En yakın arkadaşımı pandemide kaybettim diğer en yakın iki arkadaşım çok destek oldular. 6 yıllık olan arkadaşımla yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmedi üniversitede benim adımınonun adı olmadan, onun adını benim adım olmadan anmazlardı hocalar dahi. Mezun olduk ama o bir bunalıma girdi ve hala aynı iş yerinde çalışsak da yapmak istediğim hiçbir aktiviteye gönüllü bakmıyor. Eskiden yaptığımız hiçbir şeyi yapmak istemiyor dışarı çıkmak istemiyor. Diğer arkadaşım 3 yıllık o da son zamanlarda depresyona girdi çalışmıyor ve sürekli evde sosyalleşemiyor diye ben de aşırı yoğun (makale yetiştirmeler, part time iş vs) ve moralsiz olunca ilgilenemedim şimdi de ben bu kadar kötüyken farketmedin diye bana kızıyor. Arkadaşlarımla eskisi gibi değilim gibi hissediyorum ve bu beni o kadar kötü yapıyor ki. Anksiyete ve dikkat eksikliği hiperaktivite bozukluğu tanım var ilaçlarımı sırf erkek arkadaşım kendin de yenebilirsin ilaçlarla yaşama diye ısrar ettiği için bıraktım. şu an tek başıma panik ataklar geçiriyorum. Düşünmekten kafayı yiyorum. Dikkatim hiç olmadığı kadar dağınık. Sürekli sakarlıklarla bir yerimi morartıyorum. 1 buçuk ayda 10 kilo aldım. Belirsiz çok belirsiz bir dönemdeyim. Ekonomik zorluktayım. Mesleğimi yapma isteğim kalmadı. ZATEN EN YAKIN ARKADAŞIMIN BİRİNİ SONSUZA KADAR KAYBETMİŞKEN NEREDEYSE HAYATIMIN KOCA BİR PARÇASI OLAN BİR DİĞER ARKADAŞIMI KAYBETMEK İSTEMİYORUM. ama elimden geleni yaptım ve işe yaramıyor. O yüzden de artık pek umursamıyor gibi davranıyorum arkadaşımın yanına gitmeye can atarken artık mutsuz oluyorum. Kimseyi kurtaramıyorum neyim zaten de kurtaracam.
Neyse sorumu unuttum. Sizce bu arkadaşlıklar düzelir mi.
Neyse sorumu unuttum. Sizce bu arkadaşlıklar düzelir mi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
benim de bütün arkadaşlarımdan geriye iki tanesi kaldı. kimi gölcük depreminde gitti, kimi iş kazasında öldü, kimi uykusunda kalpten gitti, kimi askerde kafasına sıktı, kiminin canına kıydılar, kimini kanser aldı... kalan ikisine gözüm gibi bakıyorum demek isterdim ama herkesin işi gücü ailesi var. ayda yılda bir zor bela görüşebiliyoruz. hayat böyle bir şey herhalde ne diyeyim.
Başınız sağolsun... Yaş ilerledikçe tabi bu kaybetme durumu da sıklaşıyor. Çok arkadaşım hiç bir zaman olmadı hep sayılıydı şimdiyese tek kalıyor gibi hissediyorum, yine..