Annemi erkeklerle konuşurken yakaladım. ne yapacağım?

Öncelikle merhaba, benim annem babam ayrı. Babam 3 yıl önce bizi bir kadın için terk etti. Ben ve annem tek başımıza kaldık öyle. Babam annemi çok üzdü kadın hiç mutlu olamadı hiç sevgi görmedi, hep ağlardı ben küçükken. O ağlayınca bende ağlardım, ikimiz birlikte ağlardık. Ben babamdan o kadar çok korkardım ki hala erkeklerden korkuyorum, hocalarimdan bile çekiniyorum. Neyse işte sonra ayrıldılar ben de mutlu oluruz zannettim kurtulduk zannettim o lanet adamdan. Yanılmışım mutlu olamadık... Ben annemin telefonunu kurcaladım bir sürü erkek vardı bir erkek yazmis teşekkür ederim diğeri saçma sapan şeyler yazmış. Bunları gordum basimdan aşağı kaynar sular döküldü. Ne yapacağımı sasirdim. Keşke sadece mesajlarla bitse, annem bana karşı açık sözlü hemde baya. Geçen geldi dedi kurs hocam benimle yatmak istiyormuş, boğazım düğümlendi ne diyeceğimi şaşırdım kaldım öyle. Sonra diyor erkekler beni çok beğeniyor işte böyle söyle... 1 hafta önce saat 8 de hazırlandı dedim "nereye gidiyorsun?" Bana "cafeye gidiyorum" dedi ben de "kiminle gidiyorsun?" Dedim demez olsaydım bir sinirlendi bana dedi ki "sanane sana mi hesap vereceğim? İstediğim kişiyle giderim. Sen kendine bir şeyler yap ye ben çıkıyorum beni bekleme geç gelirim" dedi gitti. Ne yaptığını bilemiyorum artık ama çok zoruma gidiyor. Çok kötü oluyorum evden gidesim geliyor ama gidemiyorum... Bu arada bunu yaşayan arkadaşımız 15 yaşında kesinlikle ben değilim:D neyse işte yaşım yüzünden bana kızmayın konuşacak kimsem yok..

Annemi erkeklerle konuşurken yakaladım. ne yapacağım?