Kültür & Sanat Doğaçlama bir söz bırak? Apollo421 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ama bu söz seni anlatsın yüreğinden gelerek dökülsün satırlara Edit: sana ev olmaya çalışırken sokakta kaldim Doğaçlama bir söz bırak? Cevapla Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Mandarinia Takip Et FenomenMaster Yaş: 41 +1 yıl Kültür & Sanat konusunda 5b cevap paylaştı. Okyanusun derinliklerinde, çölün ortasında ve uzayın enginliklerinde arıyorum ama bulamıyorum. 1 0 Yorumla
Birşeylerbilizm Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Bir duvarı evim sandım ta ki o duvara toslayınca anladım. 3 3 Yorumla Apollo421 +1 yıl Sende hoş geldin bu gemiye Yorumla Birşeylerbilizm +1 yıl Ben hep o gemideydim kaptan Yorumla Apollo421 +1 yıl Ooo Buyrun öyleyse dümene siz geçin ☺️ Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Sizin intihar gibi dertleriniz, bizim rutin işlerimiz. 1 2 Yorumla Apollo421 +1 yıl Sizde gemiye hoş geldiniz ☺️ Yorumla ichwillsieg +1 yıl 😅🫡 Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Düşünlerin engin duruşunda Selama dur ve sağını solunu yoklaAltında onca bileğin göğe yükselen eliniVe topuğunu islatan biriminize boğulduğunu gör Yalnızlığa bürün Sen şimdi gömül ve toprakla bütünleş 0 1 Yorumla Lütfetmedinizefenim +1 yıl *düşüncelerin * birikintide Yorumla
sindirell0 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Gönlüme seni ektim sensizliği biçiyorum 1 1 Yorumla Apollo421 +1 yıl Baya yaralı bir yürek galiba dışı gulen herkesin içi elbet yanıyor desene Yorumla
Saca85 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 60% +1 yıl Gittiğim yol yol değil ama yol çok güzel 😀 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Okyanusun derinliklerinde, çölün ortasında ve uzayın enginliklerinde arıyorum ama bulamıyorum.
Bir duvarı evim sandım ta ki o duvara toslayınca anladım.
Sende hoş geldin bu gemiye
Ben hep o gemideydim kaptan
Ooo Buyrun öyleyse dümene siz geçin ☺️
Sizin intihar gibi dertleriniz, bizim rutin işlerimiz.
Sizde gemiye hoş geldiniz ☺️
😅🫡
Düşünlerin engin duruşunda
Selama dur ve sağını solunu yokla
Altında onca bileğin göğe yükselen elini
Ve topuğunu islatan biriminize boğulduğunu gör
Yalnızlığa bürün
Sen şimdi gömül ve toprakla bütünleş
*düşüncelerin
* birikintide
Gönlüme seni ektim sensizliği biçiyorum
Baya yaralı bir yürek galiba dışı gulen herkesin içi elbet yanıyor desene