Lütfen Cevaplarmisiniz?

Merhaba İş yerinden hoslandigim bir çocuk var 6 aydır orada çalışıyorum ilk gördüğümden beri kibarligi dikkatimi hep çekmişti.. Ve gülüşü:) Kendisi bakımcı olarak çalışıyor bende bordda çalışıyorum bakım olduğunda gelir gider hergun muhtemelende olsa gelirdi.. ama 2 gündür aramızda yoğun şekilde iletişim başladı öncesine nazaran.. Sürekli yanımdaki insanlarin yanında her espiri benimle alakalı olmaya başladı arada laf sokuyor espirili yine sonra kendi işiyle alakali kağıtlar var benden rica ediyor yazın çok güzel yazarmisin diye.. Bugünde yine yani başımdan ayrilmado habire benimle uğraşıp duruyor laf sokuyor espiri yapıyor.. Benimde hoşuma gittiği için ona bakıp gülümsüyorum muhabbet ediyorum.. her şey çok güzeldi ama kafama takılan bugün iş çıkışı onun yüzüne bakarken espiri yaptığında bana ( Neden espiri yaptığımda yüzüme bakiyorsun dedi) Ne diyeceğimi bilemedim ama gülümseyerek dedi ben bakınca hemen şaka şaka dedi sona o soruyu sordu.. Utangaç bir yapısı var genelde bana karşı.. Sizce onunda bana ilgisi var mı ve o sorduğu soruda sizce benim bakışından rahatsiz miydi inanın anlamıyorum ( yanımdayken benimle uğraşırken çok keyifli) lütfen Cevaplarmisiniz

Lütfen Cevaplarmisiniz?