Bir insanın hayatına BİSİKLET girince...
*Hayatta durduğu yer değişir
*Aklı fikri degişir
*Fiziği değişir
*Akciğerleri değişir
*Yanaklarının rengi değişir...
Demiş biri ☺️

Bir insanın hayatına BİSİKLET girince...
*Hayatta durduğu yer değişir
*Aklı fikri degişir
*Fiziği değişir
*Akciğerleri değişir
*Yanaklarının rengi değişir...
Demiş biri ☺️

ilk bisikletımı aldıgımda kı heyecanım geldı aklıma.. o gece uyumamstım mahalledekı tum cocuklara gostercem dıye... bianchi meshurdu bayagı cocuklar arasında... sonra sonra hayatımdan cıktı.. belkı İstanbul 'da degıl bır anadolu sehrınde yasıyor olsaydım.. vazgecmezdım bısıklet kulturunden..
Ama İstanbul 'da adalar semtı harıc dogru durust bısıklet surulebılecek trafıgı tehlıkesız yer yok... Bısıklet yolları cok yetersız. Bırde işe gıtmek ıcın bısıklet kulturu yok bızım Turkıye de.
yanı insan bınmeyı sevse bıle cevreden etkılenıp yaa bu yastan sonra bısıkletemı bınılır falan dıye dusunuyor. Şunuda yazayım İstanbul bu nufuslasma ıle devam ederse kı oyle gozukuyor yogun trafıgı cozmek ve hava kırlılıgını engellemek ıcın bisiklet onemlı bır konuma gelebılır.
Yıllardır düldülüme biniyorum, yol dostum oldu resmen 😅 yalnız ben spor olsun diye değil, işe gidip gelirken ve şehir içinde gezerken de hep bisiklet tercih ediyorum. Otobüs beklemiyorum, masrafı da yok. Bisiklet, özgürlük demek benim için.
Bisiklete binmeyi aradan yıllar geçmiş olsa bile binince tekrar hatırlıyor insan. Çocukken ilk bisikletime beş yaşında bindim.10 yaşında ara verdim. Şimdi binsem yine sürmeye hevesliyim. Fakat ilgi alanım son yıllarda motora ilerledi.
Cevap
13Cevap
Sürmem.
Bisiklet sürmeyi bilmiyorum. s eliptik bisiklet olarak hayatımda arada kilo aldığını düşününce biniyorum
Onu da kullanmıyorum😂 teksem toplu taşıma, taksi ve tabanvay
İş yerim yavaş yürüme ile 10 dk mesafede olunca kullanacağımı düşünmüyorum ama ihtiyaç gerçekten kışa doğru bi ehliyet bir araba alıcam 😂
Hallederim ya rahat insanım ben stres yapacağımı falan zannetmiyorum. Dikkat desen de var
Sadece hava kötüyken en azından kardeşime minnet etmem🙄 avmye giderken ya da şehir dışına çıkarken kullanırım onun dışında yürürüm hep merak etme😂
Şarkı o kadar beni anlatıyor ki doğum günümde yayınlamışlar😂
Başlığı yeter😂 kış gelmeden o ehliyeti alıcam merak etme sen😛
Kış artık Mart 'ta anca geliyor ben Aralıkta alırım😂
Aralık ocak gibi hatırlat sana ehliyetimle bir fotoğraf atayım😛 i want it i got it cnms
Atarıııımm. Allah beni seviyo yardımcı olur
Görücez kim haklı kim haksız😛
İşte Aralık'ta girsem tek seferde geçicem ben sana onu diyorum😂 ocakta Şubat 'ta elimde olur o ehliyet
Kendimden emin ve cesurum
İvit😌
Ahshs hatırlatıcıya ekle ve sor😂
Takılmakla kalacaksan tamam kabul😂
Şikayet et> üyeleri hedef alan paylaşım...
Valla ağlaya ağlaya siteye sesli mesaj atarım gerisini sen düşün😂
Bu senin soru sorarak dalga geçeceğin anlamına gelmesss😛
Ben o ehliyeti alnıma yapıştırıp sana atmasını da bilirim dur sen😊😊
Görüşücez seninle😤
Sınavdan sonra🙄
Kazandığımı*
Aa sen misin bu😂
Benim henüz kayıtlı bir görselim olamazz
2 teker olarak bisikletten motosiklete geçtik ömür boyu kullanmayı düşünüyoruz… Altın Elbiseli Adama ve Apaçi kabilesine selam olsun..
Çocukların bisikletini görürsem kaçırıyorum arada onun dışında bisiklet hayatımda yok, zaten çok zor öğrendim 😀😀
Planlı aktivite olursa emanet alır sürerim. Şahsıma ait bisiklet yok. O yüzden günlük hayatta sürekli kullanamıyorum.
Bisiklet sürmeyi bilmiyorum🥲 motor sürüyorum bisiklet süremiyorum 😄
aaa oldu mu şimdi :)
piyano çal ama bisiklet sürmeyi bilme :)
Demek ki on elinde on marifet degilmişim ben🙁
olmadı ece olmadı :)
sükut u hayal
Kullanmayalı çok uzun zaman oldu en sonunda çocukluk kazası geçirmiştim bisikletle ondan sonra da tövbe ettim daha.
Ya burada var da bilmemiyorum ki kartına 80 lira diyor kart almazsan kredi kartı lazım banka kartı istemiyor sırf bu yüzden binemiyorum sinirim bozuk
Bisiklet ve motosiklet (elektrikli ve benzinli) Üretiminde ve ihracatında rol aldım. Her gün binlercesini görecek kadar yakın.
Herşeyin bir günü var be ilk defa duydum bisiklet günü 🙄
Çocukken bisikletim vardı ne günlerdi be büyüdük Yok üzücü
Ben bisiklet sürmeyi bilmiyorum bir kere yere düştüm ondan sonra bıraktım.🥺
Tatil köyünde oturuyorum bisikletim yok maalesef :((
Merkezinde, oldukça önemli bol hareket bol bereket.
Gündelik yaşamda bisiklet yok yazın sahile indigimde veya marinada kullanırım
Çok severimm, çok nadir de olsa kızlarla kordona iner alırız bisimleri boydan boya süreriz..😌
En son kaç asır önce bindiğini hatırlayamıyorum bile 😄
Çocukken sürmüştüm bisikleti en son, ne de güzel sürerdim🚴🏻♀
Eskiden çok fazla sürerdim. Kaza yaptıktan sonra bıraktım
Yıllardır hiç kullanmıyordum geçen hafta bindim en son.
Kullanamıyorum fakat kullanmak isterdim Hollanda tr olmaz gibi
Doğru demiş onu diyen biri :) ulaşım amaçlı olmasada spor amaçlı aktif olarak kullanıyorum.
En son 1 sene önce binmiştim güzel aktivite keşke devamlılığını sağlayabilsem
Bisikleti hobi olarak kullanıyorum. İnşallah güzel bir bisiklet alacağım bu yaz sürekli bir aktivite olarak yapmak istiyorum
Hic kullanamiyorum maalesef surmeyi unytmys bile olabilutu.
Severim kullanmayı
Bisiklet sürmeyi bilmiyorum
Bisiklet kullanmayı bilmiyorum
Dün ölümüne bacak çalışmışım hiçbir şey yapamam
Bisiklet kullanmayali yıllar oluyor
Daha cok arabayı tercih ederim
5 senedir falan hayatımın hiç bir yerinde yok.
valla hiç yokmuş şimdi anladım :D
Apartman boşluğunda sürülmeyi bekliyor bisikletim
Bisiklet sürmeyi bilmiyorum🥺
Kullanmayı unutmuş olabilirm binmeye binmeye
Daha çok motor kullanıyorum
Sık kullanırım ve mutluyum.
Çocukluğumda kaldı
Bisikleti çok severim fjdnek
Yokki
Hayatımda yok
Hiçbir yerinde
Çok sık kullanmam