Ben de abim de hep kariyer insanı olduk o 37 yaşına girecek ve Allah var evlenmek yuva kurmak istiyor ama nasip olmuyor. Ben 30 olucam benim etrafımda çok insan var aslında ama evlenmek için evlenmek istemiyorum, yalnızlıktan da korkmuyorum fakat ben de isterim tabiki yuvam olmasını
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Artık Toplumda Belirlenen bir evlilik yaşı yok.
Artık insanların önceliği kendi konforları ve buna müdahale edilmemesini istiyorlar. Hayat pahalı olduğu için çoğu insan rahatlıkta yana.
Evlilik başta çok basit gibi görünse de herkes ile evlenilmez.
Birbirinizi ne kadar çok sevdeniz de, fikirleriniz, zevkleriniz bir olsa da bu evlilik için geçerli değildir.
Dedim ya Evlilik herkesle yapılmaz. En zor zamanlarda, sıkıntılı, buhranlı zamanlarda baskı altında bile kişi olayları yaşananları sağlam güçlü iradesiyle psikolojik olarak yönetecek ve üstesinden gelmek için akılcı kararlar alarak bu süreçleri aklî selim bir şekilde çözecek ve yönetecek bireylerle olur evlilik.
Bir Kadın her zaman kendini güvende hissetmek ister. O yüzden eş seçimi çok önemlidir. Böyle iradeli bir insanla evlilik temelleri sağlam atılmış demektir.
Bir kişi de bunlar yoksa günümüzde ki insanların yaptıkları gibi "olursa olur, olmaz ise sen yoluna ben yoluma" der.
Ama şunu da bilin ki yalnızlık çok zor. Çünkü bir gün sizde yalnız kalacaksınız. O zaman dilimi geldiğinde sadece pişmanlıklarınız yanınızda olacak.
Hayat paylaştıkça çoğalır ve güzelleşir.
Aşk kıymetli bir nesnedir herkese emanet edilmez...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 yıl
26 yaşında, fiziksel ve maddi gücü olan bir erkek olarak, bu yaşa kadar kimseyle sevgili olmadım. Kimseyle yakınlaşmadım, bir çok imkanım varken yapmadım hem de. 26 yıl boyunca sevgilisi olmamış bir insan ümidini isterse yitirebilir ama, herkes de bu yaşlarda evlenecek olamaz. Nasipte varsa yaşarsın, yoksa ne olursa olsun elinden hiç bir şey gelmez. O yüzden boş ver, akışına bırak ve anı yaşa :)
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
7Cevap
Aile & Toplum konusunda 372 cevap paylaştı. Toplumca belirlenen değil. Eskiden insanların kariyeri olmadığı için 20-25 arası çoktan evlenmiş oluyordu. şu an herkes üniversite okuduğu için bu süre uzadı. Yanlış mı değil. Fakat doğum yapılabilecek yaşlar kısıtlı olduğu ve ekonomik koşullar nedeniyle özellikle batı kesimlerde doğum oranı çok düştü. O yüzden geç olan bir şey yok o dediğiniz eskidendi
10 Yorumla- Gizli Üye(30-35)1 yıl
Evlenmenin belli bir yaşı yok. İnsan kendini ne zaman hazır hissediyorsa, karşısına her şeyiyle uygun bir aday çıkarsa evlenir. Eğer bu zamana kadar çıkmadıysa da dünyanın sonu değil.
10 Yorumla Olmaz diye birsey yok sadece karsina çıkan kişiyi derinden izleme
10 Yorumla- 1 yıl
Hersey nasip kısmet dağın altında olsan nasipin seni bulur sapret ve dua et
00 Yorumla Bende isterim yuvam olsun kadınlara guven olmuyo evli kadın aldatmış kocasını
00 Yorumla- 1 yıl
Ya bence çok geç kalma
04 Yorumla- Soran1 yıl
Ya kim istemez sevdiği biriyle evlenip yuva kurmayı ama sırf evlenmek için evlenemem ki
- 1 yıl
Doğru zamanda kötü ama acele lazım oturduğun yerdende ayağına ışınlanamaz
- Soran1 yıl
Zaten sosyal bir insanim
- 1 yıl
Sosyallik yetse bizim komşu 27 koca bulurdu ortam lazım ama iyi insanların ortamı
Aile & Toplum konusunda 321 cevap paylaştı. Toplumca belirlenen evlilik yaşı kaçtır?
07 Yorumla- Soran1 yıl
35 ini geçmiş insanlara diyorlar
- 1 yıl
Bizim köyde 27 geçen evde kalmış deniliyor
- Soran1 yıl
😂😂
- 1 yıl
Yok be ölüm yaşı ortalama 75 herkesin en az 8 kardeşi var babamgil 7 kardeş
- 1 yıl
Senin için daha zor
00 Yorumla - 1 yıl
Bilmiyorum ne olacak bu işin sonu
00 Yorumla - 1 yıl
evlenmenin yaşı yok
00 Yorumla
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Toplumca belirlenen evlilik yaşını gecirip evlenmeyen insanlar ümidini kesmeli mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi