+1 yılKocanda adamlığın zerre olmadığına dair altına imzamı hiç düşünmeden atabilirim. ✍️
Çocuğunun olamaması senin kaderindir ama onun adam olamayışı, kendi karaktersizligidir!
Sana, "sen kadın mısın?" derken, kendinin adam olmadığını fark etmiyor mu?
Seni sözleriyle ezdiğini zannederken kendini aşağılik bir duruma sokup, küçülttüğünü bilmiyor mu?
Seni eksik, kusurlu bulurken aslında bir insanda olması gereken en temel (karakter) özelliğinin kendinde eksik olduğunu göremiyor mu?
Böylesi bir adamla hayat geçirme çünkü "kocam" dediğin kişide ben insanliktan iğne ucu kadar bir parça göremedim.
70 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu saatten sonra çocuğunuz olmuş olsa bile kocan denen adam baba olmayı hak etmiyor. Allah korumuş seni böyle bir adamdan, böylelikle gerçek yüzünü görmüş oldun. Ilk sorunda hemen seni aşağılamaya başlamış. Yani düşünsene Allah korusun ilerde ağır bir hastalığın veya psikolojik sorunun olsa demek ki seni bırakıp gidecek. Onun çocuğu olmasaydı sen de öyle davranır mıydın? Hayır. Sana değer vermeyen biriyle evli kalma derim ben. Allah da bunu onun yanına bırakmaz merak etme, kınadığı şey başına gelecektir. Bu ikinizin de imtihanı ama o imtihanına sabır etmek yerine isyan etmeyi seçti.
10 Yorumla
Bunu diyenden ne eş nede baba olmaz deyip sen onu birakmalisin.. ne kadar incitici bir söz bu.. yazık
00 Yorumla
+1 yılHaklı değil. Çocuğun olmasını kesinlikle hiç bir şekilde insan belirleyemiyor. Bunu bilmesi gerekiyor. Bu ifadeler ise gerçekten yıkıcı durumuna çok üzüldüm gerçekten. Esasen sen üzülme kederlenme durumun olmasın diye gayret göstermesi gerekirken bu şekilde olması...
37 Yorumla- +1 yıl
Senin gibi bir değeri kaybediyor. Durumunuz için üzüldüm. Dilerim yeni ve daha güzel bir hayatınız olur.
Soran+1 yılHayirlisi...
- +1 yıl
Amin. Rabbim en hayırlısını Nasib eylesin. Durumunuzu düşünmeye anlamaya çalışıyorum. Dile kolay yıllar ve sunulan teklifin tereddütsüz kabulü. Elbette çok üzülüyor olabilirsiniz ki , bu çok normal. Lakin, külli iradenin takdirini , cüzi iradeye değişmek iyi değil hiç iyi değil. Lakin , bilinç de herkeste bir değil.
- +1 yıl
Üzüldüm , sana bu durumları yaşatmış olması sebebiyle. Dilerim ondan sonraki hayatın çok daha güzel olur.
- +1 yıl
Peki ne düşünüyorsun, ayrılık sonrası için, kendine nasıl bir yaşam alanı oluşturmayı nasıl bir yaşam sürmeyi düşünüyorsun. İmkanların ne durumda , işin mesleğin var mı? En önemlisi manevi olarak yanında olacak olan bir ailen var mı?
Soran+1 yılIsim meslegim yok lise terkim baba evine donerom mihtemelen esim bana ev sende kalsin diyor ama kabul etmek istemiyorum
- +1 yıl
Anladım , iş meslek yok diye sakın üzülme, Rabbim herseyin hayırlısını versin. Güzel kapılar açılır önüne bilemezsin. Ailen ne düşünüyor konu hakkında , senin yanında olacaklar mı sana destek olacaklar mı peki?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır kendisi yobaz birisi acilen ayrılın
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılYa nasıl bir insanlık bu böyle bir kadın anneliğinden vurulur mu hiç bu senin elinde olan bir şey mi kim istemez bir evladı olsun bazı şeyler nasiptir ama bu srkilde seni rencide ediyorsa odam insanliktan nasibini almamış denekki şu an okadar üzgünüm ki senin adına nedesem kelimeler kifayetsiz kalıyor rabbim gönlüne göre versin inşallah 🙏 kocanida burdan şiddetle kınıyorum
211 Yorumla- +1 yıl
Kendisine bu aşağalamayı layık görüyorsa söylenecek bir sey yok. Suçu kendisinde arasın. Boşansın bu hakaretleri kendisine reva görüyor demekki. Hic kimse kusura bajmasın. Bir kadin kendisini bukadar değersizleştirmemeli. Ben erkek olarak utandim sinirlerim bozuldu.
- +1 yıl
@Köprü6çocuğu ya orası öyle gülüm zaten de bazen maddi imkanların olmaması bazen çevresel faktörler insanın elini ayağını bağlıyor seni birşeylere mahkum bırakabiliyor o da ister mi bu tarz şeylere maruz kalmak bir kadın için nekadar onur kırıcı bir
davranış davranış acısını gönülden hissettim rabbim yardimcisi olsun inşallah hayırlı kapılar açsın bir kadın ne kadar kötü olursa olsun böyle bir aşağılamayi haketmiyor o adamida Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın 😌😌 - +1 yıl
Bilemiyorum icinde bulunduğu koşulları. Ama şunu çok gördüm. Ama çok seviyoruummm cümlesini. Yani pek de koşulları ile ilgili olduğunu zannettmiyorum. İzlenimlerindem yola çımarak bu sekil de söylüyorum. İnan bana seviyooorruuuumm diye acıklama yapar soralım buradan
Soran+1 yılBosanacagimi soyleyecegim
- +1 yıl
Tabi ki sizin hayatınız sizi ilgilendirir. Sadece yorum yapıyoruz. Lakin çok çok fazla örneğini gördüğüm için böyle konuşuyorum. Mesela sen sürekli bu hakaretleri duydugun hal de 10 yıl birlimte olma da ki motivasyonum neydi
Soran+1 yılCunku ben 8 yil boyunca tup bebek tedavisi gordum o zamanlar hep bir umudum vardi olacak olacak diye simdi artik olmayacagini anladim
- +1 yıl
Olsaydı bile, başka bir şeyden hakaret ederdi belli olmaz
- +1 yıl
Hiç tereddüt etmeden boşan bu fırsatı kaçırma
Soran+1 yılMecbur artik
- +1 yıl
Kesinlikle sana bu şekil de davranan biriyle hayatını sürdürme. Kadın erkek tartışır bağrışır lakin hakaret edilmesi kabul edilemez. Ve iddia ediyorum şiddete de gider allah göstermesin daha da kötüsü. Kadınlar kendilerine bu hakaretleri yaptırmamalı
Soran+1 yılOnu sevdigim icin bosanmak istemiyordum...
- Aile & Toplum konusunda 662 cevap paylaştı.
+1 yılBir adam, kendi özeli olan bi kadını asla bu şekilde ezmemeli! Sen onun kadınısın, sana ettiği hakaretler , kendi kadınını eziklemektir.. Senin ruhuna zarar vermemeli asla!
Evlat edinebilirsiniz, nasıl olsa hamile kalmıyorsun diye cinselliği daha eğlenceli hale getirebilirsiniz... Bu kadar basit olmamalı hemen tü kaka demek? :(
15 Yorumla
Soran+1 yılEvlat edinmek istemiyor
- +1 yıl
Eğer çocuk olmaması senin için de büyük sorun değilse, tadını çıkartın doya doya cinsellik katın hayatınıza... İlle de çocuk istiyorsa onun aklında ne gibi bi çözüm olabilir ki? Kendi denesin bi bakalım?
Soran+1 yılBosanmak isteyecek galiba
- +1 yıl
Çocuk olmama sorunu seninle mi alakalı? Onun sperm sayısı ve kalitesi ölçümü yaptınız mı?
Soran+1 yılEvet yaptirdik gercekten benden kaynaklaniyor o saglikli
- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBir kadını bu şekilde ezen, küçümseyen, hor gören ya da aşağılayan birinin yanında asla olmamalısın.
Evlilik denen kaide sadece çocuk yapmak ile olmuyor. Önce insan olabilmek gerekli.
En kısa sürede boşanma davası aç ve kurtul o insan artığından.20 Yorumla
+1 yılKocan haklı filan değil her şey allahtan sizin sınavınızda buymuş evlenirken hastalıkta sağlıkta iyi günde kötü günde diye imza atmadımı ne olursa olsun sana sahıp çıkmalıydı destek olmalıydı yanıbaşında dimdik durmalıydı ama bunları yapmak için önce adam olmak gerekiyor daha fazla o mahlukatla devam etmemelisin kendi yolunu çiz bu söyledikleri boşanma sebebi Allah yardımcın olsun
20 Yorumla
+1 yılBöyle adammı olur? Sizler gerçekten evlenmeden önce neresine bakıyorsunuz da bu erkek müsvettelerini adam sanıyorsunuz? İnsan hiç böyle biri ile evlenir mi? Tabii ki de boşanın. Bunların hiç birini haketmiyorsunuz...
31 Yorumla- +1 yıl
Haydi hayırlısı o zaman. H, ç üzülmeyin, sen sonuna kadar haklısın...
Kusura bakma da kocan şerrrefsizin önde gideniymiş. Çocuğun olmadığını biliyor muydu peki? Bildiyse neden evlendi o zaman? Peki sen neden hâlâ böyle bir insan müsveddesiyle berabersin?
15 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyordu bende bilmiyordum cocugumun olmayacagino
Soran+1 yılBende oyle diyorum bu sorun sendede olabilirdi diyorum ama ben saglikliyim diyor
+1 yılBelki onun olmuyordur nerden biliyor. Ne cahil bir insan en nefret ettiğim insan tipleri neden eksik olasın sen ayrı bir bireysin özelsin çocuk doğurmak zorunda değilsin
01 Yorumla
Soran+1 yılBosanacagiz zaten
Haksız. o evlilikten hayır gelmez. Ölene kadar hiç bir kusurun olmadığı halde bu ezikleme durumu devam edeceği kesin. Sana sürekli kötü hissetirecek. Bence boşan düzeleceğini sanmıyorum düzelseydi 10 yıldır düzelirdi zaten.
00 Yorumla
+1 yılTest sonucu bu mu çıktı? Sizden dolayı mı çocuk olmuyor?
Tedavi yöntemi var mı? Kocanizin tedaviyi karşılayacak maddi gücü var mı?
3 çocuğun maddi ve manevi yükünü kaldırabilecek durumda mı?
Madem 3 çocuk istiyordu neden 10 yıldır boşanmayi düşünmedi?
Bu soruları yuzune karsi sordugunuzda nasil bir şekil alir o surat?
Ayıp - Yazik
06 Yorumla
Soran+1 yılBenden dolayi olmuyor kocam saglikli 8 yil tedavi oldum ise yaramadi
- +1 yıl
Teşekkürler, tedavi sonucuna göre tavır alan erkekle boşanmayı düşünmek en yerinde tespit.
Tebrik ederim.
Soran+1 yılBosanacagiz galiba o da baba olur artik istedigi cocuga kavusur
- +1 yıl
Herkes için hayırlısı olur bence
Soran+1 yılBencede
- +1 yıl
Gözün aydın
+1 yılEksik ve kusurlu biriyle neden evliliğe devam ediyor. İnsanları anlamak zor. Tavsiyem sözleriyle size hayatı zehir eden biriyle devam etmemeniz.
10 Yorumla
+1 yılHaklı felan değil biz kadınlar damızlık hayvan değiliz onların soyunun devamını getirmek gibi bir görevimiz yok. Boşan o kocandan ve kendi ayakların üstünde dur.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Haklı değil. Yanlış konuşuyor bundan dolayı üzülme. Bazı insanların sağlık problemleri olabilir bu normal bir şey. Doktora başvurarak uzman desteği alabilirsiniz.
10 Yorumla
+1 yılBak asil kadın kendini üzme böyle bir söz kelime değil ancak hakaret olabilir. Eğer olmuyorsa bu bir tıbbi sorunsa yapacak bir şey yok. Üslubu konusunda eşine bu konularda üzüldüğünü belirmen gerekli. Eğer ortada sevgi varsa çocuğa gerek yok. Başkasının çocugu oldu da ne oldu herkezler cahil.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 804 cevap paylaştı.
+1 yılAllah affetsin, kocandan adam olmaz. Veren de, alan da, vermeyen de Allah’tır. Sen on yılını çöpe atmışsın maalesef
20 Yorumla Aile & Toplum konusunda 635 cevap paylaştı. Yahu belki kendinde sorun vardır. Böyle aptallık hele kendi kadınına karşı. Allah yardımcınız olsun.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBöyle bir adamı baba etmediğin için şanslısın. Çocuğu veren Allah o kime meydan okuduğuna sanıyor? Aciz ve çok cahil biri, 10 yıl iyi dayanmışsın.
26 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHem aciz hem cahil hem de korkak. Madem öyle bir niyeti vardı kendi neden cesaret edip söyleyemedi? Hiç üzülme inan değerini bilene denk gelirsin. Hayat sana kimbilir ne güzel kapılar açacak. Henüz gençsin sakın geriye bakma.
Cevap sahibi+1 yılGözün aydın bugün yeniden doğmuş gibisin. Her şey çok güzel olmayabilir ama onun yaninda yaşadıklarından daha güzel olacak emin ol.
Soran+1 yılHic umudum yok bu dediklerin hakkinda ama
Cevap sahibi+1 yılHenüz yeni bir süreçten çıktın karamsarlığın bundan kaynaklı. Bir süre sonra geçmeli, geçmiyorsa tek başına atlatamıyorsan destek al. Gençliğini heba etme üzülüp.
Soran+1 yılUzulmemek elde degil
Cevap sahibi+1 yılŞimdi dibine kadar üzül, yeterki geçmesi gereken zamanda geçsin ve önüne bakmış ol.
+1 yılBu adam muhtemelen başta da sinyali vermiştir yanlış adam olduğuna dair ve sen "ben onu degistiririm" kafasıyla evlendin. Haksız mıyım?
04 Yorumla
Soran+1 yılHayir oyle degildi
- +1 yıl
Anladım. O zaman mesafe koyacaksın. O kim ki sana böyle laflar söylüyor?
Soran+1 yılBosaniyiruz zaten
- +1 yıl
Anladım hakkında hayırlısı olsun 🙏🏻
Adam haklı çocuk istemek hakkı ben olsam boşanırım ya da başkasından çocuk yapardım. Buna müsade edermisin?
04 Yorumla
Soran+1 yılSorun beni asagilamasi eksiksin kusurlusun diyor, m
Soran+1 yılBavulumu toplar babamin evine giderdim
+1 yılElbette haklı değil. Sen kuluçka makinesi misin de doğuramayınca eksik olasın?
31 Yorumla- +1 yıl
Yerden göğe kadar haklısınız. Kadınlar böyle itilip, kakılmayı, hor görülmeyi, kırılmayı, üzülmeyi haketmiyorlar...
+1 yılİyi ki olmamış böyle birinden. Çocuğunun bile psikolojisini bozar böyle bi tip.
10 Yorumla
+1 yılÇocuk yaparken sen tek başına yapmıyorsun belki sorun eşindedir. Olmasa bile çocuğunuz seni bu psikolojiye alsa getirmemeliydi
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılNereden biliyor ki senden kaynaklandığını çocuğun olmuyor diye böyle davranmaya hakkı yok olmuyorsa çocuk edinin tedavi olun
10 Yorumla Ne halaka neden eksik olasın senin elinde degilki çocuk suçun yok haksız ve bencil miş kocan olacak şahıs
10 YorumlaYa olmama nedeni kocansa.
Kaldı ki bu nasik zihniyet.12 Yorumla
Soran+1 yılHayir o saglikli sorun bende
tabiki haksız kadınlık çocuk doğurmaktan ibaret değil ne biçim bi insan bu bence böyle kadınları aşağılayan biriyle birlikte olmamalısın
00 Yorumla
+1 yılBoşansana cocukta yok ne çekiyosun popişin ağzını😡
10 YorumlaHaksız. Öyle biriyle evli kaldığın her an sana haksızlık. Yapma kendine bunu.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılOnca sene neden böyle bir eş ile yaşadın bu tarz şeyler diyecekse
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılEksik ve kusurlu değilsin kocan yanlış sözler incitip seni üzmüş bunu hiç bir şekilde yapmama
11 Yorumla- +1 yıl
Yapmamali idi bazı insanlar kaç yıllık evli olsa bile sonunda çocukları oluyor etrafımda gördüm doktora gidip ikinizde tedavi olup tüp Bebek işlemi yapabilirsiniz 😊
+1 yılYarın ilk iş olarak boşanma davası açmanızı öneririm
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. O bitirmeden ben bitirirdim rvliliği. Bu seni aşan bir durum ve kimse kimseyi bu şekilde incitemez.
11 Yorumla
+1 yılAşağılık kardeşim ayrıl gitsin böyle bir adamla ömürmü geçer
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılSenin moralini bu kadar bozuyorsa neden hala onunla birliktesin ki.
10 Yorumla Eğer doğru söylüyorsan tek kelime ile haksızdır.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,1b cevap paylaştı. Sorun onda olsaydı bu konuşma nasıl olurdu merak ettim.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir kocanız varsa hayatınızı paylaşmak zorunda değilsiniz.
00 Yorumla
+1 yılSorun kimde doktor ne diyor KS üyeleri i belirleyecek senin evliliğini
00 Yorumla
+1 yılSen bu soruyu bura da soruyirsan. Herif bayaaa haklı bence
00 YorumlaSorun gerçekten sende mi? Evlenmeden önce bir şey olduğu belli miydi?
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadının kısırı olmaz kusuru ol. Bence eksik olan kocan
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılOlur*
- +1 yıl
Nasıl olmaz? Fizyolojik olarak kadinlarin da erkekler kadar kısır olma ihtimali vardır.
Soran+1 yılKisirim iste
Cevap sahibi+1 yılYumurtalıklarını mı aldırdın? Yumurtan varsa tüp bebek yaptırın
Soran+1 yılYumurtaliklarim alinacak ama varken de tup bebek tedavisi goruyordum maalesef yine olmadi
Gizli Üye(25-29)+1 yılYazıklar olsun, Allah tan gelen baş göz üstüne demek yerine böyle asagiliyor.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbelki ondan dolayıdır sana neden suç atıyor?
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKadıni üreme makinesi olarak goren bir zihniyetten baska ne beklenir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşan ve çocuklu bir erkekle evlen hazır çocuk ohh miss 👍
10 YorumlaSöyle düşün sana bunu söyleyen belkide baba olmayı hak etmiyor büyük konustugundandir. Kendine haksızlık etme derim.
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen olsam sorun yapmazdım. Bol bol sevişirdim seninle. Kondom kullanmaya da gerek oohh mis
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBoşanmışsın bırak o adamı gel benle sevgili ol hayatı yaşayalım. Ben hep yanında olurum senin
- Aile & Toplum konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılBoşan Bence Allah ın vermediğini zorla mı alacakmış zihniyete bak
12 Yorumla- +1 yıl
Senin adına sevindim hayırlısı olsun.. Her şer den bir hayır doğar
- +1 yıl
Hayırlısı olsun zaten öyle düşünen biri ile ömür geçmez
Ne alakası var o da eksik o zaman onunda çocuğu olmuyor 😂
17 Yorumla
Soran+1 yılO saglikli ama sorun onda degil bende
Soran+1 yılSurekli yapiyor
Soran+1 yılPazartesi durusma var
+1 yılOnunda kusuru olabilirdi. Kusur dememek lazım aslında. Hiçbir sorun yokken bile olmayabilir. Nasiptir. Rabbım yazdıysa olur
10 Yorumla
+1 yılAdam olsa kocan gerçekten seni sevse bu lafları söylemez yinede sabret sen inşallah olur
11 Yorumla
Soran+1 yılIyi niyetin icin sagol ama olmayacak
Geçmiş olsun fakat kocan kesinlikle haksız çocuk istiyorsa sahiplenin.
11 Yorumla
Soran+1 yılOnu da o istemiyir
+1 yılNasıl bir saygısızlık bu.. Hoş değil söylemleri.. 😔
17 Yorumla
Soran+1 yılCok uzuyor beni
- +1 yıl
Bu söylemler üzmeyi bırak ruhunda derin yaralar açar.. Oturup konuş diyeceğim de konuşmadan anlamayan Bi karakter zaten yazdığın kadarı ile..
Soran+1 yılDefalarca kez dedim uzuyorsun beni diye hala ayni
- +1 yıl
Konuşmak istersen buyur gel.. Dinlerim seni..
- +1 yıl
Hayırlısı..
Soran+1 yılMecbur artik
- +1 yıl
Konuşmaya ihtiyacın varsa beklerim.. Buyur..
+1 yılHaklı olmadığını zaten biliyoruz da... Burada sorman gereken soru: "Ben bu öküzü nasıl sevdim?" olmalı.
01 Yorumla- +1 yıl
Kabul etmesi çok iyi, yeni bir hayatın adım sesleri geliyor gibi :)
+1 yılSenden kaynaklı oldugu kesin mi çocugun belki sorun ondadır
014 Yorumla
Soran+1 yılKesin
- +1 yıl
Öylede olsa yaptığı eşeklik tamam çocuk aile için nemli ama rabbim vermiyorsanzorla alamazsın
- +1 yıl
Tüp bebek denediniz mi
Soran+1 yıl8 yil tup bebek tedavisi denedim olmadi
- +1 yıl
Yaşınız kaç
Soran+1 yılBen 30 o 32
- +1 yıl
Aslında yaşın genç kaç yıllık evlisiniz
Soran+1 yıl10 yillik evliyiz
- +1 yıl
Peki doktorlar ne diyor
- +1 yıl
Bir arkadaşımın 13 yıl sonra oldu çocugu
Soran+1 yılUmut yok diyor zaten yumurtaliklarimi da alacaklar kist var cunku
- +1 yıl
Anladım geçmiş olsun yapacak bir şey kalmamış çocuk konusunda en güzeli evlat almak ozaman hem bir hayat kurtarmış olursunuz yurttan
Soran+1 yılOnu da esim istemiyor
- +1 yıl
Bana mesaj yazar mısın eşinle uyum durumunuza bakalım dersiniz nedir Bi anlayalım
+1 yılKendi kalkmayan yamuk çüküne baksın kocan olacak herif. Tam bir p***venk.
10 Yorumla
+1 yılHayır NE ALAKA cocuk icin seviyorsa sevmedin 10 yılo bu kadar cabuk silemez nasıl bir zihniyet bu
10 Yorumlasonuna kadar haksız boşan gitsin seni haketmiyor belli ki
00 Yorumla
+1 yılHaksiz her daim senle olmalı neden küçük dusuruyor
30 YorumlaKocanı nerden aldıysan oraya aynen iade etmelisin
10 Yorumla- Devamını Gör (45)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası