Ya şakasına dedim onu da sana bir şey sorabilir miyim bu konuda. Benim göğüsler biraz fazla büyük hem küçültmek hemde daha da dikleştirmek istiyorum içine pilastik konulmadan bu işlem olur mu ve goguslerimden aynı zevki alabilir miyim seks sırasında ( sadece uzundan değil heryerinden) ?
Silikon konulmadan büyüme olmaz. Ama dikleştirme yapılır. His kaybı olur. Eğer hamile kalmayı düşünüyorsan çocuktan sonra yaptırmak daha iyi. Süt kanallarının da bozulma riski var çünkü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
@netassakli_hatunnbee ona para veeğrr ona kusmuk veeğr
Hic kimseye acımıyorum bu saatten sonra oghhhhhhh ekonomi super
Belki 100 lıra
İyiymiş 😂😂😂niye bu kadar bonkorsun
Başaka küçük param yok yanımda
Dilenciye para vermiyorum. Kalkıp çalışsın.
AA çok ayop çalışıyor zaten işi dilenmek çok ayıp
İki kere aynı sözü yasmisim soru tatlim
Sorii ayol
Bozuklukları sevmem onları veriridim
Maasimi
Neden o kadar çok
Bilmem kanim ısındı
1 lira veririm
Bir liraya su bile alınmıyor su ayıp değil mi
Dilenme o zaman, kendin kazan
Kazanıyorum boyle iste bu da benim meslegim
İyimis aw
Sen ne iş yapiyon
Zor biraz pintilerle urasmak zorunda kalıyorum zaman zaman ama idare ediyoz işte napalim
Plastik cerrahi asistanıyım
Bir lira senin olsun sen benim göğüsleri bı el at ya olur mu doktur bey
Büyütmek istiyorum minnacık erkek sanıyorlar beni 😭
Göğüslere*
4000 Euro'ya yaparız bebiş ^^
Ya şakasına dedim onu da sana bir şey sorabilir miyim bu konuda. Benim göğüsler biraz fazla büyük hem küçültmek hemde daha da dikleştirmek istiyorum içine pilastik konulmadan bu işlem olur mu ve goguslerimden aynı zevki alabilir miyim seks sırasında ( sadece uzundan değil heryerinden) ?
Ucundan *
Silikon konulmadan *
Silikon konulmadan büyüme olmaz. Ama dikleştirme yapılır. His kaybı olur. Eğer hamile kalmayı düşünüyorsan çocuktan sonra yaptırmak daha iyi. Süt kanallarının da bozulma riski var çünkü
Yok büyümeyi şakasına demiştim :) ben küçültmek istiyorum
Silikonsuz ve his kaybı olmadan aynı zamanda süt kanallarına da zarar vermeden olur mu bu işlem?
Ve dikleştirmek biraz aşağı doğru bakıyor
Silikonsuz olur. Meme küçültme yapıyoruz. Ama his kaybı ve süt kanalları için garanti verilmez. Genelde çocuk işlerini bitirmiş kişiler yaptırıyor
Çok teşekkür ederim cevapladigin için :) bahadır aklımdaydı bu soru
Bayadır *
Düşünürsen yardımcı olurum. Kliniğimiz İstanbul'da. Küçültme ameliyatı daha ucuz tabi ki protezden. Protez Alman malı olduğu için Euro ile geliyor 😅
50 100 arası bişey
1 kuruş bile vermem
güzeliğine bağlı
2 lira 25 kuruş
Vermezdim
5 kuruş tiko
Tiko ne
Aninda
Suratına bakmam.
300 olabilir