selam arkadaşlar, ben artık yoruldum deveyi gütmek istemiyorum ama diyardan da gitmek istemiyorum ben asalak iş ortağımı DİYARDAN göndermek istiyorum ama nasıl? Stratejik taktiklere ihtiyacım var lütfen yardım edin.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ya çok kötü bir soru burada ben gerildim hayırdır sorun ne?
İş ortağım ruh hastası, tembel, asalak, üşengeç. Onu bıktırıp göndermek istiyorum ama nasıl
Ne iş yapıyorsun ki?
Mimarlık ofisi
Onu nasıl yıldırabilirim
Ya iş yapmıyor ya da yapacağı işi uyuşuk uyuşuk yapıyor mıy mıy yani
O senin ortağın güzelce ayrılmayı becermen lazım
Anladım yorumda olmayacak bu konuşmak istiyorsan eğer
Ortaklıktan çıkmaz ki konuştum diyelim. Haklı olan parayı ister ve iş yeni öyle bir para ödemesi yapamam yani. Anca kendisi kaçıp gitmesi lazım ya da bi gün o bi gün ben geleceğiz işe.
Öyle yapın olmadı
Nasıl diyim peki işte bunu. Yani acayip çirkef birisi bi gün sen bi gün ben geliyim desem kabul etmez. Çünkü ofis rahat yan gel yat modunda evde kalıp napıyım der.
Yazsana direk bana
Nasıl anlamadım
Mesele
Anlamadım
Mesele ne ne
İş ortağım asla iş yapmıyor işten kaçıyor. Ortaklığı bitirin gibi bi fikir istemiyorum çünkü öyle bir seçenek yok. Benim tek istediğim bir gün o gelsin işe bir gün ben. Bu sayede mecbur çalışmak zorunda kalır.
Konuşmayı denedin mi?
Ama o söylesin istiyorum. Yani ya da ben söylesem bile bunu nasıl ifade edebilirim bilmiyorum. İşi saçma sapan yapan o şimdi böyle bir şeyi ben teklif etsem sanki ben işten kaçıyorum gibi olacak.
Defalarca
Aylarca hemde
Kendisi tam bi çingene hemen kavga çıkarıyor
Normal konuşacaksın bunun bir şekli şemali yok ona bırakırsan çok beklersin anlattığın karakter bunu gösteriyor
Yok hastayım yok acil bi telefon görüşmem var diyip bütün gün telefonda annesiyle boş muhabbet yapıyor işi hep bana atıyor eşşek gbi aylardır onu sırtımda taşıyorum arkasını ben topluyorum
Ben bu çingene kadının seviyesine inemiyorum nasıl ifade etsem anlar bilmiyorum her yolu denedim
Kendine alternatif birini bul ayrıl olmaz deme insan isterse olmazlar ÇARESİZ kalır!
İleri de düşünüyorum ama şimdilik taktiğe ihtiyacım var
Her yolu denedim diyen sensin
Evet ama sizler dış pencereden belki farklı fikirler önerebilirsiniz diye son çareyi burada aramak istedim.
Sende son kez konuş de bende telefon ile konuşup keyfime bakabilirim ama burada ikimize ait bir iş var ve bi şekilde yürümek zorunda
Acildi telefon konuşmam diyor. Sende yapma diyor. Ben işim bitince yaparım diyor.
Ama yapmıyor yarına kalıyor sonra yarına yarına bu böyle gidiyor
Sende yapış yakasına hani Yapıcam dedin diye
Tam bi çingene kavga çıkarıyor, ağlıyor, ofisi dağıtıyor, tepiniyor falan
Çok aradın mı bunu
Yapacağı 1 saatlik işi 3 günde yapıyor
Yemin ederim böyle değildi
Sonradan değişti
Yoksa bile bile neden böyle biriyle ortak oluyum
Şaka gibi çocuk gibi ya bu kişi 30 yaşında bi de bunları yapıyor ağlıyor falan
😂😂😂😂😂İş nedir
Ben hasta olduğunu düşünüyorum artık, deli bildiğiniz
Mimarlık ofisi
Bi de okumuş insan bu nasıl okumuş aklım almıyor
😂😂😂😂😂😂Okumak sadece bi araç amaç ise insanın karakteri ve aklıdır 😉
Bu arada çingene derken ciddiyim cidden çingen geçmişi
😂😂😂😂İşin var senin
Mesleği ile ilgili bilgi birikimi de yok onu demek istedim
Aç buna cennet mahallesini ver önüne çekirdek akşama kadar böyle dizi izler. Yanına ver bi de 3,5 dedikoducu teyze tam olarak böyle biri dedikodu delisi. Sevdiğim ortam bu.
O çok şanslı demek ki seni bulmuş
Çingenler nasıl olur bu arada bilgin var mı ben daha önce çingen birini tanımadım yani o yüzden soruyorum
Baş etmek zor görmek isterdim diyaloğunuzu 😂
Yani halk arasında bildiğimiz kadar biliyorum bende çingenleri
Kavgacı reziller
Şöyle anlatıyım hayal edin, ben tam bi hanımefendiyim küfür falan etmem bilmem de en fazla canım aptal derim o kadar. Memur çocuğuyum. O ise çadırda büyümüş çingen mahallesinde büyümüş anne baba serbest meslek öyle bi aileden gelme. Kavga küfür ağzına yuva yapmış erkek gbi falan. Yani fikir vermenize yardımcı olur diye anlatıyorum. İnsan ayrımı asla yapmam ama insan üniversite mezunu olurda hiç mi kendi kabuğunu kıramaz ya şaşkınım.
Hemde ne rezil görmeniz lazım. Teyzeler olur ya mahallede filmlerde aynı öyle. Nerdeyse saç başa gircaz
😂😂😂😂😂Allah da seni güldürsün 😂
Yok insan ayrımı değil olanı söylüyorsun ((:
İşte böyle bir manyak. Ben napcam bununla
Sabredip maaşına zam ortaklığa son vereceksin
İletişimden anlamıyor. Bir şey söylüyorum mesela ciddi ciddi. Gülüyor gankaaaa ne diyon falan diyo ııyyy anlatırken bile sinir oluyorum. Erkek gibi bişi ya kibarlık zarafet sıfır.
İstemezse ortaklığı bitiremem ki yasal olarak
Bende onu diyorum işte bana fikir verin kaçıp gitmek istesin
Ortaklıktan çıkmak istemiyor ki ne diye çık diyim. Öyle bir şey yapmalıyım ki kendisi kaçıp gitmek istesin.
Erkekte kabalık biraz alışıldık ama kadında tuhaf
Kendisinin kaçıp gitmesini sağlamak istiyorum
Sende fazla çalışma işlerin ters gittiğini anlasın?
Eee bu kez napalım deliye uyup batalım mı yani
Başka ne diyim bilemedim ((:
Haklısınız çok teşekkürler. Derdime iyi dayandı ruh sağlığınız.
Rica ederim ((:
Güzel sohbetin için 🙏🙏🙏
Ne demek asıl ben teşekkür ederim.
İyi çalışmalar 🙏