24 yaşındayım aylık 15 k gelirim var senelerdir vücut geliştirme ile uğraşıyorum ailemle kalıyorum kazancımın 10 k sını iğnelere haplara steroide kürlerine harcıyorum kalan 5 ksını kendim yiyorum birikimim 0 bu vücut geliştirme tutkusunu asla bırakmayacağım gibi gözüküyor o da beni bırakmayacak nasıl yaşam tarzım var 😂
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bende spor yapıyorum ama zarif bir vücut daha iyi iğne falan kullanmıyorum
Yok be kanka her zaman büyük gözükmelisin kol mesela minimum 45 cm olacak eğer yoksa ben o adamaa sporcu demem
Ben öyle düşünmüyorum gömlek olmuyor ceket olmuyor knk
Kanka bir iki beden büyüğünü al 😂
Yok artık knk😂😂😂😂😂
Kanka yap 45 cm kol giy slim fit dar t shirt yolda yürürken bakışlardan rahatsız olursun 😂😂 ben bir ara yaptım öyle daracık t shirt patlayacak gibi 😂😂😂😂
He işte robot gibi oluyor insan 😂
O iğneleri bırakınca karı olcan bilion mu
Nasil
Kanka pct yaptığım sürece hiçbir şey olmaz sevgilim olum benim sigorta çalışıyor merak etme kullandığım dozlar minimal dozlar sen merak etme
Vücut bişeyi dışardan alınca üretmeyi bırakır.
İğneleri kesince testosteron üretemezsin östrojen artar.
Sonra sütün frlanngelmeye baslar wlwöeö
Kanka dışarıda baktığın zaman Kadir Hoca olsun 1453 Harun bunlara bak onlar da pct ile minimale indiriyor
Kanka hicbirini sevmiom ya agıslaru yüzleri yamulmus normal konusamiorlar
cinsellik için evleneceksin?
Olum sevgilim var benim sırf onun için evlenmeye gerek mi yok var ihtiyacımı karşılıylrum
istediğin ne evlilikten
Sadece ihtiyacin iinmi onunlasin
@Agliyagiz Evet sevgililikte benim için her şey seks cinsellik şart bir ilişkide sadece ihtiyaç değil birbirimizi seviyoruz da ama Seks ana etken
Onunla evlen ozmn
imzayı attığın seks falan kalmayacak
sorumluluklardan !
@Agliyagiz işte evliliğe yuva kurmaya param yetmiyor vücut geliştirme bağımlılığından ben deli çılgın bir şeyim evlilik yürütemem aile yuva kursam çocuğa vakit ayıramam spor salonundan beslenmemden
kadınlarn silikonlu botokslu versiyonusunuz yani.
Kesinlikle dışarıdan büyük gözüküyorum iri gözüküyorum ne yapayım başkaları gibi normal sıradan mı yaşayım
O iğnelerin yan etkisi seni rahatsız etmiyor mu
Etmez olur mu gece kalp çarpıntısı arada sinirlilik öfkelik hiçbir şeye tahamül edememe oluyor
Buna rağmen devam?
Yapacak bir şey yok her zaman Büyük gözükmek isterim büyük dururum 😂
Olm 2 parça et ve beğenilme arzun yüzünden ömrünü kısaltıyosun
Bence çok saçma zaten aşırı kaslı olmak aksine itici bir durum yaratıyor öyle şişmiş erkekler bana itici geliyor doğal vücut olacak kasıntı vücutları sevmem
Aşırı kaslı ya da vücudu şişirmek sana göre itici ama bana göre değil. Bakın ömür de kısalmaz bir şey de olmaz bu işin içinde olan benim sizler değilsiniz pct kullanıyorum ve kullandığım ilaç dozları minimal derecede her şeyi tedbirli yapıyorum merak etmeyin. Önemli olan size itici gelebilir bana gelmez diğer insanlar gibi sıradan normal gözükemem
Benim için önemli olan kafanın içidir. Sırf beğenilmek uğruna sağlıktan feda edip vücudunu şişiren erkeğin gözümde pek bir ederi yok
@selimu konuştuğum birden fazla flörtüm vsr zaten benim ciddi ilişkiye karşıyım ki genelde cinsellik tercih ediyorum zaten ilişkiden ciddi ilişki düşüncem yok neden karşı taraf için kendimi değiştireyim
Kafayı mı yedin
Sebep?
On bin nedir
Vücut geliştirmeye sen de benim gibi gönül ver ne dediğimi anlayacaksın bak yaşıtların senin gibi kızlar çalıştığım salonda ter akıtıyor saatlerdir çıkmıyor sen de onlar gibi olursan dediğimi anlarsın öyle işten eve gelip yatmak arkadaşlarınla kafeye gidip instaya story atmakla olmaz bu işler
Hayatımı ne biliyon
On bin bayılmayı da savunmazsın sen cidden dönülemez bi yoldasın geçmiş olsun
Ne yapayım aylık onbini vasıfsız kızlar erkekler gibi çarcur edip meyhaneye gidip rakı ya da bara cluba girip bira içip bunu çok marifetmiş gibi story çekmekle mi uğraşayım en iyisni yapıyorum ayrıca konuştuğum birçok kız var ve iyi gözüküyorum bu bana yeter bence sen de sorgula benim vücudum neden iyi değil değişime mi ihtiyacım var diyr önyargı iyi değil
Söylemediği veya düşünmediğim şeyleri bana argüman olarak sunmaktan bi vazgeç. Seni kim sinir edip böyle düşünmene sebep olduysa hıncını da ondan çıkar. Soruda yazıp soran sensin bende kendi fikrimi belirttim. Sen bunu normal buluyor olsaydın zaten şu soruda yazdığın ikilemlerde kalmazdın. Her ne ise önyargılı olan sensin biraz burnunun ucunu görmen dileğiyle iyi günler
Tamam sen de buna cevap ver yaşıtlarrın spor yapıyor emek harcıyor sen neden yapmıyorsun?
SPOR YAPMADIĞIMI NERDEN BİLİYOSUN ON BİN MİLYAR MİLYOR HARCAMOYORUM DİYE Mİ NE BİLİYON NR
At formunu görelim değerlendireyim
Madem sporcusun merak ettim
Aynen seni inandırmam lazım acilen
İnandırmana gerek yok sen de benim 10 k nereye harcayacağımı sorgulaman sana düşmez
Normalde evet düşmez ama herkese açık sorunca düşer maalesef
Hade canim seninle hiç uğraşamaycam
Uğraşamazsın zaten
O kadar emin olma
En azından münakaşa ederek olandan eminim🤷🏻♀️ muhatap olarak karşıdakini değil kafanda oluşturduğun genel profile göre düşünüp yargıya varıyorsun bu yüzden tartışma anında burada olmayan biri benimle uğraşamaz
Çokta kibarım maşallah
Hayır kabasın
Daha kaba olduğuma emin olabilirsin bu hiçbir şey. Asıl kaba olan karşıdakini olmadığı şekilde itham ederek konuşmaktır
Yani yaptığın şey 🤷🏻♀️
Senin seviyene inemem
Haha :d
Gülmedim 🥺
Ne vucut vardir simdi offff
Canın mı çekti 😂
Bilemedimmm regl azginligi var ustumde djdjdj
Cocugun sevgilsii var.
Banane
@Agliyagiz Azmış kız benle dertleşiyor olamaz mı 😂
Sende az degilsin
@Agliyagiz Öyleyim zaten 😂👍