Onca zaman sonra vedasız gitmek istemedim. Burada acı tatlı çok şey yaşadım. Artık gelmemek üzere gidiyorum. Hesabı tamamen silmiştim ama 14 gün içinde girilebildiği için veda etme hakkına sahip olmak için şuanlık geri açtım. Tüm seven takipcilerime teşekkür ederim. Hoscakalın 💜
Ben Vedalardan Nefret Ederim. Sırf Bu Yüzden Sevdiğim Biri Gidecekken Veya Ben Sevdiklerimin Yanından Gidiyosam Kaçtım Bi Şekilde Vedalar Canımı Yakar Çünkü Niyeyse Sevdiklerimle Sarmaş Dolaş Olmasamda Yakınımda Görmek İstedim Hep. Pek Bi Samimiyetimiz Yok Sanırım Bazı Sorularda Karşılaştım Seninle Ve Senin Hakkında Bir Çıkarım Yaparsam Buranın Nadir İyi Zararsız Üyelerinden Birisisin Sen Bu Yüzden Sen Gibi Birini Kaybetmek İyi Olmadı Hem Ben Açısından Hem Site Açısından. Çünkü Sen Benim Açımdan Buranın İyilik Savaşçılarından Biriydin Görüşlerinden Hep Bunu Anladım Zaten. Keşke Gitmesen Derim Ama Böylesine Bir Karar Almışsanda Bana Saygı Duymak Düşer. Hayatında Mutlu Olursun Umarım şu an Hayatında Ne Gibi Bir Şey Yaşadın Bilmiyorum Ne Gibi Bir Acı Seni Herşeyden Koparttı Bilmiyorum Ama İzlediğim Mükemmel Bir Filmde Şöyle Bir Replikle Cevap Vereyim Sana. “ Her Ne Olduysa Ve Her Ne Yaşamış Olursan Ol Elini Kalbine Koy Ve her şey Yolunda De Kalbimiz Saftır Çabuk İnanır” Selametle Kal Küçük Hanım Bu Tarz Vedaları Gerçekten Değerini Kalbindeki Saflığı Gördüğüm İnsanlara Yaparım. Allah’a Emanetsin Birgün Dönersen Mutlu Olurum😊
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok ama çok teşekkür ederim 💜 Hesabim kapandi mi kontrol etmeye girmistim ki kapanmamis. Bu gorus beni cok mutlu etti 🌸
Bu mi yani? Madem gözünüz de zerre değeri yok burada olmanın, neden bu hareketlere gerek duyuyorsunuz? Neden değişmiyorsunuz? Burada olmak ne kadar sıradan olabilir ki? Nedir kendinizi bizlerden esirgemek ve bunu hiç olmamış gibi saymamızı beklemek? Daha yeni tanıdık seni, gayette güzel anlaşıyorduk, sevmiştik te seni. Ama doğru ya siz kadınlar çok değiştiniz. Neden kalasınız ki? Takılın kafanıza göre hanfendi. Sonuç olarak tek giden sen değilsin. Kimler gitti hiç ardına bakmadan. Ve unutuldular bile. Sen de unutulacaksın, olağan üstü gülüşüne rağmen... Hoşçakal Sudesiyahseven, Allah'a emanet ol...
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Beni gercekten sevsen Şu an bunu yazmazdin. 2 yildir emekle buyuttugum KS mi, 2-3 yillik instagramimi ve binbir hevesle ve zamanla yazdigim wattpadimi silerken canim yanmadi mi saniyorsun gercekten? Aglamaktan icimin cikmadigini mi saniyorsun? Bu karari verebilecek kadar derin nedenimin oldugunu goremiyor musun? Senin gibi empati yapamayanlar da benim hayatimdan cok gelip de gecti. Boyle biri de benim açımdan unutulur.
Empati yapacak şeyler çoktan uçtu gitti. Öyle hainler gördüm ki, öyle boş ve sahte yüzler gördüm ki, kim doğru kim yalan hepsi birbirine karıştı. Çünkü sen de dahil hiç biriniz gerçek anlamda bir bağ kurmuyorsunuz kimse ile. Ödünüz kopuyor bir tanıyan, gören, düşünen, seven, soran, arayan, aşık olan çıkacak diye. Sana defalarca şans verdi hayatına her giren kimse, her bulunduğun yerde, görlüldüğün yerde farkedildin, merak edildin, değerli ve özel bulundun. Ama göz kör, kalp dumanlı, duygular avare, akıl, kalp, ruh paramparça ve amaçsız olunca da sana ulaşmak ne mümkün? Sana senden başka kimse zarar veremez. Gel de sana biraz sen olmayı öğreteyim. Belli ki adam çıkmamış karşına. Çk ama çok üzüldüm, çok şaşakınım. Öylece kala kaldım. Oysa sana böyle bir karar almana sebep olacak hiç bir zararımız da olmadı. Neden kaçıyorsun, kim koşturuyor seni? Bizlere rağmen ne den korktun sen bu kadar da her yerden kaçıyorsun?
Sen mi benimle bağ kurdun? Bu halde beni suclayarak ve zerre dusunmeyerek mi? Sen soguk kalpli olabilirsin ama ben degilim. Benim kalbim uzulmekten cok agridi bugune dek. Belli ki kimse icin aylarca sabah aksam aglayip da vucuduna agri sokmamissin ki benim bu halimi anlayamiyorsun. Seninle sabah aksam konussaydik ve senden kopsaydim, buna trip atsaydin anlardim ama zaten hicbir zaman o denli yakinlasmadik. Burada beni sevenlerin oldugunu biliyorum. Peki sence bu duygusal boslugumda ve acida en cok benim size ihtiyacim yok mu? Şu an en cok sevilmeye ve dinlenilmeye ihtiyac duydugum evrede bile gidiyorsam, kalmanin ne kadar acittigini anlamiyor musun? boş ver, umarim hicbir zaman tam anlayacak kadar canin yanmaz. Ama umarim empati kuracak kalbe sahip olursun.
Kısacık ömrümü güzel değerlerle hep doldurmak istiyorum. O yüzden vedaları hiç sevemiyorum. Hayatın zaten yeterince kayıplarla dolu olduğunu düşünüyorum. O yüzden ömrümü eksilerek değil, paylaşarak ve çoğaltarak yaşamak isteyenlerdenim. Gidiyor olmana üzüldüm. Ama aldığın kararlarında cesurca davranmanın sana çok daha güçlü ve yeni değerler katacağına inanıyorum. Hiç bir zaman kaybetmekten korkarak yaşayamayız. Hayatta en büyük kazancımız zaten hep kendimiziz. Her adımımızla kendimizi yeniden kazanmanın yollarını hep arayacağız. Ve bu ömrümüzün her anında devam edecek. Bu güne değin beni takip etmiş olduğun ve görüşlerimi hep beğenerek destek verdiğin için sana çok teşekkür ederim. Fikirlerimizi, sorularımızı ve düşüncelerimizi paylaşabileceğimiz ortamlarda bir gün yeniden karşılaşabilmek dileğimle. Kendine hep çok çok iyi bak. Hoşçakal, değerli, çalışkan, düşünceli, mert, bilge ve güzel insan. 🌷🌷🌸🌸🌺🌺🌼🌼🌷🌷
Neden böyle bir radikal karar aldın ki? Eğer buradan gitmek seni mutlu edecekse git tabi, senin mutluluğun en azından benim için daha öncelikli daha önemli küçüğüm ☺️
Kimsin bilmiyorum cunku hep gizliden birisi kucugum diyor. Ama umarim hep mutlu olursun🥹 onca zamanin emeği olan burayi da wattpadi de silmek kolay olmayacak.
Kim olduğumun bir önemi var mı küçüğüm? Farzet ki sana karşılıksız olarak sonsuz saygı duyan, sınırsız hayranlık besleyen her hangi bir insanım ☺️ Seni beğenerek okuyordum o kadar çok beğeniyordum ki yazdıklarını Wattpad hesabını silmen daha da mutsuz etti beni şimdi nasıl mutlu olabilirim ki en azından hesabın silmeyip açık bıraksaydın senden bir anı bir hatıra kalırdı okuyucularına ama böyle uygun görmüşsen vardır bir bildiğin ne diyebilirim ki saygı duymaktan başka, yolun hep açık olsun küçüğüm bahtın güzel olsun 👋😞
Gene de bir kez olsun kim oldugunu gormek isterdim. İz kalsin isterdim elbette ama kalirsa dayanamam girerim er gec ve kopamazsam da bir seyleri yutamam diye korkuyorum. Sevgin icin cok tesekkur ederim.
Belki bir gün hiç umulmadık bir yerde ve hiç umulmadık bir zamanda karşılaşırız küçüğüm :) Büyük konuşmak istemiyorum ama uzaktan karşılıksız seven insanlar her daim bir parça iz bırakmışlardır akıllarda, yüreklerde; ruhlarda :) Senden tek bir ricam var; olur da bir gün her hangi bir sosyal mecra platformuna üye olursan eğer özelliklede bu siteye yine ''sudesiyahseven'' ismi ile üye olur olur mu küçüğüm hatta seni kolay bulalım :) Seni yüreğine emanet ediyorum şimdilik mutlu ve huzurlu kalman dileği ile :)
Belki seninle çok iyi bir şekilde yollarımız kesişmedi belki kendimi çok yanlış tanıttım ya da hissettirdim ama özünde iyi birisin kendine iyi bak. Son gitmeden bunu da engelliyormuşsun 😊
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bunu dusundurttugume sasirdim gercekten. Oysa ki hep kavga etmistik.. Teşekkür ederim 🙂
Kotu olursan iyi olamayacagimi biliyorsun guzel insan. Hem ben de iyi olacagim ve bunun icin elimden geleni yapicam. Yani beni dusunme olur mu? Sadece bir seyleri yutabilmek icin bu hesaplari birakmak zorundayim. O yuzden lutfen iyi ol. Benim icin💜 Gercekten iyi birisin ve kotu oldugunu bilirsem ben de iyi olmam. Beni dusunme, kendimi dizilere ve kitaplara verecegim ve daha iyi olacagim.
Boyle yaptigin surece uzulecegimi de bil o halde.. Hep sevdigim bir insan oldun. Azicik hatrim varsa senin gibi guzel kalpli birinin, surekli uzulup de bunyesini mahvetmesine izin verme. Senden rica ediyorum 🥹 Gercekten kaliteli ender insanlardansin. Bak beni de dusunme cunku uzun zamandir cok kitap biriktirdim. Uyku duzenim bozuk diye hep erteledim. Simdi okumaya baslasam en az 1 yil yeter bana. Sonra izlerim diye de cok filmin ekran goruntusunu almistim. Benim neye yonelecegim belli.. Sen de bir hobi bul ve salma kendini nolur. Kotu olmani asla istemiyorum guzel adam. Benim icin elinden kendini salmayacagina soz verir misin?
Senin için söz veriyorum ama herkes gibi sende gidiyorsun. Bende gidiyorum. Yaşadığım şehirden belki ülkeden herkesten herseyden senin iyi olman yeterli benim için biseye ihtiyacın olursa bulursun eminim buna sevildiğini bil
Kalirsam bu mentalimin daha zor duzelecegini ve bu evrede de seni bunaltacagimi biliyorum. Seni de bu siteden tanidigim icin senden kopmazsam hem atlatamam hem de seninde ona sorunun varken, sana cok yansitacagim icin yanlis bir sey yapmis olurum. Baska bir donemde olsaydi bu, kesinlikle ulasabilecegin bir yer birakirdim sana. İnan bana cok dusunerek verdim bu karari. Kendini dibe cekme. Dussek de kalkacagiz 💜 soz verdigin icin tesekkur ederim. Umarim sen de senin icin en iyi olacak yere gidersin. Kendine iyi bak💜
Yansitacagim ve bunu istemiyorum. Kendimi taniyorum cunku. Bu yuzden cok dipteyken er ya da gec insanlari iterim. İnan bana dusunmeden aldigim bir karar degil kuzum. Pes etmeyecegin icin de tesekkur ederim. Ben de etmeyecegim. Ama bu yolda yalniz yurumeyi seciyorum, hep oldugu gibi. Hoscakal 💜
Ben de seni cok seviyorum guzel insan😕💜 Ama surat asmak yok💜 lutfen toparla kendini. Bugun silicem ben burayi. Seni boyle gormek istemiyorum. Modunu dusurmeyeceksin anlasildi mi?🙂 Evet ozleyeceksin ve ben de ozleyecegim. Hem seni hem burayi ama boylesi daha hayirli olacak İnsAllah
Eminimki tek arksdaşında ben değilim başka eski tanıdığın dahs çok sevdin kişiler vardır benle konuşup hatırlamak istemiyom dersen yazmam ben hatta silerim istiyosan sen bırakma arkadaşlarını
Cok dusuncelisin, tesekkur ederim 💜 Ama hayir, buraya baglayan biri ya da burayla ek bir hesap olursa yutamam bir seyleri. Buraya da az cok yansittim. İnsanlar o enerjiyi aldi. Zaten her “sorun ne?” Diye mesaj attiklarinda bile hatirlayacagim. Benim icin cok ugrastin Murtim. O da sana cok minnettardi, bunu bil. Cok tesekkur ederim beni dusundugunuz her an icin.