Baştan uyarımı yapayım, bu tabikide kimseye taciz etme hakkı vermez !!!
fakat, birşeyi istemiyorsan tersini yaparsın demi,
bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
fakat, birşeyi istemiyorsan tersini yaparsın demi,
bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Hz yusuf kendini neyden korumuştu züleyhadan su peri demek o kadar güzelmiş ki güzeliği dillere destanmıs hz yusuf kendini neden korudun tacizin gerekçesi olamaz kadınları suçluyorsanız peki tecavüze uğrayan binlerce çocuk tacizi nasil hak hak etti peki onlari cekici yapan kücük bedenleri mi? Her şeyi geçti peki erkek çocuklar ne yapmiş olabilirler dikkat cekmek için? Kişi ne yaparsa yapsin bu kimseyi ilgilendiren bir durum değil herkes inancini inancınin getirdiklerini uygulayıp yaşarlar kişinin hür iradesibe kalmış ama nefsinize hakim olmaktan başka bir sey yapamazsiniz ...
ha o zaman kendini böyle gösteren kadınlar kötü insanlar oluyorlar, doğru mudur?
Hz Yusuf kötü bir insandan kendini korumuş oluyor, kaçınarakta.
ama tacizin gerekçesi olamaz, nefse hakim olmak lazım bu konuda haklısınız.
Hz yusuf kendini kötü bir kadından degil nefsine uymamaktan kaçtı Allaha sığındı. m
iyide bu olayda taciz var, kadın adama taciz etmiyormu, bu onu iyi bir insan mı yapar.
Aşırı abartılı giyinen kızlar bana da bir garip geliyor ama tacize bahane olamaz çünkü benim montlu fotoğrafıma da azdırdın yazanlar oluyor. Azman ordusu için pek farketmiyor kıyafet.
Cevap
2Cevap
Yani seksi gorunmek istiyosa seksi oldugu nasil tescillenir kime gore seksi kime gore degil :) abazalar bakiyosa seksi midir kriter bu mu :) kriter onemli burada
abazaların ilgisini çekmek=hayatını riske sokmak
şu an gerçek bu, o yüzden herkes akıllıca davranıp, kendi güvenliğini sağlamalı.
ben seksi görünmek derken bunu demek istemiştim :D
Ne alaka aga. Kendini güzel hissettiği için giyiniyorsa illa öküz gibi bakacaklar mı? Ahlak , türban sadece kadına inmedi. İlk tesettür erkeğin göz kapağına indi. 17 senelik evliyim. İsterse çıplak gezsin karşımdaki, karım hariç her kadın bacımdır
Sen tedbirini almazsan başına her şey gelebilir, herkes için geçerli bu durum.
şimdi soruyorum, tedbir almak yerine neden bu insanlar daha çok böyle yapıyorlar,
ek olarak;
sen niye süslenirsin, başkaları baksın, ilgi çekeyim diye,
aksi taktirde, keyfine göre takılırsın, özenle birşeyler yapmaya çalışmazsın.
kadın gözüne sokmaya çalışsın, sen bakma.
doğru olan bu mudur?
ha gözüne sokmaya çalışmıyorsa, lafım yok.
fakat dediğim gibi insan kendini düşünmeli, güvenliğini sağlamalı ve yine dediğim gibi herkes için geçerli bu.
Güzel kardeşim mağarada yaşamıyoruz. Kadın görünce hayvan gibi atlayan varsa gitsin tedavi olsun zaten. Herkes kendini güzel hissettiği şekilde sokağa çıkar. Farazi örnek vereyim. Giydiğim gömleği başkası baksın diye giymem. Kendim beğendiğim için giyerim. Tedbir alması gereken tek kurum devlet. Sapıkları temizlemek onların görevi. Kadınların görevi korunmak değil
doğru haklısınız, fakat bu ülkede bu mümkün olmayacağından, gerçekçi olarak ben böyle dedim, devlet korumuyor işte, o yüzden insanlar kendilerini korumalı diyorum.
korusa bencede herkes istediği gibi takılsın.
Gerçi sen de haklısın ortadoğuda yaşıyoruz sonuçta. Çantasında biber gazı olmayan kadın kalmadı
doğru tabi, hiçbir insanın can güvenliği yok
kadınında erkeğinde,
haberleri aç kaç kişinin sokakta yaralanma vurulma haberi var.
ondan diyorum ben.
ilgi çekersin de bu tehlikede getirebilir,
Birinin seksi görünmesi taciz edilmesini gerektirmez
"Baştan uyarımı yapayım, bu tabikide kimseye taciz etme hakkı vermez !!!"
dedim zaten,
fakat akıllıı insan kendi canını düşünür, önlemini alır,
burada tam tersi bir durum görünüyor, sıkıntı orada zaten
Sadece seksi gözükmek istemiştir
başkalarınamı görünmek istemiştir,
yoksa kafasına göre takılıyormudur,
takılıyorsada canının kıymetini biliyor mudur?
Sadece özgür olmak istemiştir. Başkalarının ne dusundugunu umursamadan.
doğru olanı yapmış ozaman, fakat gerçeğin farkında olup herkes kendini korumalı.
can güvenliği diye bir şey yok. kadında erkekte korumalı.
O ayrı mesele. Ama 40 kat çarşafın içine de girsek kendimizi koruyamiyoruz ne yazikki.
erkeklerde koruyamıyorki, can güvenliği derken sadece taciz demiyorum, tabi yukarda belirtmedim ama şimdi söyleyeyim.
haberlerde her gün ölüm yaralama haberleri görüyoruz erkekde kadında kendini korumalı, akıllı davranmalı.
ilgi odağı olacam diye canından olmamalı herkes için geçerli bu dediğim
Buna mı kafayı taktın?
takmadım, merak ettim sordum,
görüş alışverişi yapıp, doğrusu neyse öğreniyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?