Eşim bana, "seni teyzen sevmiyor, yengen sana kötü bakıyor" diyor. Neden böyle yapıyor?

Eşim bir kere olsun moralimi yükseltmedi beni motive etmedi felaket tellallığı yapıyor bana onu önemsemiyorum fesat birisi ama biraz da huyu öyle bence ben kafayı yediğimde içten içe seviniyor bir kere olsun beni teselli ettiğini görmedim benim zorlamamla teselli etmiştir beni motive etmedi ayağa kaldırmadı ben kendimi ayağa kaldırdım kendi yaramı kendim sardım

Görücü usulü evlendim çok birsey beklemiyorum ama sanki benim mutlu olmamı istemiyor teyzen seni sevmiyor diyor teyzem beni sever iyiliğimi ister biliyorum yengen sana kötü kötü bakti dedi bakmış olabilir ama bunu bana neden söylüyor sonuçta çocuğunun annesiyim karısıyım düşmemden mutlu oluyor bence kendi abisinin karısının bana karşı yenmesini istiyor kimin bana nasıl baktığını önemdemiyorum bana ne onlardan ama bu adam bana neden böyle davranıyor böyle olunca da sevmiyorum adamı boşanmak kolay değil arkadaşlar boşan diyeceksiniz ama beni bu adamdan kurtarsın diye Allaha dua ediyorum

Eşim bana, "seni teyzen sevmiyor, yengen sana kötü bakıyor" diyor. Neden böyle yapıyor?