Tabi ki dolandırıcılık, evrakta sahtecilik. Ama erkeklerin de full makyajlı tiplerin peşinden gittiğini de unutmamak gerek. He bazıları diyecek ''bi kere kadınlar kendi için makyaj ypaar taam mı'' falan. he canım he. Neyse diyeceğim odur ki, güzel kızların oranı%5 dir, %50si hiç güzel değil, geri kalan da makyajla işte ne kadar olabildiyse.
Şahsen seks sevmeyen biri olarak kızlara ilgim yok haliyle böyle bir şeye pekte takılmıyorum ama dolandırma olduğu kesin insanı kandırıyorlar. Bu yüzden sizlere tavsiyem kızlardan uzak durun herkes solo takılsın ne güzel olurdu bu dünya.
Bunlar abartı. makyaj elbette soluklugu alır yuzu hiç değiştirmez diyemeyiz daha da canlandırır ama disarida fotoğraftaki örneklerle karşılaşma olasılığın %2 gibi küçük bir orandır o da düğünlerde. Onlarinki tamamen sanata giriyor bir bakımdan yuzlerinde klasik fondöten ruj eyeliner rimel yok...
Bunlar baya profesyonel elden çıkmış makyajlar. Normalde makyaj tabi değiştirir hoş bir görüntü verir ama profesyonel olmayan insanda pek bir değişim meydana gelmez dediğim gibi sadece hoş görüntü verir korkmanıza gerek yok hortum felan gerekmez :)
Çok merak ediyorum gerçekten, siz böyle yoğun makyajlı kadınlara baktığınızda makyajı görmüyor musunuz doğal hali de böyledir falan mı sanıyorsunuz? 🤔 Sonra şaşırıyorsunuz böyle öncesi sonrası resimlerini yan yana koyunca. 😂😂😂
Bunlar profesyonel makyaj ama senin normal gördüğün bayanlardaki makyaj değil. Kullandıkları kontür malzemeler ve bu makyajı da sadece profesyonel makyözler yapabilir.
Makyajın zararları bana kimse makyajlı diyemez. bir kere bende yaptım resmen kendimi tanıyamadım ama doğal halim daha güzel yoksa sevgilimi tavlayamazdım
bunlar asiri derecede profesyonel olan makyajlar inan disardaki kizlar okadar makyaj yapmaz sadece makyaj yaptiklarinda belki dudaklari dolgun gösterirler ve sivilceleri kapatirlar baska bisey yok
En İyi Cevaplar