Merhaba; Neden zenginler çirkin kız tercih ederler?
Güzel kızların çoğunluğu kendilerini bir şey zannederler. Çoğunun gerçek anlamda özgüvenleri olmaz. Bu tip kızlar güzelliklerini özgüven zannetmek gibi bir yanılgıyada düşerler. Ruhları kırılgan ve güçsüzdür aslında, çünkü böyle bir malzemenin üzerine yatırım yapamazsınız. Güzel çirkinleşir ama kafası basmayan hep öyle kalır bunu biliyorsunuz değil mi?
Çirkin zaten çirkindir. Elinde hiç bir malzeme yoktur. O kendini geliştirmek zorundadır. Durumunu kabullenir ve fırsatı varsa deli gibi ders çalışır, o zaman güzeller ona inek derler (eğlenmeye giderler). Çirkinler azimli olmak zorundadır başka seçeneği yoktur. O nedenle dikkat edin çirkinlerin çoğunluğu çok zekidir. Zengin erkek güzellerle gönül eğlendirir, gider çirkinle evlenirler.
Mesela Tarkan son derece yakışıklı erkek güzeli biri ve dünya kadın etrafında pervane oldu değil mi, su gibi kızlar, nice afet hatunlar ama o gitti sıradan bir kızla ve hatta oldukça kilolu bir kızla evlendi değil mi? Parası var eşinin kilolarınıda yok etti, dişlerinden estetiğine kadar ne varsa yaptırdı ortaya çokta hoş bir hatun çıktı (mutlulukları daim olsun) netice itibariyle (paranın yapamayacağı bir şey kalmadı bu devirde) O hatuna birde şimdi bak, çocuk doğurmuş diyebilir misin? 😂 Dikkat edin çoğunlukla, voleyi vuran çirkinlerdir (istisnalar kaideyi bozmaz).
O nedenle komik gelmiyor. Mutlu bir gün dilerim.
21 Yorumla- +1 yıl
Yanlış…………..
Türkiye’nin en yüksek puanlı tıp fakültesinde Türkiye güzelleri okuyordu bir zamanlar ben şahidim… Güzel kadın eğer mükemmelse, aynı zamanda zeki ve kültürlü de olabilir. Kafanızdaki algıyı değiştirin. Bir kadın akıllıysa güzel değildir algısı sadece çirkinlerin ve g. erizekalı beyni basmayan güzellerin kendilerini avutma şeklidir.
Kadın, hem güzel hem oldukça akıllı hem oldukça kültürlü hem de oldukça zengin olabilir… Sakın bunu unutmayın. Hepsine sahip olabilir…
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. değişik ayna kullanıyor olma ihtimali yüksek kızlardır. benim en çok üzüldüğüm kız tipidir bu. bi de yanlarında şakşakçı arkadaşları vardır "ayyy buseee inanılmaz oldun kızım yıkılığosunnn" tarzında konuşmalar ile zavallı kızı iyice gaza getirirler. aslında kötü bişey değildir çirkin olmak ama görselliğin çok fazla ön planda olması sebebiyle onlarda kendilerine bir rüya alemi yaratmışlardır. bir de aşık oldukları tipler de bayaa yakışıklı tiplerdir herkesi de kolay kolay beğenmezler.
Bu başlığa aslında şu da eklenebilirdi çirkin olduğunun farkında olmayan kızlar
kendini aristokrat sınıfından zanneden kezban" dan bir adım geride olan kızdır. buraları okuyunca çirkin olduğunun farkına varmayacak aslında. Çünkü şüphesiz ki o; güzel olduğu için bu başlığa bile uğramayacaktır.
Güzel giyinirler çünkü pozitif feed back ile uyarılırlar. Kocaları yakışıklı olur olmasa da zengin olur. Zeki ve caliskandirlar. Kaliteli koltuklara gelirler sadece kendi haklarını değil kadın haklarını tümden savunurlar astronot olurlar. Güzeller ise manken olup orada burada yürürler.
Eskişehir'deyim iş için gelmişim bazı hisseler alınacak en işlek caddesi olan üniversite caddesinde yürüyorum bütün kızlar bir havalarda saçma sapan yürümeler adres soruyorum kimseyi iplememeler, sanki hepsi kate moss çasına nasıl da yürüyor... Ülkedeki en büyük sorunları bu birde herşeyi erkekten beklemek gerçi daha yazılacak çok şey var ama neyse... Her iki grubu da elestirdim bana bulaşmayın 🙂
12 Yorumla- +1 yıl
Bence çok iyiydi:)
+1 yılhemcinslerini ne kadar kolay assağlıyosunuz. syrıva bu durumun güzellikle alakası ne anlamadım? komik olması çirkinlere özel bi durum mu
22 Yorumla- +1 yıl
Bilakis ben erkekleri aşağılamayı sever; bundan garip bir haz duyarım lütfen aşağılama olarak algılanmasın…
- +1 yıl
😂😂
+1 yılAçıkçası sadece güzellik önemli olduğu için haklısınız ama komik değil bir kadın sırf bir erkeğin parası için onunla birlikte olmak isterse zengin fakir fark etmez her kadın kendisine karşı en büyük ihaneti yapıyor demektir, siz bir erkeği parası için kullanıyor olursunuz ama bir erkekte bir kadını sırf parası olduğu için cinsel olarak kullanıyor.
Para için kendini satan fakir ve zengin her kadına acıyorum, bu güzel çirkin fark etmez. 🙂
#AdaletinHukumdarı00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet çok komik geliyor tabi ki de sadece bu da değil mesela boyu 160 olan kızın gidip de 190 erkek istemesini de komik buluyorum ben türk kızı zaten öyledir karşısında ki kişinin her zaman en iyisi olsun der ama kendisi en iyisi bile değildir. bunun da nedeni işte ego ve aşkı bilmiyor olmaları.
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeklerin kendi tiplerine bakmadan manken, biblo gibi guzel hatun istemeleri de bu komikliklerden biri. Yalniz şunu kabul etmek lazim cirkin-guzel kombini var. Zit kutuplar birbirini ceker misali. Yani bu guzel hatunun bu adamla ne işi var dedigim kadar. Bu cocugun bu kizla ne işi var dedigimde oldu. Cirkin kızlarin sevgili ve koca tercihleri her yonden daha iyi bence. Ben oyle gozlemliyorum. daha boyku poslu yakisikli oluyorlar. Kariyerleri de daha iyi oluyor. Cirkin sansi diye bir sey olduguna da inanıyorum. Unlulerden bile var yani. Beckham cifti mesela. David gibi seksi bir adamin victoriada ne buldugunu anlamam. Bu kadini guzellik olarakta zerre begenmiyorum. Ve daha bircok örnek verilir böyle. Cirkin kizlarin yanindaki erkekler her anlamda daha iyi oluyor, para kariyer, tip vs. Guzel kizlara tipsizler, boyu kısalar, düşüyor. Zit kutuplar meselesi galiba. Bende çözemedim.
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@cool_boy_ senin yorumunu silmisler
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hem de nasıl. İnsan biraz kendine çeki füzen verir. Temiz ve bakımlı olur. Ne bileyim, vücut bakımı, kılık kıyafeti, makyajı, oturup kalkması, tebessümü cilvesi sıcaklığı yakınlığı olur da ondan donra dile benden ne dilersen. Hani derler ya bazıları hem kel hem fodul… 🤪🙊🤗😎
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel ve vasıfsız kızların zengin koca araması ne kadar komik geliyorsa çirkin kızların araması da o kadar komik geliyor. Kendini gercekleştirememiş, hayatta bir yere gelemeyeceğini bilen, kendini tatmin edecek gelire hiçbir zaman ulasamayacagini bilen vasat kadınlar hayal aleminde beyaz mercedesli zengin prenslerini bekliyor kxkxjx
40 Yorumla
+1 yılçirkin bir kadın yakışıklı erkekle evlenebilir çevremde örneği çok. ama gerçekten zengin biri ile evlenemez. zengin adam en güzelini seçer alır. sanatçıların eşlerine bakın hepsi model genelde çirkin kadında bakirelik aranır güzel kadın her hali ile kabul edilir 😂
01 Yorumla- +1 yıl
İşte anlatmak istediğim ama insanların anlamak istemediği gerçekler.. Sizi tebrik ederim. Ne kadar görmek istemeseler de gerçekler bu.
+1 yılZengin koca aramak ve insanları çirkin fakir bilmemne diye kategorize etmek başlı başına komik geliyo bana.. Her zengin insan mutlu olsaydı paranın o zaman gerçekten bir anlamı olurdu ama zengin olup mutlu olmayanlarda var.. tıpkı güzel olup mutlu olamayanlar da olduğu gibi.. herkesin bahtı güzel olsun.. hayat gerçekten bir trajedi..
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 424 cevap paylaştı.
+1 yılAbla mesela komik tabiki ama asıl merak ettiğim çirkinleri eleştiren senin güzelliğin ne durumda. 😂😂😂 Genelde böyle soruları soranlar haşlanmış patatese benziyor da. 😂😂😂😂😂
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTürk kadınlarının zaten %99 leş, sende belli ki kendini çok güzel sanıyorsun ama leşsin büyük ihtimal, kadında sadece slav ırkı güzeldir ve üstün ırktır, onun dışındakiler çöp, not: kız arkadaşım ukraynalı, 1,80 boy 60 kilo, beyaz tenli, yeşil gözlü, hokka burunlu
01 Yorumla
+1 yılBencede cirkin olup makyaj kupu olup kendilerini bide dunya guzeli sanmalari bitiriyor beni🤣🤣🤣 estetiklileri saymadim bile
10 YorumlaBu da kadınların büyük bir yanılgısıdır.
Erkekler kadınsı olan biriyle birlikte olmak ister.
Kadınsı görünüş (İnce bel, büyük kalça, büyük göğüsler)
Kadınsı davranış (fazla düşünceli, sevgi dolu, Daha verici, merhamet)
Nice kadınlar gördüm çok güzel ama 1 dakikalık muhabbet soğuttu nice kadınlar gördüm güzel denilemez ama tam bir dişi13 Yorumla- +1 yıl
Çirkin deyince gerçek bir çirkin düşüneceksiniz. Dişilik yok, huy çirkin, her yönüyle.
- +1 yıl
Beni neden üzsün ben sadece izleyici ve dinleyiciyim..
- Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılBana hiç komik gelmiyor. Yakın kroumalık yaptığım dönemde sayısız zenginin eşini gördüm çirik diyemem ama vasatın altındalardı. Bence kızlar çekinmeden zengin aramaya devam etsinler 😂
12 Yorumla- +1 yıl
Onlar çirkin ve zengindir:)
- +1 yıl
Kesşke dediğiniz gibi olsalardı, insanlar vasat insanların yanında kendilerini daha yakışıklı/güzel hissetikleri için genellikle tercihleri onlar oluyor.
Bu soru saçma geliyor. 1. si her zengin erkek yakışıklı mı? 2. si zengin erkekler yalnızca güzel kızlarla mı evleniyor? 3. sü de artık şu maddiyat kafasından ne zaman çıkcaz ya? Zengin, güzel, yakışıklı.. Üzülüyorum açıkcası böyle koşullu insanlara..
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 9,4b cevap paylaştı. Bence gomlu zengin ilişkide libidosu zengin alet büyüklüğü yönden zengin olması erkekler içinde ilişki zenginliği aşk meşk işinde istekli sınırsız olması güzel olurda bazan armudun iyisini yiyen çirkinleşme göz ardı etmemek gerekir
00 Yorumla
+1 yılSorma ya çirkinliklerine bakmadan bir de zengin koca derdine düşüyorlar 😄
Şaka bir yana herkes beklentiyi yüksek tutmak isteyebilir bu çok normal bence.
02 Yorumla- +1 yıl
:))) ortalama aramaları daha akılcı olur..
- +1 yıl
Görürsem söylerim 😄
- Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı.
u +1 yılŞu kullanılan üslûp benim midemi bulandırıyor.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 877 cevap paylaştı.
+1 yılSenin gibi tek servetleri fizikleri ve güzellikleri değil demekki obje olarak görmüyorlar demekki kendilerini
01 Yorumla- +1 yıl
Benim en önemli servetim ruhum ve zekam. Dış görünüşüm ve maddi zenginliğim bunların yanında bana hediye edilmiş.. Servet sahibiyim evet ama tek servetim dış görünüşüm değil.
+1 yılSenin gibi ucuz objelerin zengin koca araması daha komik bence. Profil fotoğrafın her şeyi belli ediyor. 🤡
01 Yorumla- +1 yıl
Ben kendim doğuştan zenginim niye zengin koca arayayım gibi bir soruyu sana sormayacağım. Çünkü cevaplayamazsın.
Aile & Toplum konusunda 994 cevap paylaştı. Çirkin derken ucube gibi durmuyorsa yüzüne bakılmayacak gibi değilse, çirkinliğini kapatacak başka özellikleri varsa gayette öyle bir eş adayı bulabilirler
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s +1 yılGörece güzel olmayan arkadaşım var. Zengin biriyle evlendi, paris amsterdam viyana geziyor. Biz de kariyer de kariyer diye yırtınıyoruz. Çirkinin bahtı güzel olur derler
00 Yorumla Cirkin kiz die birsey yoktur bakimsiz ve argo kiz vardir, sana cirkin erkege güzel gelebilir ayrica. ironin olmamis ablasi
04 Yorumla- +1 yıl
Ben ne yaparsam olur.
- +1 yıl
Kadınların oynamasın ama siz erkeklerin oynayabilir değil mi.
- Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yıl- + Ben de zengin kadın arayayım bari artık. Komikse komik. Madem komik bulduktan sonra zengin gülüşü yaparım hep.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 662 cevap paylaştı.
+1 yılSonuçta erkekler bi testesteron salgısına yenik düşüyor. Çirkin kızlar da bi umut 'ya tutarsa' derdinde :) Yaşanmış örnekleri de görünce umutlanıyorlar :P
00 Yorumla
+1 yılGüzel çirkin kısmını bilemem de zengin koca aramak saçma. Mide işi. Sırf zengin diye sevmeden evlenilmez
10 Yorumla
+1 yılBu nasıl bir soru? Çirkin ya da değil her insanın eş adayıyla ilgili beklenti geliştirmeye ve bu beklenti doğrultusunda eş aramaya hakkı var.
00 Yorumla
+1 yılSenin gibi g.. tüne güvenmiyor.. beynine güvenip zengin koca arıyor. Buarada istekleriniz aynı olmazsin
00 Yorumla
+1 yılBuda demek oluyo ki cirkin fakir erkekler tamamen ölsün bu çirkinlik neye kime gore yargilaniyo anlamadm
00 Yorumla
+1 yılOlay çirkin olup olmaması değil, bana komik gelen şey kadınların zengin koca arama derdinde olması...
10 Yorumla
+1 yılGüzel kızların zengin koca aramasından farkı nedir? İkiside menfaati peşinde.
02 Yorumla- +1 yıl
Evet o da saçma. Güzel ve kültürsüz alt tabakadan gelen canım kızların zengin koca araması da bu hareketle eş değer.
- +1 yıl
*g.. erizekalı
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇirkin olup olmaması çok da önemli değil. Namus her şeyin üzerinde gelir. Ayrıca güzelliğin kesin bir tanımı yoktur.
00 Yorumla Çirkin şansı diye bir şey duymadın herhalde? Asıl onlar bulur.
02 Yorumla- +1 yıl
Bazen evet ama genelde zengin erkekler güzel kadın tercih eder.
- +1 yıl
Bu tamamen kişinin bakış açısı, zevki.
- Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılNeye göre kime göre güzellik çirkinlik oluyor bu herkesin bakış açısı farklıdır
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 591 cevap paylaştı. Çirkin diye bir kadın yoktur. Akıllı ve aptal kadın vardır.
00 Yorumla
+1 yılKendileri de çirkin şanslarının olduğunu bildikleri için tam gaz arayış içine giriyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSimdi şöyle kiz cirkindir ama kafasi zehir gibidir o zaman zengin erkek arayisi cabasina girse komik olmaz zeki sonucta. Hem cirkin hem zeki degilse gecmis olsun bahtina ne cikarsa.
00 Yorumla
+1 yılHayal kurmak iyidir fukaranın bir hayali var ona da karışmayı verin :D
00 Yorumla
+1 yılYani o komik bir de 150-155 boyundaki kızın 180 boyunda erkek istemesi de aşırı komik :D
00 Yorumla
+1 yılsadece çirkin kızların değil. bütün kızların zengin eş araması komik geliyor.
00 Yorumla
+1 yılPek hayal deninmez. Sende illaki etrafında böyel seyleri gormussundur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGüzel kizlarinda onlyfans kullanmasi ve ciplaklik iceren heryerde kendini belirtmeside bize komik geliyor
11 Yorumla- +1 yıl
Sizsikmsiniz?
Aile & Toplum konusunda 989 cevap paylaştı. Yani çirkinlik değil genel olan bu aslında insan kaderine razı gelmeli
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 966 cevap paylaştı.
u +1 yılÇirkin şansı diye bir şey var, zengin koca bulup üstüne kocasını mızıklatan var. Haha
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana cüce kızların "185 altında erkek de kendisine erkek demesin yaaağh" demesi komik geliyor. Senin neyin var cüce?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇirkin kizlarn zengin hayatı yasamasi ve hayatındaki erkeğin onlara sadık olması sürprizler yapması daha komik hatta kötü bı şaka yni
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇirkinler değersizdir çirkin biri çocuk yapmasın hayatı zehir olur
10 Yorumla
+1 yılGüzel olanın araması da komik geliyor. Bir şey fark etmiyor. Aura meselesi. Bazen bakarsın yakışıklı birinden etkilenmezsin, ortalama tipte birinden etkilenirsin.
00 Yorumla
+1 yılTüm kızların zengin koca araması komik geliyor bana çirkini güzeli yok bunun. Ayrıca hemcinslerini çirkin güzel olarak sınıflama çok çirkinnnn
00 Yorumla
+1 yılYani gunumuz ekonomi kotu oldugu icin guzel cirkin farketmiyor millet istedigi sekilde yasayabilecegi zengin koca ariyor
00 Yorumla
+1 yılÇok normal çirkin olan sadece arıyor bulamıyor tekrar arıyor sürekli arıyor
Bulan bulmuş zaten aramıyor 🤣
00 Yorumla
+1 yılerkeklerde bi garip. bazıları gerçekten çirkin seviyor görüyorum sürekli
01 Yorumla- +1 yıl
Evet bazen gerçekten öyle oluyor ama onların huyu güzel olabilir benim dediğim çirkinler her yönden çirkin.
Kullan at tabirini kendine yakıştıran her kadın deneyebilir bunu. Kisinin kendi kişiliğine verdiği değere bakmak lazım ama elbette sacma
00 YorumlaSen çirkin birisindir bence
01 Yorumla- +1 yıl
Evet çok çirkin biriyim kimse ilgilenmiyor napıym
+1 yılÇok güzel olduğunu mu sanıyorsun
08 Yorumla- +1 yıl
Hayır çok çirkinim zengin koca bulur muyum diye size sorayım dedim
- +1 yıl
Bana ahlakından ve dinî değerlerinden bahset ben alırım
- +1 yıl
Tesettürlüyüm çok namusluyum. 175 boyunda 58 kiloyum. Ahlakım kimsede görülmemiştir. Uç bir ahlak seviyesi.
- +1 yıl
Tesettürün profil resminden belli haklisin
- +1 yıl
Tamam değilim değilim. Ama çok namusluyum hemen evlenelim
- +1 yıl
Napıym memem güzeldi saçım aynı renkti yüzüm benziyordu koydum suç mu işledim
- +1 yıl
Hehe ne yaparsan yap
- +1 yıl
Kes arpan fazla geldi yemini geri çekiyorum… sen kim benimle evlenmek kim. Çekilebilirsin şimdi.
Esra Erol’a cikip dert yanıyorlar sonra
01 Yorumla- +1 yıl
😂
- Aile & Toplum konusunda 520 cevap paylaştı.
+1 yılKoca parasıyla güzelleşecekler işte
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılkardeş karnım ağrıyor gülmekten
00 Yorumla Gelmiyor çünkü komik degil
00 Yorumla
+1 yılHayal dünyasındalar
00 YorumlaGüzel Kızların Araması da Komik
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılArayan mevlasını da bulur😁
00 Yorumla
+1 yılHer güzel kız da zengin ile mutlu olamıyor ki
00 Yorumla- Devamını Gör (21)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım