Sanırım halkımız AKP'nin son 3 yıldır var olduğunu zannediyor ki AKP'yi vatansever milliyetçi bir parti olarak görüyor.
Sanırım halkımız AKP'nin son 3 yıldır var olduğunu zannediyor ki AKP'yi vatansever milliyetçi bir parti olarak görüyor.
Akp hdpye yakınken MHP ile ittifak değildi. MHP ile ittifak yaptı ve hdoyle mesafe koydu artık milliyetçi , bölücülükten uzak diye düşünüyorlar MHP'ye güveniyorlar , millet ittifakında milliyetcilik konusunda hiç bir partiye güvenmiyorlar çünkü sadece iyi parti rahatsız oluyor ama oda söz geçirmiyor Zafere güvenebilirlerdi zaferin gerçekten sözü geçiyor fakat o da çok sonra oldu seçimlere çok az kala bir sürecte , birde 30 milyon izlenen babala TV de Kaftancıoğlunun hala attığı tweet i savunması vs. ahmet Davutoğlu nün artık millet ittifakı nda olması ve orada o sözleri söyleyenlerin bir kısmı ayrıldı Ahmet Davutoğlu ve Bülent arınc ta eski diye geçiyor o da aktif değil diye biliyorum , eğer chpdede Kaftancıoğlu Kılıçdaroğlu ve tanrıkulu istifa ederse milliyetçi kesimden daha çok oy alacaktır. fakat bu bilinçli milliyetçi seçmen yani max%7 lık bir oy , AKP'nin aldığı asıl oy bilinçsiz seçmen in getirisinin kaynağı basın ellerinde geçen gün bahsetmiştim demokrasi işlemesi için basın özgürlüğü gerek yoksa demokratlar kazanamaz. Adamlar demokratları Amerikan uşağı olarak görüyor oy verirler mi ve AKP'nin yaptıkları unutlmasının sebebi basın özgürlüğü, CHP'nin bununla ilgili sürekli konuşma yapması lazım basın özgürlüğü ile ilgili ama pek mücadele etmesi lazım tekrar babala cıkıp basın özgürlüğü yok endeksler bakın şöyle böyle TV Lerde haberler tarafsız değil hep CHP kötüleniyor vs. Diye takra tekrar anlatması lazım şehir şehir gezip Karadeniz i iç Anadolu yu şeir şehir ilc ilçe gezip kendilerini anlatmaları lazım ama göremiyorum. Aksine 2028 seçimleri olsada tekrar Kılıçdaroğlu nu aday koysakta kaybetsek kafası var sanki bu kadar şacma bir anlayış bak bir daha ki seçime kaybetmek için Kaftancıoğlu nu aday koyabilirler çok iyi kaybeder birde seçime bir gün kala sakine cansız ile ilgili twitleri ibgünceller ohh mis böylece akp ui kazandırırlar zaten istedikleri bu sanırim çünkü 0 mücadele
Cevap
5Cevap
İşlerine gelmezzzz ihaları sihaları düşünerek mastürbasyon yapıp huzurla uyuyorlar
Bilgisiz bir toplum :D
Çok ilginç yaaa.. İHA SİHA ile mastürbasyon yapmak... Benim hiç aklıma gelmemişti... Nereden buluyorsunuz böyle fantezileri... ? Bizim muhaliflerin vizyonuna hayranım :D
Ne zaman? Gezi zekalı sosyalistlerin kapitalistlerin oyununa gelip Gezi Olaylarında çarkın dişlileri arasında "kullanıldığı" zaman mı?
İnsan unutkan bir varlık ama bunları görmezden gelirler unutmasalar bile Erdoğan tanrıları çünkü
Akp terör örgütü zaten her şey ortada ama insanlar cahil olduğu için hala daha bunların ekmeğine yağ sürüyor.
Bugün ben de bunu düşündüm. Bunu neden göremiyorlar sözde şehitlerimizi çok düşünmüyorlar miydi o yüzden oy vermediler mi
Geçmiş geçmiştir hocam 😄
Geçmiş unutulmaz :D
Ee önümüze bakmalıyız hayattada öyle geçmişe takılmamak lazım elden bir şey gelirmi? 😄
Geçmişini bilmeyen geleceğine yön veremez :D
Yorumu beğenin hocam ayrımcılık yapmayın:))
Hadi beğeneyim :D
Eyvallah:)
Seçim bitti kaybettiniz... Kabul edin artık :D
Kabul etmediğim nereden çıktı ancak geçmişinizin ne olduğu belli :D
Geçmişi karıştırırsan ben daha çok şey bulurum...
Bul bul sorun yok ben çok çok şeyler bulurum merak etme bunlar buzdağının görünen kısmı :D
Uğraşmıyorum değil uğraşsan da bir şey yapamazsın ondan :D. Ha mandacılar derken Şeyh Said'i öven HÜDA-PAR meclise girdi mandacılar nasıl kaybeder yahu :D
Ne alaka be abi verecek cevap olmayınca kendini övmeye başladın 😂
Eğer yazdıklarımı böyle sileceksen hiç yazmayayım? Kendimi övmek değil. Somut delilleri şu an bu sitede mevcut.. Birçok kez bu strateji ile hüdapar a o kazandırıyorsunuz dedim.
Silmedim. Ayrıca HÜDA-PAR'a oy vermeye meyilli bir halk varsa zaten versin benim için problem değil herkesin gerçek yüzü belli olur :D
Bizim için önemli olan milletvekili çıkarmak değil doğruları söylemek. Biz doğruya doğru deriz anlatabilmişimdir umarım. Bu canım değil onur sahibi olmaktır bunu sadece onur sahipleri anlar :D
:D Doğruları siz değil biz söylüyoruz :D
Fetullah hocaefendi diyen sizdiniz 😂
Kafasına vurup, kaçıran da biziz.. Ama darbe yapıyor diye caddeye çıkıp alkışlayanlar da sizdiniz.
Benim babam sırf beni cemaatten uzak tutmak için beni cemaat dershanelerine göndermedi. 15 Temmuz gecesi zaten polis olduğu için askerlere karşı göreve çağrıldı. Biz seçmen olarak her zaman çizgimizi koruduk.
Yani baban kendi isteği ile değil, mesleği gereği zorunluluk olarak karşı durdu.. Doğru mu?
O baştan beri cemaate karşı seve seve gitti zaten göreve merak etme.
Sen yazdın... Çağrıldı.. dedin.
Çağrılması kendisinin istemediği anlamına mı geliyor. Polisler hükümetten emir gelmeden kafasına göre iş yapamaz.
Sen ne yaptın... Darbe başarılı olsun diye evde oturup dua mı ettin?
Ben Trabzondaydım orada pek hareketlenme olmadı ama FETÖ Erdoğan'dan daha kötü Erdoğan'ı tercih ederim.
Ayrıca beni böyle şeylerle itham etmeden önce kendinizi sorgulayınız malum insan haddini bilmelidir.
gelecek mühim
Evet unuttular
Unuttular
En İyi Cevap