Sizin de bir çok sosyal platformda makyaj ile değişim videoları gördüğünüz olmuştur. Hani şu yarım kilo boya ile 20 yaş gençleştiren..
Sizce de cidden dolandırıcılık değil mi?
Sizin de bir çok sosyal platformda makyaj ile değişim videoları gördüğünüz olmuştur. Hani şu yarım kilo boya ile 20 yaş gençleştiren..
Sizce de cidden dolandırıcılık değil mi?
Ben makyaj seven insanların yaptığı makyajları gerçekten çok takdir ediyorum. Sonuçta bir emek var bir uğraş var ve buna saygı duyulmalı. Sosyal medyada sürekli dolandırıcı gibi etiketlenmeleri hiç hoş bir davranış değil. Aslında bu insanlara kızan insanlar genelde o insanlara duyulan ilgiden rahatsız. Bunu da onlar dolandırıcı diyerek ifade ediyorlar.
Hiç öyle düşünmüyorum. Makyaj yapan, kendini güzel hissetmek isteyen her hemcinsime saygım sonsuz ve sonuna kadar da desteklerim. Bahsettiğim olay çok başka ve çarpıtılmamalı. Herkesin kabul etmesi gereken bir gerçek var ki makyaj, estetik ya da türevlerini abartmak seni olmadığından farklı bir şekilde gösteriyor ve bu - abartıldığında- insanları kandırmak oluyor üzgünüm. Size 30 yaşında ki biri ne kadar 18 hissetse dahi ben 18 yaşımdayım dediğinde yalan söylemiş oluyorsa bu da bir nevi öyle bir şeydir..
Ki :) asla ama asla kıskanarak yazmadım. Aklı başında her kadın ya da erkek kendi potansiyelini zaten farkındadır diye düşünüyorum.
Tamam ama bu abartmak derecesi kişiye göre değişir. ona kalırsa saçını boyatan kişiler de kandırıyorlar gerçek rengini tamamen gizlemiş oluyor yani bunun oturtma derecesine kim karar veriyor
çarpıtma olacaktı.
Cevap
8Cevap
Evet öyle zaten. yani görünüm olarak sadece gençleştirir ama cilt yaşı değişmez.
Tabiki de dolandırıcılık
Ancak kadınların iç gudusel olarak güzel olma isteğinden dolayı kaniyorlar maalesef
Doğallık her zaman kazandırır
İnsanlar bir başkasına zararı dokunmadığı sürece nasıl mutluysa öyle olmalı. 🩷
Kadınlarda boyayı silsen hepsi Farklı sahtekarlık be
Evet öyle duş aldiktan sonra herşeye sifirdan başlanıyor
Özgüvensizlik bana göre.
Hemde nitelikli dolandırıcılık.
Dolandırıcılık
Sayılır
Kime göre neye göre
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?