AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Dertlerimi biliyorsun zaten knk hayat sıkıcı biraz
Yaz tatilinde para kazan sonra tatil yaparsın. ya da paran varsa spor salonuna git kas yap insatda foto at kızlar düser heyecan gelir diyormusum 🫠
Öyle zaten durumu özetledin sdfsdf
Knk dedim de benden büyükmüşsün kusura bakma
Eğer sevgili konusuysa maalesef kızlarsa begenmedigim bir huy vardır. kıızlar genel olarak kendileri çok güclü olmaz kas olarakta mevki olarakta genelde yüksek mevkilerde erkekler vardır bu yüzden kızların bir çogu kendilerinde övünülecek pek bir şeyleri olmadıgından kocalarıyla sevgilisiyle övünmek hava atmak siter mevkiye bakar erkeklerin bir çogunun fiziğe güzelligi baktıgı gibi. eğer sevgili bulmak istoyorsan güclü olmalısın her anlamda maddi manei maalesef kızlar ın çoğu böyle 😢
Yok zaten öyle kızlarla işim olmaz. yani beni dışım için sevecekse sevmesin derim abla
Yok be yasın fayk sıkıntı yok buraya asıl sne nasıl cesaret eettin gerçek adını soyadını resmini koymuşsun. Ben korkarım buradan biri beni lincler sokakta tanırlar diye 🤐
Olsun abla saygı önemli benim için :) Söylediklerin çok doğru günümüz kızları böyle yani tabi erkekler de karaktersiz zaten bu zaman da kimse kimseyi gerçekten sevmiyor hep çıkarlara bakıyorlar ne yazık ki.
Erkekler her anlamda güzel kızlar severler (fiziği kalçası yüzü gözü güzel olsun ) karakteri güzel olsun söz dinlesin ahlakı güzel olsun yani bakire vs ister. Kadında erkek ten her anlamda güçlü olmasını ister maddi manevi fiziksel güçlü olsun. kadınlarda hamilelik süreci de olduğu için ve erkkeler cinselliğe daha ihtiyaç duyup kadınları daha çok talep ettikleri için kadınlarda daha çok kriter koymuşlar ama ben genede her konuda bunu doğru bulmuyorum iki tarafta da her konuyu doğru bulmuyorum ama ćogunluk maalesef bu
Evet burada yol ayrımı olucak senin için ya çogunlugun istediği gibi olup birini bulucaksın ya da kendin olup zorda olsa kendin gibi birini bulacaksın veya bulamayacaksın tercih senin bazı konularda değismek ya da değişmeme senin elinde sana kalmış gönül için seven insanlar maalesef az umarım gönlüne göre birini bulursun 👍
Ama değişirsende değişmezse de kötü hissetme her insan kendi isteğiyle değisebilir veya aynı kalabilir kimsede değişime zorlayamaz burada senin istegin önemli dediğim gibi umarım gönlünce olur
Artık yazmıyorum derdim yokmuş gibi yapacağım bakalım böyle nasıl olacak 😄😄
Belki iyi olur
Denemeden bilemeyiz 😇😇
İstediğim bölüm özel üniversitede tutacak gibi. Ailemi ikna edemiyorum özele. :(
Maddi durumunuz varsa ve gerçekten gideri olan bir bölümse aileni mutlaka ikna et deki : "ileride o bölümden çok para kazanırım özele vereceğiniz masrafı kaç kat geri alıcaz berber vs " de. Boşa masraf harcıyorlar gibi değilde daha çok para kazanmak için iyi bir yatırım yapıyorlarmış gibi hissettir onlara
psikoloji bölümü :D
Çok fazla uğraş işte vermezseniz yaşlanınca size bakmam vsm diye tehdit et evi terk ederim vs diye tehdit et baktın gene kabul etmiyorlar En son çağre olarak ya istediğiniz bölüme içerik olarak en yakın olan bölümü tercih edersiniz. ya da mezuna kalırsınız.
dediğin gibi konuşmaya çok çalıştım çünkü eşit ağırlıkta başka bölüm yok düzgün. Psikolojiye gitmem lazım. Maddi durumumuz ortanın biraz üstüde ailem özel üniversiteye çok zenginlerin gittiğini sanıyor. Öyle değil halbu ki orta gelirli çok arkadaşım özelde ama ailem ikna olmuyor
İngilizcen iyiysen veya geliştirebilirim diyorsan psikolojide umut olabilir
mezuna kalıcam gibi daha yüksek puan alırsam gönderirler herhalde. Dediğin gibi yapmayı düşünüyorum :D şehir dışı için öyle yaptm özele de yapacağım sdfd
ben direkt hastanede psikolog olurum diyordum. KPSS atama puanı da düşük. Ataması çok mu kötü bilgin var mı? Ya geliştiririm de alem atanmamı isiryor
O zaman ya mezuna kalıcaksın ya da PDR veya sosyoloji veya felsefe veya sosyal hizmetler bölümüne bakmanı tavsiye ederim psikolojiye en yakın onlar ama mesela iş bulmaksa. Sınıf ögretmenligindede iş olabilir. en çok atanan öğretmenler ingilizce din sınıf. O yüzden iş imkanı icin kpss yi yaparım diyorsan sınıfa da bak derim zaten öğretmenlerin çogu mesleği kazandıktan sonra yan gelip yatıyor 3 ay tatil vs başka mesleklerde bulamazsın. Mülakat ta kalkacak diyorlar.
Artık başka bölüm istemiyorsan mezuna kalıcan sanırım mezuna kalmak o kadar da kötü degilya belki İstanbul üniversitesi nde tutturursun hem iyi üniversite iş bulma ihtimalini arttırır ailen mezuna kalmama nasıl bakıyor
Psikolojide ısrarcıysın sanırım tabi hayalin mezuna kalıcaksın gibi görünüyor. ama baakrsın çok iyi üniversite kazanırsın iş bulma ihtimalinde artar. fakat hastane konusunda psikologlar hastanede olmuyor psikiyatr lar hastanede oluyor diye biliyorum. psikolog psikolojik mezunu TM cı konuşarak hastasını tedavi eder hafif hastalıklarla ilgilenir psikiyatr ise sayısaylcı tıp okur birde psikiyatri baya şizofren lerle ağır depresyon a gireblerle ilgilenebilir ve ilaç yazar ilacı yalnızca psikiyat yazar
ben sınıf öğretmeniğ ive türkçe öğretmenliği için geçti meşit ağırlığa sayısalcıydım da yapamıyorum gelmeyecek öğretmenlik. Şimd i ki aklım olsa sayısalda kalır ailemi ikna ederdim z özelde hemşirliğe. Mezunda sayısala mı geçsem :D çocuk oyuncağına döndü
Bence sen en iyisi mezuna kla hem kararsızsın ve mezuna kalmak o kadar kötü değil matematik ağırlıklı çalışırsan matematik ten 30 net falan yaparsan tytyide iyi yaparsan zaten hem TM puanın iyi gelir hem sayısal puanın fen çözmesen bile idare edecek düzeyde gelebilir. Diğer dersleride (TM de kalıcaksan edebiyat vs ) calış ama matematigi ağarlıga koy bakarsın 30 mat 0 fen olsa bile sayısaldan iyi bir meslek gelebilir ya da . Tmde 30 mat uçurur zaten sınıf ögretmenligi belkide hukuk gelir sayısalla hiç uğraşmazsın. o yüzden kararsızken matematigi TM ve sayısalın ortak alanı olarak ön plana çıkar. Matematik için matematigin güzleryüzünü izlemeni öneririm ordan anlamazsan hoacalra geldik veya rehber matematikge yönelebilirsin onun dışında sınava girmeden öncede bilgi sarmalı 345 toprak yayınları acil bunların dönemlerini muhakka çoz kitap olarakta bunlardan bir kaç tanesini alabilirsin. kafa karışıklığında mezuna kalınca bir yıl uzun bir sürec bu sürecte kafandaki taşlar yerine oturur mezuna kalmak senin için en iyi yol gibi görünüyor tabi daha kötü yapma ihtimali nde olabilir ama yapacak bir şey yok ailen izin vermiyorsa gidemezsin ve çalısırsan daha iyi yaparsın diye düşünüyorum.1 yıl kayıp olarakta sakın düşünme mezuna kalmayı zira kime sorsan iş hayatındansa ögrencilik hayatını tercih eder öğrenciligin tadını çıkar mezun olsa bile 😄
çook teşekkürler uzun uzun yazmışsın. Mezun yılım zaten.2 . ye kalıcamdersem sıkıntı çıkabilir :D matematiğim kötü ondan kötü haldeyim. Olmuyooor
Gına geldi apt@l insanlardan tahammül edemiyorum
Off bende nefret ediyorum aptalllardan en iyisi varya Instagram da admin olucan çok takipçisi vs oradan kendi düşüncelerini yayıcan çok iyi valla Instagram dan baya düsünce yayılıyor Z kuşağı na özellikle muharram ince ve ogan editleriyle bir cokz kusağı bu ikiliyi tutuyordu buda örneği
Aam tabi çok takipçi edinmeiyorsan ya da vaktin yoksa bu tarz şeylerle boş ver takmamak çalış
söyle düsün sen orta doğu da yaşıyorsun jelibon rezervine inanan birinin Mersin'in güney doğu da olduğunu düşünen birinin pasta soksalar yemeği diyen birilerinin siyasetçi olduğu Instagram daki editlere göre oy veren gençlerin olduğu telfonunu çıkar diyen yaşlıların olduğu herkese terörist
yaw amerikanın köpeğs yaw vs. diyenlerin olduğu bir ülkedesin o yüzden bu ülkenin insanını ciddiye alman seni suçlu yapıyor maalesef bende bu suçu isledim :)
Keşke öyle bir şey yapabilsek.
hahahahahaha dert babasimi olacan
Sjsjsjsjsjs
2 milyar dolarsızlık
Snsjsjsjsksjsjs
Felsefe kitapları çok ağır ya.
😎 derdini sevdim
Çok kaslı ve çekiciyim
Derdim yaşım küçük
Off ya tüh çok üzüldüm derdine ağlıycam 😭
Hahahaa eveet yaa valla çok kötü küçük olmak
İyiki yaşın kücükmüs çok üzüldüm şu an kahroluyorum 😭 jshsksvaksvsiavau 😂😂😂
Hahaa zorluk çıksrıyor valla ama herşryimi tamamladım vücut, ders, para az kaldı ksurusuz olmama
Sizin derdinizi soran olmamış sanırım merak ettim sizinki nedir