eski sevgilimi anlattım o tarz sırlardan hiç bahsetmiyor ama bazı hakkımdaki komik şeyleri herkes içinde söyliycek gibi oluyo bakıp gülüyo kimse anlamıyo ama rahatsız hissediyorum
yapım sinirli de değil o an belli edemiyorum geçen gün belli etmiyorum ama sinirlendiriyosun dedim (sabrım taşarsa gözüm görmez cidden arkadaşlıktan bile silerim o sınıra yaklaştık) güldü tamam dedi öyle diyince
şimdi nasıl tepki vermeliyim, haddini bilsin istiyorum beni espri malzemesi yapıcak nerdeyse biraz daha tavizde. ne söyliyim mesela akıllansın
beni stalklıyıp bulduklarını bana gösteriyo ee napıyım diyorum komik oldugunu sanıyo (21 yaşında) aw
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Direk söyle sinirlendiğini
Direkt tepki verin seni kızdırdığını ve devam ederse tartışma noktasına geleceğinizi sert şekilde belirtin
Direk söyleyebilirsin bir daha yapma bu konu üzerinden espri diye
ciddiye mi aldın gibi şeyler söyliycek ya da rahatsız oldugumu belli edersem daha çok inatlaşabilir gibi geliyor oyuzden kimseye hislerimi belli etmem umursamıyor gibi davranırım
Tamam espriye takılma baktı o da seni sinir edemiyor yapma gereksinimin de bulunmaz 😉
evet iste hep bu yüzden güldüm geçtim ama yapmaya devam ediyor
Sıkıntı ama sen aç espiriyi rahatsız olmadığını belli et
İletişimi kes
keşke kesebilsem sınıf arkadaşım diye mecbur katlanıyorum o kadar iğreniyorum ki artık iletişimimiz minimum düzeyde eskiden en yakın arkadaşımdı