Evliyim ve araba almaya karar verdik, ihtiyac oluyor. Ben pek istemedim ev istedim daha cok ama eşim araba diyor. Karar verdik ama ne zaman alırız bilmiyorum simdilik.
Altınlarımı istiyor ve ayriyetten bir miktarda nakit para verecegim. Calisip biriktirdigim parayi. Yani benim payim fazlasıyla var. Kimin ustune olacak dedim. Bilmem farketmez benim üstüme olabilir erkek olarak, diger islerle muhatap olmak adına ilk benimle muhatap olurlar vs dedi. Hosuma gitmedi bu cümle. Anladigim kadarıyla arabayi ustume yapmayacak.
Bende ortak tapu tarzi bir sey düşündüm. Var mi boyle bir sey? Ortak tapu olmadigi sürece hicbir sekilde para ve altinlari vermem. Ben olmadan da alamaz. Hatta biraz ustelesem tamamen üstüme alırım gibi de geliyor ama sonuçta o da para koyuyor. Ortak olmasi daha iyi.
Tamamen kendisinin ustunde olsun istemiyorum. Sonra bosanmada falan kanunen hakkim olsada artik erkekler baskasinin uzerine devredip ustunde mal göstermiyor. Hak olani da alamiyorsunuz.
O yuzden ya şerh koyduracagim bu mallara ya da bana da ait bir tapu olacak. Ben olmadan satma islemlerine falanda girmemesi tarzi durumlar icinde istiyorum bunu. Ortak tapu tarzi bir hakkim var mi kanunen?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer