Geçen hafta bebek aldırdım ve bu gece rüyamda kız çocuğu gördüm?

20 yaşında üniversite öğrencisiyim. 2 senelik sevgilimden hamile kaldım bebeğimi 3 haftalıkken aldırdım sevgilimin de haberi yok eğer aldırdığımı öğrenirse çok kızıcak bana. Ben gerçekten bu aralar mental olarak iyi değilim. Benim annem babam ayrı. Kız kardeşim annem ben beraber yaşıyoruz. Annemin bebek aldırdığımdan haberi yok tabiki. İşin üzücü tarafı dün rüyamda bir kız çocuğu gördüm çok tatlı sapsarı saçları vardı bana benziyordu sonra caddede yürüyüş yapıyorduk ve oturduk bir köşeye çocuğun 5 6 yaşlarındaki halini gördüm. Sonra bana dediki annecim beni bırakma. O an uykumdan kalktım sabah 6 7 gibiydi kalktığımda banyoya gittim ağladım yatağıma geçtim hüngür hüngür ağladım acıklı müzik dinledim daha kötü oldum. Kendimi çok kötü hissediyorum sonra hazırlanıp okula gittim. Bütün gün okulda da suratim asıktı evde de okulda da herkes soruyor kimseye anlatamıyorum içimde yaşıyorum çok çok pişmanım keşke aldirmasaydim bebeğimi senden çok özür dilerim bebeğim aklima geldikçe çok kötü oluyorum rüyanın etkisinde çıkamıyorum ben ne yapicam?
Geçen hafta bebek aldırdım ve bu gece rüyamda kız çocuğu gördüm?