Güncellemeler
+1 yıl
hakaret edip engelledi üstelik hiç hakaret etmediğim halde
arkadaşlar sizin için konuşuyorum bu şekilde devam etmeniz ve düşünmeniz kadına şiddeti ve erkeğin hakimiyet sistemini bitirmeyecek tam tersine arttırmaya devam edecek
lütfen farkına varın pozitif ayrımcılıktan uzak durun bu tam tersine arttırıyor.
arkadaşlar sizin için konuşuyorum bu şekilde devam etmeniz ve düşünmeniz kadına şiddeti ve erkeğin hakimiyet sistemini bitirmeyecek tam tersine arttırmaya devam edecek
lütfen farkına varın pozitif ayrımcılıktan uzak durun bu tam tersine arttırıyor.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Şimdi şöyle fıtrat olarak farklılıklarımız olduğu için görevlerimiz de farklıdır. Ancak , eşitlikten kastedilen haklardır. Kadınları iş ortamına sırf “kadın” diye almamak , özgürlüğünü kısıtlamak gibi. Yoksa erkeğin de kadının da yapamayacağı şeyler vardır.
Kadın diye değil cinsiyet olarak bakmak gerekiyor yalnız. Kadından değil sonuçta ondan daha yetkili bir kişiden emir alıyor. Yanlış bir durum yok. İşte bak senin gibiler eşitlik değil üstünlük istiyor. Buna müsaade etmiyoruz işte.
Zaten eşitlik bu pozitif ayrımcılığı yine erkekler yapıyor bence. Eşitlik yok adalet var diyor. Yani kadın benim yaptığım gibi yapamaz. Heh bak burada ayrışıyoruz işte.
Herkes yuva kurup bir yere gelmeli. Ancak şurada da ayrılıyoruz kadın evlenene kadar çalışmalı. Çocuğu olunca maalesef çalışamaz. Aslına bakarsak evli çiftlerin çok çalışmaması lazım. Kadın yine biraz daha az çalışmalı. Çünkü çok çalışan kadının evlilik hayatı olmaz evle ilgilenen olmaz.
yok üstünlük istemiyorum estağfurullah kadın erkek benim için fark etmez parama bakarım ben.
çoğu kişi de durum öyle.
buradaki sorun şu, bu haksal eşitlik bununla sınırlı kalmıyor.
mesela bir iş yerinde 4 çalışan var. Patron gelip kadın çalışanı masa başına çalıştırıyor.
sebep ise kadın olması, fiziksel efor gerektiren işlerden uzak tutuluyor olması ve erkeğin iş hayatında ayrımcılığa uğraması bu sorunları doğuruyor.
filmlere falan da konu olmuştur bu kız çok güzel olduğu için hızlı yükseliş yakalıyor
haliyle sorunlar başlıyor
bu nedenle erkekler bir noktada peki madem bu düzen yıkılacak ve haksal eşitlik gelecek
o halde tam gelsin isteniyor.
kapitalizm erkekleri çok zorlu durumlara sokuyorsa kadınlarıda soksun bu durumlara
ve bu noktada dur bir dk ben kadınım üstüme gelmeyin istisnası uygulanmamalı..
O patronun sorunu bence kadının değil ki ama
bende sana bunu desem sen nasıl karşılarsın?
haksal eşitsizlik yaşıyorsun o özel sektördeki patronun sorunu erkeğin değil
gayet haklar eşit diyebilirler?
Kardeşim iş sektöründe kuralları patron belirler. Kadın istediği mevkiye kolay yoldan atlamış kalkıp daha fazla para kazanacak itiraz mı eder
bende diyorum ki aynı patron kadın olduğun için seni işe almak istemese
"işte doğum izni şu izni bu izni fizilsel efor gerektiren işlerde yeterli performans göstermeyeceğini düşünmesi" gibi gibi
aynı düşünür müsün?
ya da çalışanlarına kadın liderlik etmesin hakimiyet kuramaz gibi mesela..
öyle farklılar zaten eşit değiliz olamayacağız da çokta önemli değil zaten amaan bizlik bir problem yok kadınlar düşünsün bro.
yanlış bir düşünce sonuçta kız kardeşimiz annemizde bir kadın bu problemin kalkması gerek ve kadınların kafası çok karışık.
dediğim gibi umrumda değil bizlik bir problem yok çok rahatsız olanlar bu anlayışı değiştirsin ben değilim.
bu bana göre eşitlik algısı değil bu uyum ve dengede tutmaya giriyor