Eski bir tanıdık misafir olarak geldi. Yaninda alkolünüde getirmiş, muhafazakar bir aile olduğumuz için abes geldi misafirdir diye ses çıkaramadık.
Merak edip sordum neden böyle oldu diye, aldığım cevap beni bir tık dehşete düşürdü.😀
Eski bir tanıdık misafir olarak geldi. Yaninda alkolünüde getirmiş, muhafazakar bir aile olduğumuz için abes geldi misafirdir diye ses çıkaramadık.
Merak edip sordum neden böyle oldu diye, aldığım cevap beni bir tık dehşete düşürdü.😀
Bence misafir olduğu için önce sorması gerekirdi bende mesela sigara içiyorum ama misafirliğe gittiğim zaman izin alırım önce içebilir miyim diye. ben arkadaşım olurum bana zararı yoksa. sürekli içebilir ama davranışları sıkıntılı ise zaten olmam. alkol içmeyen biri yine davranışları sıkıntılı olsun olmam. yani arkadaşların neler yediğine içtiğine karışmam
Ben muhafazakar değilim ama ne evimde ne de ofisimde değil misafir feristahi gelse alkol alamaz. Babam içmek istese ona bile izin vermem. İceceksek çıkar dışarı beraber içeriz ama evde ya da ofiste asla.
Cevap
9Cevap
İçki içen ya da içmeyen arkadaşlarım mevcut, kendim de tüketiyorum. Muhafazakar düşüncede olan arkadaşlarım da var onlar yanlarında içki içmemden defalarca sormama rağmen rahatsız olmadıklarını dile getirdiler ancak ben yine her denk gelişimizde içki tüketmiyorum kendimce saygı göstergesi olarak.
Cevap olarak ne söyledi?
Beni lütfen yanlış anlama ama sanki seni ya da aileni ancak alkol alarak çekebilirim, sana ancak alkolle katlanabilirim gibi düşünmüş olma ihtimali var mı?
O zaman o cevap da şakasına sanırım :D
Bunu içmesem cinayet çıkar evde dedi'' olan :D
Misafirliğe alkolle gitmek 🙄 böyle biriyle arkadaş olmam ben kullanmadığım için garip geliyor içene de içmesini bildiği taktirde saygı gösteririm.
Cidden tuhaf adam bağımlısı demek ki 😄
Kadın mıydı oo daha garip 😄
😄😄
Ben sahsen olabilir sonucta kendi iciyor beni etkileyen bi durum yok, ama durumu abartirsa ve sarhos falan olursa rahatsiz edict olabilir mesafemi korurum
Ahahsh ben de içerim ne olcak 😄
Umursamam ben kim be yapıyor nasıl takılıyor, kimseye zararı yoksa banane.
Çok var öyle arkadaşım. Oluyorum ve oldum ben superReyis.
Kafaları hep güzel normal kafayla belki çekilmez çocuklardır iyi böyle 😂
Ben içmiyor isem evimde de içirmek istememem gayet doğal hakkım. Benim evim sonuçta.
Var öyle arkadaşım birs kafadan kontak
Eğer ilişki ciddi ise olmam
Olurum iciyosa kendine iciyo benle bı ilgisi yok
İçmesine engel olmak için evet olurdum.
Arkadaş olurum ama sevgili hayır.
Valla ben asla izin vermezdim
Anım getirmişsin ama biz evimizde hiç içmedik ve senin de evde içmene izin veremem
Dilersen dolaba koyalım, illa içeceğim diyorsan ben sana otelden bi oda tutayım
Valla derdim, işyerimde dedim de
Sanmıyorum
Olurum
Hayırlı aslaA
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?