çözümün varsa atayım 5tl
Aşk derdi 9.90 tl skjfkdsk
😂😂
indirim var mı :D
Var var olmaz mı
Neden takıntılı biriyim ben 😕
Hee bende de var o çokta şey yapmayın 😂
He tamam o zaman tek deli ben değilmişim 😄
Değilsin 😂
Hesaba yazdırsak oluyor mu?
Ayıpsın olmaz mı yaa iste yeter ki
Piyasa canlansın ben de bir TL dkdkd
Yaa😂
Tabi öyle 😂😂
Yolla bir tl bir tl'dir😂
Bu seferlik benden olsun maksat ayağın alışsın ablam xjhxxj
Zam yapma gelmem valla birdahaa
Herkese zam yapsam da sana bu benden istediğin vakit gel
Hadi bakiiimmm😂❤️
Aa bir de kalp koyduu 😍😂
😅😅
😂😂
Kız hadiii
Noldu be
Konuşucak insan yok görüyon mu 😏
E konuşalım..
Dert dinlenir üstüne para verilir :P :D
Geliyom ozaman
olur gel
ne derdi dinliycen ki
Dolar olmuş 23 lira. 5 ne 😃 yap şunu 125 lira
Komisyon kesmeyen pos olursa olur :P
5 lira için kafa diktirmeye değmez 😄😄😄
Hocam benim kismetim kapali bi ufler misjniz?
Hemen üfluyorum burdan tükürük falan kaçar arada kb şimdiden 😂😂❤️
Olsun hocam sifadir sizin sakaliniz hurmetine
Tabi çocum saol berhudar ol çocum en kısa zamanda kismetlerin açılcak hiç merak etme 😂
Hocam onu anladimda gtumu elliyosunuz sanki
Hocam dur hocam 😂😅😅
Dur çocum üstünde nazar var onu çıkarıyorum😅
Ehhh ama sende hiç rahat durmuyosun dur az oynıcam
Ustumde sen varsin hocam ahahhasb
Ay bu akşam yorumlara çok güldüm valla ya iyi ki varsınız la 😅❤️
İyi ki sen de varsin kuzumm nesene nese kattiysak ne mutlu:)
Hep boyle pozitif ol:)
Teşekkür ederim sayenizde kafa dağıtıyoruz işte ❣️
Rica ederim kardesim benim en iyisini yapiyosun:) 🌺🌹🦋
❣️❣️
yorumlu dert dinlenir 10 tl
çok gerginsin sana dert anlatılmaz
Niye öyle diyosunuz beyfendi alındım gücendim
anlatıyım bariiii
E anlat bariiii
Paramı at ilk önce bak zengin olcam ben😅
bir varmış bir yokmuşş diye başlıyor ama mesaj atılmıyor ondan olmadı devamı
Haa dur