İsrail'de Türk kızlarını haksız yere tutukluyorlar. O zaman biz de kafamıza göre İsrailli turistleri tutuklayalım. Hem Türkiye'yle ilişkileri normalleştirmek istiyorlar hem de şerefsizlik yapıyorlar. İşin kötü tarafı, hala bu paçavra bozuntusu aptal sürülerini savunan Türkler var. Ülkemizin kızlarının namusuyla oynanmış; onlar, hala o pislik çöl farelerini savunuyorlar. Bu konu hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?
(O zaman biz de ülkemizde yaşayan Yahudileri, kafamıza estikçe tutuklayalım. Kısasa kısas yapalım.)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Gidip de İsrail'de filistin propagandası yapıp ortalığı karıştırırsan İsrail de buna sessiz kalmaz.
Öyle bir şey yapmamışlar, sadece Mescidi Aksa'da Kuran okuyorlarmış. Hala bu çöl farelerini savunuyorsunuz ya, diyecek bir şey bulamıyorum. Burada, bizim kızlarımızın namusu söz konusu.
İsrail'in mescidi aksa ile ilgili kuralları var uyacaksın. İsrail biz türklerin dostudur. Çölde yaşayanlar Araplardır İsrailoğulları değil.
Çöl faresi İsrailliler de çölde yaşıyor. Sadece çöllerini ekip yeşillendirdiler. Mademki dostumuz, aç, izle, Türkiye'deki deprem hakkında ne demiş pis faşist İsrailliler?
Azınlık bir kesimin dediği hepsini bağlamıyor. İsrail depremde yardıma gelen ülkelerdendi. Ayrıca kardeşimiz Azerbaycan'a savaşlarda yardım eden bir ülke. İsrail Ortadoğu coğrafyasında doğan bir güneştir.
Kurallara aykırı bir şey yapmamışlar. Biz, İsrail ajanlarını tutukladık diye kıyameti koparmışlardı. "İsrailli turistleri tutukluyorlar." diye Türkiye'ye iftira atmışlardı.
Kurallara aykırı bir şey yapmadıklarını söyleyen Erdoğan yanlısı medyadır. İsrail medyasını okudun mu? Ayrıca onlar ajan değildi turistti evet.
Ve yakında batacak olan bir güneş. Depremle ilgili söylenenler, İsrail meclisinde söyleniyor. Bize yardım etmeye geldiler ama aslında hırsızlık için gelmişler. Ülkemizdeki tarihi bir tevratı çalıp alel acele gittiler. Azerbaycan'a da menfaat için yardım ediyorlar, tıpkı bize menfaat için yardım ettikleri gibi.
Erdoğan yanlısı medya değil, Türkiye'deki bütün haber sitelerinde aynısı söyleniyor. Sen de tutup yalancı İsrail medyasına inanıyorsun.
Sonradan özür dilediler. Ayrıca devlet ilişkileri zaten menfaate dayalıdır ama yahudi toplumu ile türk toplumu kardeştir.
Bütün medyada öyle yazmıyor.
Kimden özür dilediler? Mavi Marmara olayını diyorsan, deniz ve okyanuslar uluslararası sayılır ve silahsız kişileri öldürmeleri bir faşistliktir. Neden Türk gemisinin yanındaki Yunan gemisine değil de Türk gemisine saldırmışlardı, bunu hiç düşündün mü? Özür dilemeleri, 10 tane şehidimizi geri getirmez.
Bütün medyada öyle yazmaması, olayın öyle olmadığı anlamına gelmez. Türk polisi, İsrail polisi gibi faşist olmadığı için kimseyi haksız yere tutuklamaz. Bu ülkede yaşayan herkes, bunu bilir.
Çünkü o gemi Gazze'ye yardıma gidiyordu. Erdoğan'ın yanlış dış politikası
İsrail faşist değil demokratik bir ülkedir. Siz İsrail faşist olduğu için değil yahudi olduğu için dininden dolayı sevmiyorsun. Kudüs'ün onların elinde olmasını yediremiyorsunuz müslümanlar olarak.
Evet, o gemi gitmemeliydi çünkü bu olayın, zararımıza olacağı belliydi. Filistinlilerin haksız yere tutuklanıp bombalanması mı demokrasi? Zamanında Filistinliler, bize ihanet etmiş olabilir ama dedelerinin yaptıklarının cezasını, suçsuz torunları çekmemeli. Kudüs'ü ele geçirmelerinin sebebi de Filistinlilerin, bize ihanet etmesi zaten. Evet, antisemistik biriyim ama İsrail'den nefret etmemin tek sebebi, Kudüs olayı değil.
Filistinliler Hamas gibi terör örgütü kurup İsrail'li sivilleri öldürüyor. İsrail kendi halkını koruyor.
Ama İsrail'in de keyfi olarak bombalayıp öldürdüğü ve tutukladığı Filistinliler var. Mescidi Aksa'da huzur içinde, hiç kimseye zararı olmayan müslümanları bombalaması gibi. Filistinliler de bütün bunlara karşılık haklı olarak, Hamas örgütünü kurdular. Benim fikrimce Hamas, bir terör örgütü değildir. Sadece bir sivil savunma hareketidir.
İsrail'in keyfi yaptığı bir şey yok müslüman medyası öyle yansıtıyor
Siz, hangi haber sitesini okuyorsunuz? Merak ettim sadece. Avrupa medyasına baktım, onlar da İsrail'in haksız bombalamalarının olduğunu söylüyorlardı.
Avrupa medyası Türkiye'nin Kürtleri öldürdüğünü de söylüyor inanalım mı?
Her medyada yalan haber var maalesef, Türk medyasında da yalan haber var, Avrupa medyasında da var, İsrail medyasına hiç güvenmiyorum zaten. Antisemistik biri, Yahudilere hiçbir zaman güvenmez.
Antisemitizm dünyanın kanseridir
Peki, Türkiye'nin aleyhine çalışan Sabetayist Yahudiler hakkında ne düşünüyorsunuz? Antisemistik Adolf Hitler sayesinde; Osmanlı'ya baş kaldıran Alman Yahudileri, gücünü kaybetti.
Hitler bir zalimdir
Evet, zalimdir. Fakat amacı bu olmasa da Türkler, onun sayesinde Alman Yahudilerinden kurtulmuştur.
Alman Yahudileri bize gayet katkı sağladı
Neyse, bu konuya ve başka konulara dair belgelere dayalı tarih bilgilerim var ama yine de sizi ikna edemem. O yüzden iyi günler diliyorum.
Son bir şey söylemek istiyorum. Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nin kurallarına göre işkence yasaktır ama İsrail askerleri, 18 yaşın altındaki çocuklar da dahil olmak üzere Filistinlilere işkence yapıyor. Onların üstüne vahşi köpekler salıyor. Bu bir faşistliktir. Tekrardan iyi günler dilerim.
İsraillilerden nefret ediyorum 🤬🤬🤬🤬🤬
Ben de öyle, onları bir kaşık suda boğasım var
Boğalım o zaman biz seninle 🙂
Elimizde imkân olsa da yapabilsek keşke
Keşkeeee 😩
Neyse, Allah versin cezalarını 😕
Amin.
En son bi papazı tutuklamıştik ta başımıza neler gelmişti aman diyim
Onlar yapınca hiçbir sorun yok ama. Üstelik, yorumlarda da görüldüğü üzere, ülkelerini satacak derecede İsrail'i savunanlar var.
Sen bi ülkende ki mültecilerden koru Türk kızlarını
Bana neden mülteci diyorsunuz, ben mi soktum mültecileri?
Buradaki mültecilerin yaptığı yanlışlar, o çöl faresi İsraillileri haklı çıkarmaz.
Haklıdır demiyorum
O zaman bana neden "mültecilerden koru" diyorsun? Bu, polisin görevidir, benim değil. Ama ülkemizin kızlarının namusunu savunmak, bu ülkedeki her vatandaşın görevidir.
Sen haklısın
Hah, şöyle
B*k tutuklarsın. Senin başındaki 2 adam bizzat onların adamları sen neyin kafasını yaşıyorsun.
Hangi iki adamdan bahsettiğini anlamadım ama haberlere girip bakabilirsin. Fotoğrafları, videoları var. Hiçbir şey yapmamışlar. Sadece Mescidi Aksa'da Kuran okuyorlarmış. Çöl faresi İsrail askerleri gelip yaka paça alıp götürmüşler bizim kızlarımızı. Aslında bu, savaş meselesi olmalı ama şu anda ülkemizin başka sorunları olduğu için savaşla uğraşamayız.
Zaten anlayabileceği niye de sanmıyordum sonuçta malum kesim sensin kapasiten belli
Sen ilk başta Türkçe yazmayı öğren. Evet, ülkedeki en zeki, en akıllı sizsiniz. Geri kalan herkes cahil. İnsanları ayrıştırmayı ve önyargılı davranmayı ne kadar çok seviyorsunuz. Ayrıca, ben apolitik biriyim. Siyasetle işim olmaz. Her şeyi siyasete bağlamaktan vazgeçmey ne zaman öğreneceksiniz? Benim kapasitem, seninkinin 10 katı. Bunu, Türkçeyi kullanma biçiminden anladım.
Sen ilk başta Türkçe yazmayı öğren. Evet, ülkedeki en zeki, en akıllı sizsiniz. Geri kalan herkes cahil. İnsanları ayrıştırmayı ve önyargılı davranmayı ne kadar çok seviyorsunuz. Ayrıca, ben apolitik biriyim. Siyasetle işim olmaz. Her şeyi siyasete bağlamaktan vazgeçmeyi ne zaman öğreneceksiniz? Benim kapasitem, seninkinin 10 katı. Bunu, Türkçeyi kullanma biçiminden anladım.
Türk kızlarının namusuyla Suriyeli ve Afgan erkekleri oynuyor.
Ve aynı zamanda İsrail bozuntusu çöl fareleri
İsrailli erkekler beyefendidir. Kadını baş tacı yaparlar.
Hıı tabii. Aç, izle bakalım, İsrailliler Türkiye'deki deprem hakkında ne demişler, o zaman görürsün beyefendi olup olmadıklarını
İsrailli erkekle seks yapmak istemez misin?
İsrailden üstün cesaret madalyası alan dünyaaa liderinize bu isteğini söyle kesin cevap gelir 😂
Benim akp li olduğumu nereden çıkardın acaba
Yazdıklarımdan bunu mu anladın, ben burada kızlarımızın namusunu savunuyorum, sen çıkmışsın, bana siyasetten bahsediyorsun
banamı sorup gittiler banane
Herkesin seyahat özgürlüğü vardır. O zaman sen, yurtdışına çıkınca seni de haksız yere tutuklasınlar.
bu benim sözüm değil rte nin sözü
Bana ne onun sözünden, ben senin fikrini soruyorum
Ülkemizin kızlarının namusunu savunmayacak mısınız yani?
haberi alim bi inceleyim öyle her görüp duyduğuma inanmam teyit lazım
zöhrecim sanada aynısını öneririm
Videosu var diyorum
Aynı zamanda, İsraillilerin Türkiye'deki deprem hakkında söylediklerini de izlemeni tavsiye ediyorum
tamam bakayım diyorum bende ne yapmışlarda tutuklanmışlar askere polise karşımı gelmişler felan provokandamı yapmışlar kanunlarımı çiğnemişler yoksa öyle sokakta yüürken birden tutuklamışlarmı
ee nabım bi kaç şerefsizin sözü yüzünden tüm insanlarını kötüleyemem
Siz de haklısınız, yalan haberler çok fazla
Ama bu doğru bir haber, araştırabilirsiniz
Olmaz biz yaparsak faşist ırkçı oluruz
Onlar yapınca modern olurlar ama
Yerim modernliğini
Dünyanın en faşist ülkesi çöl faresi İsrail'dir.