Evlilik düşünsem evleneceğim kişiye çalişmak istemiyorum istifa edeceğim desem ailemde kizinca eşim istemiyo çalişmami istemiyor desem iş hayatı çok zor 😪
16 gün çalışıyorum toplam 12 saat içerisinde tek yaptığım iş altımda 4x4 ile gezmek 15maaş ikramiye olunca 22 ye çıkıyor asgari her arttığında bizim maaş yüzde 60 artıyor bakanlığa bağlı çalışanlarıda işçi yaptın ya helal olsun sana
Evlenince istifa edersin evleneceğin kişi yede söyle çalışmayacağını ev hanımı olacağını söyle bu aralar bakıyorum aileler çocuklarını çalıştırıp para kazanıp çocukları köle gibi görüyorlar ben babamdan böyle bişey hissetsem varya kolunu bacağını kırarım onun
Benim okumak istediğim şeylere izin vermedi hayatıma karıştı o yön verdi bu yüzden bu saatten sonra öyle bişey yapamaz sen istediğin mesleği almışsın sizi okutmuş senin baban için bişey demiyorum zaten diyemem de
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Zaten evde oturup ev işi yapman lazım dışarda ne alaka kocan çalışır tabikide
Ben memurum ama
Bende memurum nolmuş yani eğer evlendikten sonra çalışmak istemiyorsan kocan çalışır
Ne memurusun memurluk türkiyedekutsal mâlum para yönü
Türkiye petrollerinde çalışıyorum güvenlik
İşçisin sen memur değilki
Asgari olmadığı kesin😄
AAA Türkiye petrolleri şirket mi
İşçilere kadro verildiğini bilmiyordum
Bilmiyorum
Sen ne memurusun
Sağlık
Doktor musun
Hayir bee
1 ay da kaç gün çalışıyorsun
Hafta sonum tatil
Tamam o zaman ben işimi sana anlatayım ben mi işçiyim senmi karar ver
4 gün çalışıyorum 4 gün yatıyorum 4 gece 4 gündüz çalışıyorum vardiyalı 12 saat peki o 12 saat içerisinde ne iş yapıyorsun diye sorsana
Yahu işçisin kadron işçi onu diyorum evet yatyon nöbetler olunca o bizdede oluyor
Allahım enerji bakanlığına bağlı çalışanlar işçimi oluyor o zaman sende işçisin 🤦
16 gün çalışıyorum toplam 12 saat içerisinde tek yaptığım iş altımda 4x4 ile gezmek 15maaş ikramiye olunca 22 ye çıkıyor asgari her arttığında bizim maaş yüzde 60 artıyor bakanlığa bağlı çalışanlarıda işçi yaptın ya helal olsun sana
Güzelmiiş
Sen ne kadar alıyorsun
Napcan maaşimi
Merak ettim zaten gizlisin
15 ..
Vah vah vallahi yazık ayakta perişan oluyon haftada 2gün tatik bence yazık günah o kadar çok az bari keşke özel araçla eve bırakılsanız
Ne diyon yavv üff
Ne diyom senin o işte ezildiğini söylüyorum hakkınız olan verilmiyor diyorum iyilik yap kötülük bul bu olsa gerek 🙄
Napcam mecburum istifa etsem kim bakcak en başta ailem gebertir
Evlenince istifa edersin evleneceğin kişi yede söyle çalışmayacağını ev hanımı olacağını söyle bu aralar bakıyorum aileler çocuklarını çalıştırıp para kazanıp çocukları köle gibi görüyorlar ben babamdan böyle bişey hissetsem varya kolunu bacağını kırarım onun
Babam bizi okuttuu oda bizim kolumuzu kirsaydi olur mu öyle şeeyy
Benim okumak istediğim şeylere izin vermedi hayatıma karıştı o yön verdi bu yüzden bu saatten sonra öyle bişey yapamaz sen istediğin mesleği almışsın sizi okutmuş senin baban için bişey demiyorum zaten diyemem de
Öyle
Neyse hayırlı akşamlar
Senin yasin 23 mu
Evet
Neden sordun
Merak ettim
Tamam
Bence yanlış düşünüyorsun. Alakası yok
Nasil