Açık saçık giyinip vücudunu sergileyen kadınlara ve kızlara çok acıyorum. Siz ne dersiniz?

Yani bilmiyorum şimdi çok farklı yorumlar gelecek kiminiz yobaz diyecek kiminiz cahil geri kafalı diyeceksiniz bana biliyorum ama kadın vücudu bence çok kutsaldır öyle ortalara serilmeyecek kadar kıymetli bir hazinedir bu benim düşüncem
Açık saçık giyinip vücudunu sergileyen kadınlara ve kızlara çok acıyorum. Siz ne dersiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar yanlış anlaşılmasın herkes istediği gibi giyinmekte serbest isterse anadan doğuma çıkabilir sokağa ama ben sadece bundan duyduğum rahatsızlığı dile getirdim yani dünyanın çivisi çıkmış nereye gidiyoruz diye düşünüyorum ahlak din iman kalmamış kimsede ve bunu kendine hak olarak görüyor insanlar ama diyecek bir şey yok sonuçta herkesin kendi özgür iradesi kimseye müdahale etme hakkımız yok bunun gayet bilincindeyim ben zaten yani yorumlarınız çok acımasız hepsini tek tek okuyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Yani sadece şöyle bir örnek vermek istiyorum pahalı bir telefon alıyorsunuz ilk yaptığınız şey nedir telefonu güzel bir ekran koruyucusu almak kırılmasını engellemek için arkasına da kalın bir kılıf takıyoruz çizilmesini engellemek için peki vücudumuz o pahalı telefondan daha mı ucuz ben bunu demek istiyorum başka bir şey değil yani herkesin kendi tercihi dediğim gibi yapacak bir şey yok