Aile & Toplum 2 milyon TL paran olsa Togg mu alırsın, Tesla mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Togg Tesla Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç 2 milyon TL paran olsa Togg mu alırsın, Tesla mı? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Tesla alırdım 0 0 Yorumla
Deliyimbendeliyim Takip Et Master Yaş: 33 , eic 37% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 597 cevap paylaştı. togg 900 bin ayrıca seri üretime geçince daha da düşer öğrenciler bile togg a binip okula gidecek 0 0 Yorumla
__MütefekkirSeyyah Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 858 cevap paylaştı. Elbette yerli tercih ederim.. Aracımda bir sorun olsa, dünyanın öbür ucundan parça gelmesini beklemem.. #Vesselam 0 0 Yorumla
KIZILİNKA Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. İkisini de almam Greta Thunberg' e inat gider dizel alırım gece boyu bir hafta motoru açık bırakırım 0 0 Yorumla
Ellanie_ Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl ikisini de almam. bmw veya mercedes tercih ederim. ama ikisi arasında seçim yapma zorunluğunda olursam tesla’yı seçerim. 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl 2 milyonda artık kaliteli arabalar için çerez yani öyle bir para değersiz.. neyse ikisini de almam bmw alırım 0 0 Yorumla
Ebûgurebâ Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yatırımları gelir getiren şeyler üzerine yapmalısınız. Ne kadar zengin olursanız olun 4 tekere bir çanta dolusu para harcamayın. 0 0 Yorumla
-RedRoyal- Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl 2 milyon parayı gidipte tenekeye bağlamam. 500 binlik tenekede fazlasıyla işimi görür. 1.5 milyonuda uzun vadeli altına bağlarım ya da arsaya. 0 0 Yorumla
künefeayran Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Tesla alırım. Ben bizim ürettiğimiz, çıkardığımız şeylere güvenmiyorum 0 0 Yorumla
mervesse_ Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 338 cevap paylaştı. Araba yerine gider ev alıp kiraya veririm. Bu sayede ek gelirim olur. 0 0 Yorumla
27Barem27 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl O parayı biriktirdim diyene kadar yaşlanırız. Ne togg kalır ne tesla. 0 0 Yorumla
_Versace_ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl 1.5 milyona yazlık ev veya arsa alırım, kalan 500 binede işimi görücek bir araba alırım 0 0 Yorumla
Pasaklıpisi Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 494 cevap paylaştı. Togg alırdım ama binek otosunun çakmasını beklerdim 0 0 Yorumla
1asosyal Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 551 cevap paylaştı. İkisinide almam.. elektrikli araba bana göre değil.. 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6b cevap paylaştı. Arabalarda gözüm yok. Tercih edecek olsam tesla 0 0 Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 662 cevap paylaştı. Togg alırdım, daha havalı ve daha dolu bi araç 0 0 Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 60% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ne arabası ya, ev alırım, artana da bir motor alırım 😃😃 0 3 Yorumla Fearlesgirll +1 yıl 2 milyona ev var mı Yorumla Green_mile_devi +1 yıl @Fearlesgirll aramasını bilirseniz neden olmasın Yorumla Fearlesgirll +1 yıl Aramasını bilsem de sağlam bir ev için pek mümkün olduğunu sanmıyorum Yorumla
Buttholebreaker Takip Et Xper 4 Yaş: 37 , eic 85% +1 yıl Aslında ikisinide almak isterdim ama birinden biri dediğin için birini seçtim. 0 0 Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Dolara yatırırım katlanınca o para mercedes alırım. 0 0 Yorumla
mutluluknedir34 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl 2 milyona arsa alırım 3 seneye kaç katına satarım bunları alsam ne olacak 5 yıla fiyatı artar ama seni yarı yolda bırakır 0 0 Yorumla
MasalsızKaldım Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Parayı farklı şekilde kullanırdım ~ ℳ 0 0 Yorumla
uğurlu1böcek Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 95% +1 yıl yatırım yapar kazanmanın yoluna bakarım.. 0 0 Yorumla
kırmızı_mercan Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 37% +1 yıl İkisi arasında olacaksa Tesla alırdım... 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Tesla alırım 0 0 Yorumla
mert1512 Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 628 cevap paylaştı. İkisinide almamda zorunda kalırsam tesla 0 0 Yorumla
sinemnergis37 Takip Et Xper 6 Yaş: 45 +1 yıl Başka yatırım bulurum napim arabayı çok masrafli 0 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kıbrıstan ev alırım o paraya. 0 0 Yorumla
hharharis Takip Et Yoda Yaş: 107 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 750 cevap paylaştı. Togg alirim tabiki de , 0 0 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Togg tabi ki 0 0 Yorumla
Beyoğlu Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Togg’a para vermem 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Tesla alırım 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. tesla 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. Ikısını de almam 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 7,9b cevap paylaştı. tesla alırım 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hemen ev alırım 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Mercedes alırdım 0 0 Yorumla
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı. İkisi de çöp. 0 0 Yorumla
respectemir Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı. Tesla alirim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Tesla alırdım
togg 900 bin ayrıca seri üretime geçince daha da düşer öğrenciler bile togg a binip okula gidecek
Elbette yerli tercih ederim..
Aracımda bir sorun olsa, dünyanın öbür ucundan parça gelmesini beklemem..
#Vesselam
İkisini de almam Greta Thunberg' e inat gider dizel alırım gece boyu bir hafta motoru açık bırakırım
ikisini de almam. bmw veya mercedes tercih ederim. ama ikisi arasında seçim yapma zorunluğunda olursam tesla’yı seçerim.
2 milyonda artık kaliteli arabalar için çerez yani öyle bir para değersiz.. neyse ikisini de almam bmw alırım
Yatırımları gelir getiren şeyler üzerine yapmalısınız. Ne kadar zengin olursanız olun 4 tekere bir çanta dolusu para harcamayın.
2 milyon parayı gidipte tenekeye bağlamam. 500 binlik tenekede fazlasıyla işimi görür. 1.5 milyonuda uzun vadeli altına bağlarım ya da arsaya.
Tesla alırım. Ben bizim ürettiğimiz, çıkardığımız şeylere güvenmiyorum
Araba yerine gider ev alıp kiraya veririm. Bu sayede ek gelirim olur.
O parayı biriktirdim diyene kadar yaşlanırız. Ne togg kalır ne tesla.
1.5 milyona yazlık ev veya arsa alırım, kalan 500 binede işimi görücek bir araba alırım
Togg alırdım ama binek otosunun çakmasını beklerdim
İkisinide almam.. elektrikli araba bana göre değil..
Arabalarda gözüm yok. Tercih edecek olsam tesla
Togg alırdım, daha havalı ve daha dolu bi araç
Ne arabası ya, ev alırım, artana da bir motor alırım 😃😃
2 milyona ev var mı
@Fearlesgirll aramasını bilirseniz neden olmasın
Aramasını bilsem de sağlam bir ev için pek mümkün olduğunu sanmıyorum
Aslında ikisinide almak isterdim ama birinden biri dediğin için birini seçtim.
Dolara yatırırım katlanınca o para mercedes alırım.
2 milyona arsa alırım 3 seneye kaç katına satarım bunları alsam ne olacak 5 yıla fiyatı artar ama seni yarı yolda bırakır
Parayı farklı şekilde kullanırdım ~ ℳ
yatırım yapar kazanmanın yoluna bakarım..
İkisinide almam wolkwagen varken
2 milyona kaliteli araba kalmadı
İkisi arasında olacaksa Tesla alırdım...
Coin yatırımı yaparım 🤣
Tesla alırım
şu ikisi arasında TOGG.
Audi veya BMW alırdım
İkisinide almamda zorunda kalırsam tesla
Başka yatırım bulurum napim arabayı çok masrafli
Kıbrıstan ev alırım o paraya.
Togg alirim tabiki de ,
Arsa.
Togg tabi ki
Togg’a para vermem
Tesla alırım