21 yaşındayım, sevgilim 26 yaşında. Kendisi lise mezunu, ben üniversite.. Ailem onu istemiyor, ne yapmalıyım?

ayrılmak istemiyorum çünkü iyi birisi ve seviyorum ama ailem sırf okumamış diye denk değilsiniz diyor ne yapmalıyım bilmiyorum. Biraz yaş farkı da var

Ailemi dinler ayrılırım
Ailemi ikna etmeye çalışırım.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Sevdiğim kişi çalışıyor ve asla açıkta kalacak aman 2 gün de çalışmayım diyecek birisi değil. Ben de ailemi ikna etmekten yanayım ama ilerde bunun sürekli sorun olacağını düşünerek ayrılmak istiyor. Hem sevgilimi hem de ailemi ikna etmeye gücüm yeter mi bilmiyorum ama ayrılmak da istemiyorum. Aileme de ben onu seviyorum tanısanız seversiniz dedim ama memur olsun kafasındalar
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim. 1 yıllık ilişkiyi severek bitirmek zorunda kaldık. İkna etmeyi denedim ama erkek arkadaşımın düşünceleri değişmedi. Nasip değilmiş, sevgi her şeye yetmiyormuş diyelim. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun
21 yaşındayım, sevgilim 26 yaşında. Kendisi lise mezunu, ben üniversite.. Ailem onu istemiyor, ne yapmalıyım?