Diğer Kac para verirdiniz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Dunyaca unlu bir model olsam derginize soyunmam icin kac para teklif ederdiniz☺️☺️ Güncellemeler+1 yıl Gelsin paraciklar☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️☺️ Kac para verirdiniz? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Kimbukimberly Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 49% +1 yıl Diğer konusunda 600 cevap paylaştı. Parayı sevmem ama sevdiğim her şey parayla, çek defterini çıkardım kendin belirle :A 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ya sen supersin ki Yorumla
Cassie_Robichaud Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Nasıl bir dergiymiş o da senden soyunmanı bekliyormuşuz ki. Hiç para verirdim ben. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Dunyaca unlu magazin dergisi diyelim yine mi hic vermezsin Yorumla Cassie_Robichaud +1 yıl Hayır vermem. Soyunuk değil giyinik tercih ederim Yorumla Soran +1 yıl O zaman giyinige kac para olur Yorumla Cassie_Robichaud +1 yıl Finans uzmanıma danışmam gerek. Yorumla Soran +1 yıl Olur danisin☺️☺️ Yorumla
aynadakiajan Takip Et Master Yaş: 45 , eic 51% +1 yıl Diğer konusunda 7,3b cevap paylaştı. Para versen kabul etmezdim ne para vermesiDerginin etik ve yayın kurallarına ters bir öneri olurdu bu. 0 0 Yorumla
Ardafit67 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 50% +1 yıl Ben de aktör tipi olduğu için para teklifi etmezdim sana hahahhah 0 0 Yorumla
ZaruRi_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Diğer konusunda 783 cevap paylaştı. Bedavaya soyunan çok? Görmeden de fiyat biçmek istemem ayrıca 0 0 Yorumla
Pusher_ Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl ticarette çok iyiyim. üstüne para alırdım senden nfjfjf ama bana soyunman için iyi para verirdim 0 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Görmeden bişey diyemem sizi 😊😊 1 0 Yorumla
umutluolvegülümse Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl M*l mıısn evladım bu kadar mı basitsin gerçekten? 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Basit degilim ki Yorumla umutluolvegülümse +1 yıl Yani para için soyunmak istiyorsun başka türlü para kazanacak o kadar imkan varken şimdi ben basit değilim mi diyorsun hm evet evet öyle diyorsun Yorumla Soran +1 yıl Yani lafin gelisi yoksa soyunmam tabiki de ben namuslu bir kizim Yorumla umutluolvegülümse +1 yıl İnsanlar öyle anlıyor ama yine de sen bilirsin Yorumla Soran +1 yıl İnsanlar cok kotu bazen😔 Yorumla umutluolvegülümse +1 yıl Bazen mi hıh 😏 insanlar hep kötü ki zaten ama sen yine de kullandığın kelimelere dikkat et ne yapacakları belli olmaz veya nasıl anlayacağı tuhaf bir canlı insanoğlu Yorumla Soran +1 yıl İyisi az kotusu cok 😔 eglence olsun diye ve azicik da methetsinler diye sordum Yorumla
SertSevimliAdam Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl iç çamaşırı falansa 200 bn dolar alırsın. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ya cok bonkorsun☺️☺️☺️ Yorumla SertSevimliAdam +1 yıl dünyaca ünlüsün. ama çıplak foto olsan milyon dolara çıkabilir. soyunurmusun gerçekten? ünlü olmasan da Yorumla
Mavi-kudi Takip Et Guru Yaş: 49 +1 yıl Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. çok param varsa 1 tirilyon :) 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ya supersin Yorumla Mavi-kudi +1 yıl para varsa hayat var :) Yorumla Soran +1 yıl Evet☺️☺️☺️ Yorumla Mavi-kudi +1 yıl şimdi o kadar param yok. yemek ısmarlayabilirim yine de :) Yorumla
_Kara_Kartal_ Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl 2 TL olsun :D 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ya cok ucuzzzz☺️☺️ Yorumla
Yalnız_95 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl 1 Trilyon verirdim 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Hmmmmmmmmm bonkorsun☺️☺️☺️ Yalnız_95 +1 yıl Sizde güzelsinizSonuçta dünyaca ünlü modelsiniz ☺ Soran +1 yıl Ya birtanesin❤️ Yalnız_95 +1 yıl Sende öylesin ❤
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Parayı sevmem ama sevdiğim her şey parayla, çek defterini çıkardım kendin belirle :A
Ya sen supersin ki
Nasıl bir dergiymiş o da senden soyunmanı bekliyormuşuz ki.
Hiç para verirdim ben.
Dunyaca unlu magazin dergisi diyelim yine mi hic vermezsin
Hayır vermem. Soyunuk değil giyinik tercih ederim
O zaman giyinige kac para olur
Finans uzmanıma danışmam gerek.
Olur danisin☺️☺️
Para versen kabul etmezdim ne para vermesi
Derginin etik ve yayın kurallarına ters bir öneri olurdu bu.
Ben de aktör tipi olduğu için para teklifi etmezdim sana hahahhah
Bedavaya soyunan çok? Görmeden de fiyat biçmek istemem ayrıca
ticarette çok iyiyim. üstüne para alırdım senden nfjfjf ama bana soyunman için iyi para verirdim
Görmeden bişey diyemem sizi 😊😊
M*l mıısn evladım bu kadar mı basitsin gerçekten?
Basit degilim ki
Yani para için soyunmak istiyorsun başka türlü para kazanacak o kadar imkan varken şimdi ben basit değilim mi diyorsun hm evet evet öyle diyorsun
Yani lafin gelisi yoksa soyunmam tabiki de ben namuslu bir kizim
İnsanlar öyle anlıyor ama yine de sen bilirsin
İnsanlar cok kotu bazen😔
Bazen mi hıh 😏 insanlar hep kötü ki zaten ama sen yine de kullandığın kelimelere dikkat et ne yapacakları belli olmaz veya nasıl anlayacağı tuhaf bir canlı insanoğlu
İyisi az kotusu cok 😔 eglence olsun diye ve azicik da methetsinler diye sordum
iç çamaşırı falansa 200 bn dolar alırsın.
Ya cok bonkorsun☺️☺️☺️
dünyaca ünlüsün. ama çıplak foto olsan milyon dolara çıkabilir. soyunurmusun gerçekten? ünlü olmasan da
şu an ne kadar istersin :)
çok param varsa 1 tirilyon :)
Ya supersin
para varsa hayat var :)
Evet☺️☺️☺️
şimdi o kadar param yok. yemek ısmarlayabilirim yine de :)
Orta yolu bulurduk 😀
Simdi kaça soyunursun
2 TL olsun :D
Ya cok ucuzzzz☺️☺️
Iki tot görmeye para gömmem
110 tl +kdv
B. k para
1 Trilyon verirdim
Hmmmmmmmmm bonkorsun☺️☺️☺️
Sizde güzelsiniz
Sonuçta dünyaca ünlü modelsiniz ☺
Ya birtanesin❤️