Cevaplarmisiniz lütfen?

Merhaba benim başıma 1 ay önce bir olay geldi fake hesap tarafından instagramda arandim elinde fotograflarim olduğunu söyledi bende eski sevgilim sandim sordum evet dedi eger benimle goruntulu konuşursan kimseye atmam dedi bende atarsan at dedim sonra bi kac kisi bana yazdı ifsan geldi diye bende tamam konusucm dedim konustum video ve fotoğrafımı ekran almis sonra bana kendisini bi hacker olduğunu ve para atmazsan yayarim dedi bende gonderdim parayi sonra baya konustuk ve bana bi daha kimseye inanmami söyledi alacak verecek kalmadı dedi tamam dedim o zaman bi sevgilim vardi ve yeniydi ilişkimiz ben onun tavırlarından yola çıkarak ondan suphelendim ona söylemek istedim istemeyerekte olsa ihanet etmiş olduğum için ama soyleyemedim daha sonra bana surekl8 paraya ihtiyacı olduğunu söyledi ama ilk tanistigimizda hesabında 150 bin olduğunu söylemişti o zamanda anlayamamistim neden söylediğini o aklıma geldi madem paran var neden para sıkıntısı çekiyor diye düşündüm ve ona söylemeye karar verdim 2 gun once ona söyledim ve bana agzina geleni söyledi küfür etti yalan soyluyosun isteyerek yapmışsındır dedi bende isteyerek yapsam sana neden bunu soyleyim ki dedim kendimi kotu hissettiğim için sana söylüyorum benden ayrılcgni biliyorum falan dedim ve bana dedi ki bende ztn seninleyken başkasıyla yattim dedi paraya ihtiyacım var seninle uğraşamam dedi bende Allah uzun ömür versin dedim numaramı değiştirdim sizce o mudur bunu yapan ya da o değilse 1 ay oldu hackersa görüntüleri gonderirmi parasini aldi benimle baya konuştu ve 1 aydır kimseye atmadı atarmi
Cevaplarmisiniz lütfen?