Annemi başkasıyla konuşurken yakaladım. Abilerime söylemeli miyim? Lütfen bakın?

Annemi başka bir adamla konuşurken yakaladım telefonda. bundan bir kaç ay önce de yakalamıştım o adam mi bilmiyorum. Bana söz vermişti tam güvenimi kazanırken yine yakaladim. Annemle babam boşanma aşamasında ama babam yüzünden çünkü babam da pislik adamın teki. Annemin de artık gözümde değeri kalmadı hepimiz annem için yaşıyorduk sürekli ben denk geldim bu hatalarına annemin. Bir kez uyarmıştım yine yaptı artık kendimde yük olarak görüyorum bunu arkadaşlar yardım edin hepimiz kendi çabalarımızla okuduk bir yerlere geldik önce babamdan hayır göremedik şimdi annemden.. abimlere söylemeli miyim?
Güncellemeler
+1 yıl
Daha boşanmadan bunu bize neden yapıyor zaten yuvamiz yıkılıyor diye zor günler yaşıyoruz boşandıktan ve biz bunları atlattıktan sonra ne halt yerlerse yesinler şu an zoruma gidiyor arkadaşlar anlamıyor musunuz empati yapın. Ya da abilerim bunu sonra duysa bana sormazlar mı neden demedin diye
Annemi başkasıyla konuşurken yakaladım. Abilerime söylemeli miyim? Lütfen bakın?