Annem cocuklu kadinla evlenme karari aldim diye hakkini helal etmiyor. daha once hic evlenmedim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKadınlar kıskanç varlıklardır ve birbirlerini rakip olarak görürler. Annenin bu duruma tepki göstermesi senin iyiliğinden ziyade, evleneceğin kadını kıskandığından kaynaklanıyor. “Daha önce bir evlilik yapmış çocuklu bir kadın nasıl olur da hiç evlenmemiş bir erkeği hak edebilir, onun gözüne girip kendini sevdirebilir” diye düşünüp bunu çekemiyor ondan. Kendi boşanmış bir kadın olsaydı büyük ihtimal hiç evlenmemiş bir erkeği tavlayamayacaktı belkide.. Yine de senin tercihin, o kadınla geçinecek olan sensin, annen değil. Hakkınızda hayırlısı olsun ne diyelim.
01 Yorumla
Soran+1 yılYok o dusunce herkesde hakim olmaz. Ama bu gibi durumlarda gonül olarak baslangic yaptiginda bu sefer o insanin sana karsi davranislarini ilgisini anlayisini gozlemlediginde mantigin agir basmaya basliyor. Ne verdim ne aldım olayı. Sonuc mantik galip geldi. Olayi bitrdim. hakedip haketmedigiyle alakali bir durum var.
En İyi Cevaplar
+1 yılAnnen öyle bir haklı ki. Pişman olacaksın ama yılların heba olmuş olacak. Zannediyor musun annenin gönlünü almadığın için gerçekten mutlu olacaksın?
Kadının önceliği her zaman çocuğu olacak. Aynı evin içinde o çocuk ses yapsa bile kızamaz, karışamazsın. Kızsan bu sefer kadın sana "çocuğuma ne karışıyorsun" diyerek karşılık verecek birbirinize gireceksiniz ve ilk yıpranmalar başlayacak. Daima 2. plânda kalacaksın. Üstelik bir süre sonra o çocuğun çoğu bakımını sana yükleyebilir, ki gerçek babası varken sen bakmak zorunda değilsin.
Zaman geçtikçe bu minik olaylar sana batmaya başlayacak. Ya susacaksın ya sesini çıkaracaksın. Lâkin bu evliliğin sonunu şimdiden görüyorum. Şunu hiçbir zaman unutma "davul bile dengi dengine". Eğer sen çocuklu olsaydın karşındaki kişi seninle gerçekten evlenmek ister miydi onu da düşün, kararını ver.
Umarım yaşadıklarımızı yaşamazsın.01 Yorumla
Soran+1 yılİşte gözlemlerim bu neticede oldugu icin gönlümü degil mantigimi dinleyerek son verdim
Annenin kaygılarına saygı göstermelisin. Sevdiğin kadının başından talihsiz bir evlilik geçmiş olabilir. Her evlenip boşanan suçludur, günahkardır diye de bir kural yoktur. Her anne-baba oğluna el değmemiş kızı gelin olarak almak ister. Ha gene evlenmiş, boşanmış bir kadını sevebilirsin. Çocuk işi bambaşka bir yere götürür. Başka bir dediği gibi seni 2. plana atabilir. Senden olmayan bir çocuğa babalık yaparsan bu da senin yüce gönüllülüğünü gösterir.
02 Yorumla
Soran+1 yılO insanin kendisi bunu hakedecek şeyler yaptigi surece yuce gonulluluk yapilir herzamn
Annen haksız. İslam dini evlilik konusunda çok hassastır. Evlilik konusunda islam Anaya babanı dinlememe hakkı tanıyor. Yani sen istediğin insanla evlenirsin annen bu duruma asla karışamaz. Hakkını helal etmemeside tamamen boştur ve geçersizdir.
03 Yorumla
Soran+1 yılGecerli sebebler sunduğu surece anneler herzaman haklıdir. Zira istemeyisinin onunde gecerli sebebleride vardı. Zira haklida cikti.
- +1 yıl
Ben islama göre konuştum. İslam dininde istediğin kişiyle Annenin babanın rızası olmadan evlenme hakkını Allah sana veriyor annenİ babanı evlilik konusunda dinlememe hakkın bulunuyor. Yani o kızla annen evlenme dedi diyelim sende annene hayır seviyorum evlencem dedin karşı gelme hakkın bulunuyor. İslam açısından evlilik bu şekilde.
2. olarak ise gelipte annen oevleneceğin kızı konusunda o kızı hayırsız olarak görmüş sana uygun bulmayıp evlenme demiştir senin göremediğini annen görmüştür bu şekilde haklı çıkabilir. buna bir şey diyemem sonuçta hayat tecrübesi var.
yani toparlarsak 2 si farklı şeyler Soruyu ne amaçla sorduğuna tam bilemediğim için 2 açıdanda yazdım.
Soran+1 yılİslam açısindan haksiz oldugunu biliyorum. Ama yinede şöyle bir hadisi şerif uzerinden değerlendirme yaparsak" Anne baba hakkına atesten korunur gibi korunmak gerekir. Yani hersey yinede gönül rizasiyla olmayacaksada bu benim ilerki hayatimida etkiler ya da çoğu kisinin boyle maceralarda yaptigi hataları göz önünde bulundurup o duruma dusmeyin pismanlik duyarsiniz diyenlerin sayisi çok fazla olduğu icin insan bu durumlarda nelerle karşılacagini evlilik yapmadan o insanin tamamen nasil bir davranis sergiledigini neler yaptigini bana neler kattigini çok iyi birsekilde gözlemlemek gerekiyor. Ben bunu yaptim kararimi net şekilde olumsuz olarak degerlendirdim. Vicdanimda çok rahat
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
27Cevap
Mutlu olduğun yerde olman en doğrusu. Annen değil sen aynı yatağa gireceksin, sen aynı evi paylaşacaksın. Ama oda kendince seni koruyor annelik işte. Annene onunla gerçekten mutlu olduğunu göster sevdiğini sevildiğini görsün. Mutlu olacağına emin olsun anca o zaman rızası olur. Tabi karşındaki de gerçekten böyleyse. Kimse çemkiren o kişiyi ailesinden uzaklaştıran, itici olan samimi olmayan, gerçekten sevmeyen, menfaat kollayan birini oğlu için istemez.
Bide lütfen o çocuğun sorumluluklarını alabileceksen, karşındakini geçmişiyle en ufak kavgada yüzüne vurup üzeceksen lütfen evlenme. Ve Allah sana da evlat nasip ederse lütfen o çocuk ile eşinin çocuğunu ayırma. Çok iyi düşün bir kararınla rezil de olursun vezir de. ya da rezil de edersin vezir de. Sana bağlı her şey.
Tamamen iyi niyetten nötr yazdım umarım yanlış anlamamışsındır. Hakkınızda hayırlısı olsun. İnşallah çok mutlu olursunuz. 😇23 Yorumla
Soran+1 yılSoyle soyleyim. Fedakarligimin karsiligini alamadigim icin eksik hissettigim için olayi bitirdim. O insandan kendime karşi bir tek olumlu bir manevi destek cumlesi dahi duymadim. Hakketigini verdim bende.
- +1 yıl
Süper yorum
+1 yılSen istiyorsan sen mutlu olacaksan eğer arkasında durmak annesi ikna etmek sana kalmış.. anne mutlu olacağim bunu istemiyor musun diyebilirsin ikna becerisi sana kalmış
00 Yorumla
+1 yılinsanlarda şu algı geçmeyecek aynı evlenmiş boşanmış birini ayıplarlar hiç evlenmemiş birine göz diktiği için yani bu düşünceyi anlamıyorum gerçekten ama seni anlıyorum tabii ki
00 Yorumlaannen haklı sen evlenmemiş kirlenmemiş kızlarla evlen olum gözünü aç napcan elin kullanılmış karılarını
03 Yorumla- +1 yıl
böyleleri yüzünden ülke geriliyor...
Soran+1 yılDogru diyorsun. Elin gülü kimseye kokmaz
- +1 yıl
@hediyelüknet hahhaha kuyruk acını git başka yerde yaşa
Bunun karar merci anan değil delikanlı, sensin. Onun edeceği hak haramı din katında geçersizdir, sorun etme
01 Yorumla
Soran+1 yılİşte bende kararimi gönül yoluyla basladigim bir işte karşiligini tamamen eksik aldigim için mantik kazandi.
- Aile & Toplum konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılSen kimi istiyorsan kime guvendiysen onunla evlen. ailen seni sadece buyutmekle mükellef hayatını seçmek sadece senin tercihin
04 Yorumla
Soran+1 yılyine bildiğimi okudum ama bu fedakarligiminda karsımdaki insanin farkina varip el ustunde tutmali diye dusunuyorum. Zira kimin için bu fedakarligi yapiyorum diye karsiliginda ne aliyorum diye sorguluyorum
- +1 yıl
Oda doğru
Soran+1 yılbu fedakarligin karsiliginda beni duygusal olarak anlamayan sadece kendi dertlerine odakli bir insan buldum. Karsiliginida hak ettigi gibi verdim. imza atmama az sure kalmisken ustelik.
- +1 yıl
Fedakarlık değil olması gerekeni yapıyorsun sevdiğinin arkasında duramıyorsan bunu lütuf olarak görüyosan karşılıklı bir şey bu sevgi değil, sevgi koşulsuzdur.
+1 yılBir anlık kararla evlenmek hiç mantıklı değil daha kadınla birbirinize alışmamışken hemen çocuğa alışamayabilirsiniz en azından ben mentalim kaldırmazdı
00 Yorumla
+1 yılSanki annen koynuna girecek:d alan razı veren razı olduktan sonra kime ne? Sen başkasının çocuğunu sevebilecek misin sorumluluk alabilecek misin önemli olan o
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 393 cevap paylaştı. Bence kadını sevmemiş bahanesi bu olabilir ya da gerçekten buna bir antipatisi var ama brnce umursamayın
10 YorumlaHaklı tabi. Hiç evlenmemiş bulsan daha iyi olur bence...
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen kardeş. Elin adami kizin agzina siçsın sen fedakarlik yap karsiligini alma.
+1 yılAynı durumda sen olsaydın seni evlendirmek istemeyecek miydi
01 Yorumla
Soran+1 yılBunu hakeden insan olması onemli. Karşıligi bana mutluluk olarak geliyormu gelmiyormu. Bu onun durumuyla alakali degil o kisinin kendisiyle alakali bir durum. Tavirlar gordugum davranislar anlayislar herşeyi birbir tartigim için mantigim gönlumun onune gecip işi bitirme karari vermemi sagladi.
Bu senin kararın aşk ve sevgi önüne hiçbir engel geçemez, gönül de asla ferman dinlemez. Mutluysan hayat senin unutma...
00 Yorumla
+1 yılkendi hayatın ile ilgili kararlarda , başkalarının hak iddea etmesi ne garip.
01 Yorumla
Soran+1 yılAma cidden dogru kararlari anne baba hissettigi icin veriyormus. Onlar dinlemedim diye pismanlik yasadim ama sukur geri dondum
Annen abartmış. Helal etmesin, Allah her hakkını helal etmeyeni onaylıyor diye bir şey yok.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sen ne istersen onu yap özgür bi dunyada yasiyoruz annende koruma güdüaü devreye girmis
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 986 cevap paylaştı. Karı da bulmuş kerizi oh. Evlenilir mi ya çocukluyla
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBenim anam da öyle dedi dinlemedim ama anama o istemediği kadın 4 yıl baktı yatalak iken
sürekli helallik istedi ve aldı ben vermezdim00 YorumlaAslında herkesin başında olabilecek bir şey ama göreceli bir kavram sevmek ayrı konu ama sana emek veren birisi kırma anneni belki çok zor olabilir ama vardır bir bildiği anneler yanılmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılYanilmadida.
Siz haklısınız ki o ne curetle kiminle evleneceğinize karışıyor kaldimi ki o devir istersen 3 çocuklu ile evlen buna sen karar verirsin çocuk yaşta değilsin sonuçta
00 Yorumla
+1 yılİleride olabilecek her türlü sorunu dusunmelisin. Evlenecegin kişinin durumunu ileride başına kakma gibi davranışlarda bulunmamalısın. Onun çocuğunu kendi çocuğundan ayırmamalısın.
00 YorumlaÇocuklu kadınla evlenme kardeşim sana benden tavsiye
026 Yorumla
Soran+1 yılNişan attım kardeş. Sebebide ben bunun uzuntusunu yasarken karşımdaki insandan manevi destegi gormek yerine kendine odakli yasayan insan gordum. En zor süreçte yalniz kaldim kendi kabima cekildim. Bir kez olsun sevdigim insandan olumlu cumle duymadim. Hep kendisiyle alakali oldu.
Soran+1 yılBu dedigini zaten birebir ornegini gordüm. Mesela ben ona senden cok cocugunla vakit gecirmisimdir dedigimde bana cevabi cocuguma saygisi olmayanin banada olmaz oldu. Ayrica cocugunun surekli pesinden ayrilmamasi yanina yaklastigimda rahatsiz olmasi. Gunluk iliskimi o uyuduktan sonra yaşayacak olmam çok sebeb var. AYNEN SENİN dedigin gibi yasadim herseyi. Bir tarafta hakkini helal etmeyen anne. Diger tarafta bana nasil bir hayat sunacak olan insan. kararimi annemden yana kullandim.
- +1 yıl
En iyisini yapmışsın. Sürekli senden birşeyler bekleyen kadından ne bekleyeceksin. Çocuğumu sevsin beni sevsin ban karışmasın çocuğumu sevmeyen beni sevmesin çocuğuma ilgi göstermeyen bana hiç ilgi göstermesin gibi gibi. Kocaları bunları yıllarca eziyor sesleri çıkmaz seven insan oluncada ağızlarına sıçmaya kalkarlar
Soran+1 yılVallahi birebir yasadigimi soylüyorsun. Ustumde o herseyi yaparim baskisi bi taraftan. Hic insan bir kez olsun fikir almaz mi ya. Keske diyorum bu huylarini nişan yapmadan once gosterseydi. Yinede zararin neresinden dönsem kârdır. Çok dogru bir karar verdigime inaniyorum. Bana arkamdan hakkini helal etmeyen yillardir ekmegini yedigim annem. Karsiliginda ilgi yok. manevi destek yok. el ustunde tutmak yok. her uzuntumu kendim karsilicam. tamamen karsimdaki insanin isteklerine gore yaşicam. O gel derse gelcem. Git derse gitcem. Hoppp dedim. attım nişanı sen fedakarligimi hak etmiyorsun diyerek.
- +1 yıl
En doğrusunu yaptın daha 4 aylık ilişkim yeni bitti sırf bu saçmalıklar yüzünden bencil kendini bilmez başta mutluluk huzur istiyorum diyen kız mutluluk huzur hariç herşeyi istedi. 80 yaşındaki kadını bile kıskanıp küfürler edip hakaretler savurdu son sözüde çocuğumu bu gitgeller arasına sokamam 😂😂 aw yeni mi aklın başına geldi başta ne diye bu yola çıktın
Soran+1 yılBen onun yanindayken disarda kalabalik icinde olmayim. Hemen ona niye baktin buna niye baktin. yeminle bi garip hallere giriyordm onun yuzunden. Asiri kiskançtı bende fazla yakisikliyim. Resmen ip ustundeydim. Ama dedigim gibi cok buyuk bir fedakarlik yaptim. karşımdaki insanin bana kattigi olumlu tek birsey yokken bir suru benim zararima olumsuzluklarla dolu. İlgilenmiceksin uzuntum sana gecmicek hicbirsekilde. Surekli islerini gorcem. Tek derdin cocuguna karsi olan bakiciligimi sorgulayaciksin. bu nasil hayat.
- +1 yıl
Bi teyze 75 80 yaşlarında döner istedi aldım helallik isteyip elini öptüm trip atıp küstü yalvar yakar konusturma ya çalıştım dediği kelimeler sen git kime döner aldıysan onunla konus elin bacım suyla ilgilen annemin babamın elini öpecek çok kişi var VS vs Allah akıl versin böyleleri de uzak olsun
Soran+1 yılO insan degilmiski ya o kdrda degil. Merhameti olmayan insan sadece kendini dusunen insandir. o insan ne mutlu olur nede mutlu eder
Soran+1 yılEşin olacak insan ya seni cennete kavusturur ya da cehenneme. İnsan insanla sınanır. Benimki bir fatiha suresi bile bilmiyordu. Zorla ogrenceksin diyordum hic tereddut etmiyordu.
Soran+1 yılKesinlikle. İlk zamanlarim varya acayip el ustunde tutuluyorum. İlgi alaka sevgi bol kepçe. İnsani nişanliyken tanirmissin cok dogru demişler. Allah razı olsun huyunu suyunu nasil bir hayat yaşatacgini onceden belli ettide. kurtuldum
Soran+1 yılCok sukur oylebirsey hic yapmadim. Aksine butun bu hakkini helal etmeme olayi gerceklestiginden beri manevi anlamda ruhsal olarak destek almasigim surece
Soran+1 yılKizi birgun mutlu etmedim. Tabiri caizse agzina sictim. Baskalrinin yaninda orseledim. Dediklerimi bagirarak zorla yaptirdim. kizdaki olay en son ben hic mutlu olamayackmiyima döndü. Benimde cevabim kendini mutlu etmek istiyorsan mutlu olabilcek seyler yaparsan mutlu olursun dedim. Aksine hic mutlu olmicaksin dedim
Soran+1 yılYoo bende hersey karsiliklidir. 1 veriyorsa sadece 1 alır. Terazi iliski anlayisi hakim bende. Hatta ben bunu bile söyluyordum. Bak kizim bana verirsen onu alirsin. Ben bir aynayim derdim. Zoruna giderdi. İyi geceler mesajima iyi geceler demediyse ertesi gunde ben onun mesajina demem mesela. Bana kalkip sebebini dahi soramazdi. Cok sinir olurdu bu duruma. Cunku karsiligini verirdim
Soran+1 yılTek pismanligim en basindan boyle seylere bulasmamakdi. En azindan annem için oglum benim icin fikrini degistirdi. Gozumde degerini yukselttim. hakkimi kazandi. O biraktigim insanda eski eşine döncek. Ona hayati cehennem eden insana şans vercek. Cok uzun surcegini sanmiyorum. 1 yil bile dayanamayip tekrar boşancak eminim. Ayrilma sebebi agir cunki
Soran+1 yılkadir kıymet bilmeyen oyle bir pismanlik yaşarki. Ben şunada inaniyorum o insan bana geri dönmek isticek bir şans verelim mi gibisinden. Tobe Allah yazdiysa bozsun diye karsilik alcak.
Soran+1 yılYok kardeş o insan karsima ciksin. Diyecegim tek şey fedakarligimi hakeden bir insan degilsin olur.
+1 yılYıl olmuş 2023, hala yok çocuklu yok çocuksuz… ortaçağdan geliyorsunuz heralde.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 763 cevap paylaştı.
+1 yılDaha önce bir birliktelik yaşadın mi
05 Yorumla
Soran+1 yılOldukça fazla insanla birliktelik yasadim. 10 dan fazla diyebilirim.
- +1 yıl
Bunu annene anlat
Soran+1 yılBen hicbirseyi gizli yapmam zaten. Bir insanda karar aldiysam soylerim. Bozulcak durum varsada bu insanla olmicak derim. Zira en son yasadigim olayda fedakarlik yaptigim insanin hakedicek davranislarda bulundumu bunlari sogruladim mantik agir basti. Gonul bir yere kadar.
- +1 yıl
Mantık degil anne manipülasyon tekniği ağır basmıştır
Soran+1 yılAnne manipulasyon yapcak davranista bulunmadi. Sadece gonlüm razi degil diyip kenara cekildi. İliskinin bozulmasi tamamen karsimdaki insanin tutarsiz davranislari etkiledi. İstedigim hakettigim değeri gormedim diyebilirim. Sadece kendine odakli herseye kendisi icin karar veren tamamen onun isteklerini yerine getirme eylemleri hep benim dedigim olcak baskıları. Sanki bu fedakarligi o yapmista roller degismis gibi o insanin beni başının tacı yapmasi gerekirken hünkarliktan vezire dönustugumu gormem ve butun bu davranislara nişandan sonra farkina varmam her şey kopruyu gecene kadar dedirtti. Gitmez dusuncesiyle bu kdr rahat tavirlari gostermeye cesaret edeninde hükmünü ben kesmis oldum. Keyfime bakiyorum şu an
Aile & Toplum konusunda 635 cevap paylaştı. Gönüller birbirini sevdikten sonra.
04 Yorumla
Soran+1 yılBi yere kadar. Gönlunu dinleyerek yola ciktiginda mantigin agir bastigi olaylar gerceklesince ben ne yapiyorum oluyor. Sonuc iliskiyi bitirdim.
Soran+1 yılKarsimda resmen hep bana verceksin diyen bir insan kişiliği gördum. Sanki o fekadarligi kendisi yapmis gibi tavirlarla karsilastim. Bende ne yapiyorsa karsilik olarak ayni şeyleri yaptim. basit bir kavgada bile hemen saygisiz cumleler okudum. O an bitirdim zaten herseyi. Süreçin biraz daha uzamasi gerekiyordu. Davranislarini birebir taklit etmeye baslayinca ben zoruna gitmeye basladi. Sonuc degismicekti tabi. Biraz burnu sürtündü bitirdim herseyi.
Doğru değil yaptığı
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİkici el seviyorsun demek
01 Yorumla- +1 yıl
Kendiside bir çok kadınla yatmış o da bilmem kaçıncı el
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnnen hakli beyler dagilin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Anne hakkını al dostum yoksa çok sıkıntı olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCevaplar çok uzun Fatih'in fermanı gibi
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ay ne kadar saçma ya
00 Yorumla
+1 yılhaklı değil
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 794 cevap paylaştı. Ona neymiş?
00 Yorumla
+1 yılAnnen haklı
00 YorumlaBir yandan evet bir yandan hayır
00 YorumlaHaklı tabi
00 Yorumla
+1 yılSen anlat karadeniz herhalde
00 Yorumlaboş ver evlenme hayatı yaşa vur geç
00 YorumlaKac yasinda cocuk
00 Yorumla
+1 yılHaydaaa
00 Yorumlahaklı
00 Yorumla
+1 yılAnneni uzme
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkolay değil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAilenin sözünden asla çıkma çok pişman olursun
00 Yorumla
+1 yılSaçma ya ona ne
00 YorumlaBı düşündüğü vardır
00 Yorumla
+1 yılHaklı
00 Yorumla
+1 yılhaksız
00 Yorumla
+1 yılHakli
00 Yorumla
+1 yılCok mu sevdin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHaklı
00 Yorumla
Devamını Gör(35)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Çocuklu biriyle evleneceğim için annem hakkını helal etmiyor, haklı mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler