Rüyamda hamileydi kız bebek doğurdum ben niye böyle rüya gördüm rüyanın anlamı ne?

karnımda doğdugum an saçları açık kahverengi büyük siyah gözlüydü masmavi giymişti odamızdaydık bebeğimin yanındaydım ağlıyordu ayaga kalktım elimle kafasını tutup kucağına aldım direkt sustu gülmeye basladı bana kokladım öptüm emzirdim sonra kafasın tutup öpüyor kokluyorum kendi kucağıma yatırdım baktım gülümsüyordu bana hep annecim dedi bana anne mi dedin sen bana dedim gülerek annemi dedim şok geçirdim rüyamda doğuralı daha 1 gün olmadıgı halde dedi annecim diyerek güldü rüyada anne kelimesine kullanmamıstım bebeğim diyordum kahvaltımı yaparken bile kucagımdaydı sonra tanımadıgım erkekler bebeğimle beni kaçırdı siyah mahzen gibi yerdeydik tanımadıgım kadın vardı bağırdım çığlıkla dokunmayın bebeğimi bebeğimi dokunmayın çığlığıyla kadın bebeğimi aldı kendi eşortmanın içine bacagına koydu bana işkence yaptılar söylettirmeye kalktılar birşey ben bilmiyordum alakam yoktu sonra kadınla bana kağıt verdiler sınav yapacaz size dedi adam cevap yazdırdılar sonra gittik kadınla yürüyorduk bebeğim yok nerde bebeğim ben bebeğim kucağımda değil ben bebeğim yanımda değilse ben yaşayamam diyorum kadında ben bebeği ordayken gizlice gönderttim eşinizle dayınız anneaneniz bakıyor hatta yemeğini yedirip dondurma yedirdiler ve dayınızla idda girdiler bebeğiniz yürüyecek diye sonra uyandım ben neden böyle rüya gördüm bu rüyanın anlamı ne..
Rüyamda hamileydi kız bebek doğurdum ben niye böyle rüya gördüm rüyanın anlamı ne?