+1 yılArıların suçu yokki :) Yanında 24 ayar bilmem ne takı seti verenlerde vardı :) Televizyondan bal alınır mı keşke almasaydın :) Hiç yenilmeyecek gibiyse ki öyledir at gitsin ne yapılır ki onunla :/
15 Yorumla- +1 yıl
Görmemiş olamazsın. :D
- +1 yıl
Tüh yazık olmuş kaçırmışmışsın neyse bir dahakine artık
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 401 cevap paylaştı.
+1 yıl@RememberUS romeoya söyler misin o da alsın yazıktır kış geldi hasta olur :(
115 Yorumla- +1 yıl
@Romeooooo sende al annem, bak kız seni düşünmüş =(
- +1 yıl
Teşekkürler @RememberUS :(
- +1 yıl
Hiç remi düşünmeyin zaten, ühüüü
- +1 yıl
@RememberUS e benden bir çay :S ben geçen araba çekilişlisinden aldım bekliyorum
- +1 yıl
Beni bi' çayla mı kandıracağını sanıyorsun =(
- +1 yıl
@RememberUS sen benim yerime romeoyu op ben de senin yerine yeğenimi öpeyim? :/
- +1 yıl
Romeooooo'yu zaten her gün öpüyorum, yeğenini neden öptün, beni ona mı laik gördün ühüü =(
- +1 yıl
Sen ancelinalara layıksın ama o da yaşlandı neyse :( @RememberUS
- +1 yıl
Onun o yaşta bile gideri var =((
- +1 yıl
Benim bu yaşta bile yok :'( @RememberUS
- +1 yıl
En kötüsü de bu olsa gerek =(
Reenkarnasyon'a inanıyorsan sana bi' önceki hayatında çok güzel biri olduğunu söyler seni mutlu edebilirim =(( - +1 yıl
Denemen bile mutlu etti :( ama ben zaten muhteşemim B-) @RememberUS ama o rommo yok mu o rommo. Tam erkek kezbanı :(
- +1 yıl
Romeooooo senide mi engelledi yoksa =(
- +1 yıl
Kezban işte :( ben ona iki günümü vermiştim :( gençliğimi yedi :( @RememberUS bundan sonra seni vekilim olarak atıyorum :(
- Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yıl
+1 yılhttps://i.capsspot.com/s/25/5/981994.jpg bu olay caps
92 Yorumla- +1 yıl
İyi yapmşsn :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
- Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılWalla bugün aldım öksürük için 25 lira para verdim. Televizyonda hiçbir denetleme yok keşke almasaydın be arkadaşım. Şekerin kilosunu hesaplasan bile yine aynı tutara denk gelmiyor :)
Bir de çakma cep telefonları kargo şirketleriyle gönderiyorlar adamlar da artık öğrenmiş parayı ödemeden paketi açtırmıyorlar kimbilir nasıl sıkıntı yaşadılarsa. baya uzun konuştum sanırım iyi geceler :)10 Yorumla https://www.capsomat.com/media/created/l951lz.jpg
söyle bana :(17 Yorumlagercek balın kılosu 30 dan 40 assagı olmaz bunlar hep sekerle beslenmış arıların yaptıgı ballar.. gıdın ılgaz dagından bır bal alın 3 kasıgı yıyemezsınız yakar atar bogazınızı.. bal degıl o aldıklarınız..
10 Yorumla
+1 yılArılar altıgen bir petek parçası yapabilmek için 1000den fazla çiçeğe uğruyor...
11 Yorumla- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılPoleni petegi nerde arı sütü yok mu pahalı almışın :D
12 Yorumla- +1 yıl
bazen ürüne ilgi az olunca bu tarz şeylere kaçıyolar reklam olarak eşantiyon
eaaveeet yanlış duymadınız 5 kavanoz bal 100 lirayaaa
15 Yorumla1 değil 2 değil 3 değil 4 değil 5 değil 6 değil 7 değil 8 değil 9 değil 10 değil 11 değil 12 değil 13 değil...25 Hiç değil... gfgsdfsdfsdfsdf
13 YorumlaAkil var mantik var hic bal o paraya satilrmi onu alırken aklını nerde unuttun
12 Yorumla- Diğer konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılEvet ben de duydum, bal demeye bin şahit diyolar. Zaten bu kadar ucuz olmasından kıllanmıştım... :)
20 Yorumla hahah :D Onlar Bal mı? Zannediyorsun Sen :D Sahteee VOL.1
16 YorumlaSuç arıda değilki arılara çekerli su yediren insanlarda ;)
14 YorumlaDiğer konusunda 12,5b cevap paylaştı. Oo ooo yanında baldız veren bile var, sen ona denk gelmemişsin.
34 Yorumla
+1 yılBir degil iki degil üc değil dört hic değil tam bes kavanoz bal :D
10 Yorumla- Diğer konusunda 429 cevap paylaştı.
+1 yılArılarda değil suç. İyi düşün.. Onları çalıştıran faşist, global düzen suçlu.. Modern köleler onlarda bizim gibi..
20 Yorumla
+1 yılİnsan 1 kavanozunu bize yollar ne biçim komsusun sen engellerin diye tehdit etmeye kalkma karaoke de ki şarki söylerken çektiğim videoyu koyarim hadi ben de seni tehdit ediyorum
03 Yorumla- +1 yıl
Yok valla ne zaman sildin kiz tamam be atarlanma hemen kapiyi çekip gidiyorum
Sen 100 milyon 100 milyar millyon sen Naptin o parayı sen milyar sen milyon
12 Yorumlaofff ya.
onlar şeker bile değil. şekerin ş si:)
ben telefncuyum. sizin gibi tv den telefon alıp da gelmeden imeisi korsana düşmüş çok adam taıdım. ki bazlarına klon bile yapılamaz halde. öyle tv reklamlarına aldanmayın.00 YorumlaArkadaş o aldığın bal değil, Kandırıyorlar insanları. Şekerli bir zımbırtı, bal diye kakalıyorlar insanlara. Markette ufacık kavanoz bal 20 lira, o neyin kafası?
114 Yorumla- +1 yıl
Malı güzel olan asla bağırmaz, ballandıra ballandıra anlatmaz. Git pazara mesela, kaliteli mal satanın hiç bağırmadığını göreceksin. Hani televizyonda 150 TL ye sattıkları telefonlar var ya, niye 45 dakka sürüyor o reklamlar? Kandırma amaçlı olduğunu reklamın uzunluğundan anlarsınız zaten. Kaliteli malın reklamı 30-40 saniyeden fazla sürmez.
Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sen ne diyorsun bayan azdırıcı damla, penis büyütücü hap ve geciktirici 19₺. Hemde kargo bedava. Erdoğan gruptan. 😎
10 Yorumla
+1 yıl100 Liraya Kaç Paket Sigara Alındığının Farkında Mısın?
10 Yorumla1 degil 2 degil 3 hic degil 4 hiç hiç degil tami tamina 100 lira degerinde ucu altin suyuna batırılmış kazık gönderiyoruz size
buda makbuzu biyruunn :)03 Yorumla
+1 yılArılar işlerini iyi yapıyorda insanlar o bali çogaltmak icin yapmadiklarini birakmiyorlar. Bal demeye bin şahit ister
01 YorumlaDiğer konusunda 738 cevap paylaştı. TV den birşey almak pişmanlıktır.. Almayın aldırmayın. Çevrenizi uyarın. Ballara gelince bal ile alakası yok hep şeker onlar..
14 Yorumla
+1 yılAslinda 5 kavanoz glikoz 100 lira olarak bakicaksin :)
10 YorumlaDiğer konusunda 13b cevap paylaştı. Onları hakikaten alan var mı ya?
13 Yorumla- +1 yıl
İronini yesinler senin niyetin bu cümlenle çok net belli de biz seviyene düşmek istemiyoruz ironiymiş fazla zeki ''''''sen arisin çiçek çiçek gezip bal yapicaksin derdin ne depresyona mi girdin? '''''''' Şimdi bir daha okuyun arkadaşın bal ironisini :D
+1 yılçok pahalı bence bu reklamlara gğvenmeyin
11 YorumlaKolayı var ya komşulara birer kavanoz ver sevaba gir biraz vicdansiz :)
02 Yorumlayok be 8 kilosu 100 lira bacım.. kazıklanma dikkat et
01 Yorumla- Diğer konusunda 743 cevap paylaştı.
+1 yılO bal değil ki arılara niye çamur atıyosun karamelize edilmiş şeker aroması şeker bile değil bak :)
010 Yorumla- +1 yıl
Yav 45 dakika konuştu dediğin adam flash tv stüdyosunda gün boyu tabldot ıspanak yiyo akşam bu saatlerde de boş boş konuşuyo sen ne dinliyon onu o sunucu bile değil telefonlara bakıyo akşamdaa adam bulamıyolar onu konuşturuyolar hala masum arılara laf atıyo ya :)
- +1 yıl
O adam doğru söylüyo dürüst bir adam o hiç yalan söylemez bu arada müşterilerinin memnun olmadığını farketmişler o arıları işten kovmuşlar ingiltereden ithal arı getirmişler kaliteleri yükselmiş sen bir 5 kova bal daha sipariş et :)
- +1 yıl
@melek88 ablacım sen nerde oturuyosun benim karşı komşum trafik polisi ondan promil ölçer aldımda sana bir alkol muayenesine gelelim muhakkak sağlam bir kafa yapmışsın bu saatte :)
- +1 yıl
:D Sen o balla bu kadar kafayı bulduğuna eminmisin :)
- +1 yıl
Yok zahmet vermiyim ben gelip alırım :)
+1 yılArıların bir günahı yok.. basıyorlar glikozu basıyorlar glikozu.. sonra enayi avına çıkıyorlar :D
05 Yorumla- +1 yıl
Olsun tecrübe böyle edinilir.. kazık yiyince uyanır insan. ben çok kazık yedim.. bunlar hep tecrübe şeker :D
- +1 yıl
Deme yaa hahahaa.. geçen ben de kurbanlık için yurtdışından dana siparişi verdim hani daha ucuza gelir diye inanır mısın öküzün resmini göndermişler.. biz de resmi kestik kabul olmuştur inşaallah :s
+1 yılsenin gibiler olmasa sahtekarlar nasıl para kazanacak :D
09 Yorumla- +1 yıl
yapmış zaten
- +1 yıl
baldizli olan?
- +1 yıl
https://www.youtube.com/watch?v=oHmH9qe3oP8 vaktin varsa sonuna kadar izlemeni tavsiye ederim, senin bal muhabbetini anlatıyor
- +1 yıl
kesin izle ama, izledikten sonra yorumunu yazarsın :)
Diğer konusunda 13b cevap paylaştı. bide 100 lira verip aldın mı :D aklını seveyim aklını : ) 5 kavanoz bal 100 lira olur mu : )
010 Yorumla
+1 yılBende bir arı gibi çalışıyorum çiçek çiçek gezip bal yapıyorum
10 Yorumla
+1 yılarılar bu aralar sıkışmış para lazımmış ucuza satıyorlar 100 dele nedir lao :DF:DF
20 YorumlaOnlari ari yapmiyor dogal degil petek bal al seb orjinal bal iste beb gondereyim
20 YorumlaSenın gıbı cahıller kanar alır o balları hıcmı akıl yok sende hakıkı balı kım 100 lıraya bıde 5 tane verır Mk Kezban: D
04 Yorumla
+1 yılKazik yemissin 5 kavanoz alana 2kg ekstra ve taki seti veriyolarmis
08 Yorumla- +1 yıl
:D :D hemde altinmis
- +1 yıl
Oha hayir duymadim
- +1 yıl
Hahah bidakine artik halaydan sonra cikar herhalde :D
- +1 yıl
Umarim arada bir aciim kanali
Ama reklamlarda herkes bal bu diyooo ama bananeee yaa bananee
10 YorumlaHangi akla hitaben aldınki
116 Yorumla- +1 yıl
Yahu karışmayın kardeşime!! İki kavanozunu bu kardeşime yolla olay tatlıya bağlansın bana da kapaklarını yollayın!
- +1 yıl
Heee şöylee geçinin güzel güzel ben çayları tazeliyorum
- +1 yıl
Ne püskeviti @melek88 bu ablan babadan zengin masayı donatır şimdi
- +1 yıl
@melek88 Şımartma şunu fazla ablası :(
- +1 yıl
O zaman senin malın bizim çenemizi mi yorsun? @melek88
Ya gergedan boynuzu daha etkili diyorlar
12 Yorumla
+1 yılHakiki balın kg fiyatı 100-150 arası seyreder. İnsanımız anlamak istemiyor müstehak ulan
03 Yorumla- +1 yıl
ben genel konuştum sana özel bir serzeniş değildi farkettiysen. Malesef insanlarımız hala gelebiliyor bu tür pazarlama oyunlarına tüm uyarılara rağmen. Ha tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış o ayrı ;)
Diğer konusunda 3,1b cevap paylaştı. Aldin mi gercekten :)))
12 YorumlaReçel yapıp satıyorlar
11 Yorumlafazla bal yemeyın gençler sıkıntısı alt tarafta
15 Yorumlawvwvwv. concord. com. tiar gibi bişi onlar.
10 YorumlaDiğer konusunda 303 cevap paylaştı. bir de inanıp aldın öylemi...
14 YorumlaYalnız balın içine fındık ve ceviz koyarak yersen çok işe yarar :D
00 Yorumla
+1 yıliçine şeker koyuyolar ya ne balı
06 Yorumla- +1 yıl
arılarda da suç var tabi canım daha çok çalışsalar şeker koymazlar içine
- +1 yıl
aynen terbiyesizlik yapıyorlar..
- +1 yıl
:))
bal değil o :/ şeker yapay hemde
10 Yorumla- Diğer konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yıl1 değil 2 değil 3 değil 4 değil tam 5 kavanoz mu?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılArtık müsait yerlerde kullanırsın ne diyim :)
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılonlar katkılı atsan daha iyi. Ne tad var ne bişey dimi :)
Cevap sahibi+1 yılıyk nasıl başardın onu :D şekeri muhallebi gibi :D
+1 yılBana hediye etsen
12 Yorumla- +1 yıl
Canin sagolsun
Neeeey! 100 kavanoz bal 5 lira mı?
06 YorumlaYersen yerinde duraman :D sat gitsin asdSSAASD
00 Yorumla
+1 yılO bal degilmis ki, hariboymuş altin ayicikli
03 Yorumla- +1 yıl
Bulursan yaparlar ama bulamazsin mecbur altin ayicik yiyiceksin.
Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. mısır şurubu onlar çaktırmayın.
10 YorumlaKoskoca flash tv kısmına takıldım ben :))))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCidden verdin mi o aptallara 100 tl?
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO zaman dolaylı yoldan sen de bir...
Cevap sahibi+1 yılAnladık troll soru sordun :D
Cevap sahibi+1 yılYok ya bugün duygusal gecemdeyim eğlenesim yok sana iyi eğlenceler.
bur da da mı :(
10 YorumlaO Bal'a para vereceğime kadına giderim ^^
00 Yorumla- Devamını Gör (9)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler