6 yıldır yapıyorum, kas kütlesi çok yoğun fakat yağ oranı bu kadar düşük değil,75 kiloyum fakat 90 duruyorum yani hiç bilmeyen birine aşırı iri görünürüm, bel falanda ince fakat, karın kası yok, yağ oranındanmıdır bilmiyorum çözemedim kendimi :D böyle keskin bir görüntü elde edemedim
bu forumda anonimim knk, foto koymam, fakat doğruyu söylüyorum, omuz çatısı genetik geniş, biceps uzun fakat tepe noktalarını çıkarttım, salon ışığında mükemmel duruyor fakat senin profile koyduğun foto gibi bir görüntü elde edemedim, fizik kiminse benimkinden iyi genetiği varmış, vücudu çok temiz, sivilce falan hiçbir şey yok.
ya diyorum, 100 kgye çıkayım yavaş yavaş 2 senede, ya da yağı yakıp kilo düşeyim, ikisinide yapamıyorum şu an arafda gibi birşeyim :D depresyona bile girsem vücut gelişiyor her türlü benim, ne durumda olursa olsun, onu farketttim, yavaş yavaş ilerliyor, fakat ne zaman tam anlamıyla eksiğim kalmaz bilmiyorum
hızlı çıkmayı düşünmüyorum knk, yavaş yavaş, elimden geldiğince temiz bir şekilde çıkarsam, çok iyi olur, yaşımda 21 zaten gencim yani, bana ilaçlı diyen çok oluyor ve bu beni daha mutlu ediyor açıkcası :D ben yapabileceğime inaniyorum ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tanrım, utanç verici demi 🙂
evet
🙂
ve bu utancı yaymaya çalışmaları, dahada kötü
Sen onlara örnek ol o zaman 🙂
onlar örnekten anlamazlar, çoğunluk neyse o :D
o yüzden en temizi, kendine bulaştırmican
Tamam 😃
İlginç ne gibi mesela
açılan konu başlıkları yeterli bir açıklama bence
O sırada hayvan olan ben
yağ oranını nasıl bu kadar düşürdün, genetikmi yani bir şey yapmadanmı böyle oldu yoksa birşeyler yaptın mı?
Zayıftım çok yrmek yedim kas yaptım ve genetiğimde vardı
Profildeki ben değilim de aynı gibiyiz ben koymuyorum sonra tanıdık fslan çıkar
kardiyo falan yoktu demek, bendede sağlam kütle varda, yağ oranımda düştü fakat, bu kadar düşmedi, bir çözümün varsa sorayım dedim
Knk kilon çok varsa kardiyo +spor yap
Kilon çok yoksa ağrlıklı spor yapıpı protein tozu kullanarak 1 yılda yaparsın
6 yıldır yapıyorum, kas kütlesi çok yoğun fakat yağ oranı bu kadar düşük değil,75 kiloyum fakat 90 duruyorum yani hiç bilmeyen birine aşırı iri görünürüm, bel falanda ince fakat, karın kası yok, yağ oranındanmıdır bilmiyorum çözemedim kendimi :D böyle keskin bir görüntü elde edemedim
Knk ben fotomu koyayım bekle
Benim vücut böyle
Sende kpy seninkine bakayım
Hiç karın kası yapmadım
Genetik bence
bu forumda anonimim knk, foto koymam, fakat doğruyu söylüyorum, omuz çatısı genetik geniş, biceps uzun fakat tepe noktalarını çıkarttım, salon ışığında mükemmel duruyor fakat senin profile koyduğun foto gibi bir görüntü elde edemedim, fizik kiminse benimkinden iyi genetiği varmış, vücudu çok temiz, sivilce falan hiçbir şey yok.
Jeff seid 17 years old yaz görürsün benim foto da profilde bence genetik ben çalılırsam öyle olur da çakışmak istemiyorum
Gördüysen kaldırıyorum fotoyu
ya diyorum, 100 kgye çıkayım yavaş yavaş 2 senede, ya da yağı yakıp kilo düşeyim, ikisinide yapamıyorum şu an arafda gibi birşeyim :D
depresyona bile girsem vücut gelişiyor her türlü benim, ne durumda olursa olsun, onu farketttim,
yavaş yavaş ilerliyor, fakat ne zaman tam anlamıyla eksiğim kalmaz bilmiyorum
gördüm, kaldırabilirsin
Definasyon var kral yağını çok düşürüyorsun işte benim bilgim yok ben zayıftım kas yaptım şekilendi bilmiyorum valla
her türlü kas kaybedeceğimi biliyorum,100kgye çıkıp kaybetsem kası daha mantıklı geliyor
Knk çok çıkarsan yakması çok zor olur
1 yılda yapacağın işi 2 yılda yaparsın da sana kalmış
hızlı çıkmayı düşünmüyorum knk, yavaş yavaş, elimden geldiğince temiz bir şekilde çıkarsam, çok iyi olur, yaşımda 21 zaten gencim yani, bana ilaçlı diyen çok oluyor ve bu beni daha mutlu ediyor açıkcası :D ben yapabileceğime inaniyorum ya
Yumşaklık derken kastın nedir
açıklamaya yazdım