Din de neden erkekler daha üstün ve diğer sorular?

Bazı sorularım var biliyorum bu sorduğum sorular yüzünden beni aşşağaliycaksınız ama Müslümanlıkta zorlama olmadığını hatırlatmak isterim ve bana gelip dinle alakası olamayan kavramlarla gelip işte otizmlisin femistsin bunların dinle alakası olmadığını hatırlatarak konuşmak istiyorum çünkü bazı slk lar böyle olduğunu dusnuyor soruları sorucam ama anlayış gösterirseniz sevinirim
Sorular:
1- Nisa suresi 34. Ayet te şöyle bir şey yazıyor:
﴾34﴿
Allah’ın, (iki cinse) birbirinden farklı özellik ve lütuflar bahşetmesi ve mallarından harcama yapmaları sebebiyle erkekler kadınların yöneticisi ve koruyucusudurlar. Sâliha kadınlar Allah’a itaatkârdır; Allah’ın korumasına uygun olarak, kimsenin görmediği durumlarda da kendilerini korurlar. (Evlilik hukukuna) baş kaldırmasından endişe ettiğiniz kadınlara öğüt verin, onları yataklarda yalnız bırakın ve onları dövün. Eğer size itaat ederlerse artık onların aleyhine başka bir yol aramayın; çünkü Allah yücedir, büyüktür.
Evlilik hukuna baş kaldırırsa nasıl bir kadına vurulabilir Müslümanlık kadın ve erkeği eşit tutmayan bir dinmi?
2- neden Türkiye de din dersi nde sadece muslumalik var neden diğer dinler yok?
3- muslumanlikta zorlama yok ama neden eğer Müslüman olmazsak cehennemde yanicaz?
4- Allah in ve kur an in var olduğuna dair ya da peygamber lerin var olduğuna dair bir kanıt yok ya eğer kuran bu peygamberler hepsi gerçek değilse çünkü bunları kanıtlayacak bir delil yok
Beni aşşağaliyacaksınız biliyorum ama ben soruya cevap verin diye yazdım aşşağlayın diye değil.
Din de neden erkekler daha üstün ve diğer sorular?