Chp liler bakabilir mi?

Şimdi benim Hollanda'da kovulmalarina ragmen sülale kurmuş 2 halam var. Birisinin siyasi görüşünü bilmiyorum ama digeri Erdoğan'ın kılı. Neyse ben uzun sure bunalima girdim secimlerden sonra, bugün acaba hayatima son versem gelecek kaygisindan kurtulur muyum nasıl olurdu bu aklimdan gecti, tabi geçerken buna sebep olan insanları da unutamiyoruz, kendisi orada turkler ve muslumanlar kovulmasina ragmen arsiz gibi gitmeyip burada malum partiyi destekliyor, bu benim sinirimi bozuyor, normalde gelmeyin dememe ragmen annemle konusup yine geldi, hic hoş davranamadim 20 yıldır haystimi s*k₺p bana intihari aklimdan gecirten insanlara kusura bakmayin. Neyse bana selam falan veriyor, boyle ters ters bakip as yaptım, iceri geçtim, bana 'sizi de müsait degildiniz gsliba' diye imalı imalı konuşunca ben de 'valla siz bulundugunuz yerde kovulup gitmiyosunuz' dedim, o da guldu ya bunlari mi konusmaya geldik falan yapip sarilmaya calisti, dur dedim hayir, senin cahilligin benim hayatimi etkiliyosa kusura bakma deyip gittim pisman da degilim iyi ki yapmisim yine olsa yine aynisini yaparim, orada dolarlari biriktiriyor burada çatır çatır yeyip güzel ülkem diyor, o zaman gel kılı olduğun iktidarda yaşasana seni kovan iktidarda niye hala duruyorsun, çünkü sen de biliyorsun burada yasanamayacagini, bunlara hicbi sekilde hakkimi helal etmiyorum

Chp liler bakabilir mi?