Hayatta en sevmediğim insan katakteri nedir size soyleyimmi ne dersiniz kızlar?

Hayatta en sevmediğim şey akp kazandı güçlü olarak görülüyor ben akpliyim diyen kişiler yağcılık yapan kişiler hayatta en sevmediğim karakter galatasarayli olmadığı halde şimdi biz galatasaraylilar şampiyon olduk ya galatasarayliyim diyen sahtekar insanlar güce tapan insanlar güç neredeyse orada olup kendini satan insanlar asla aren koçak olarak böyle bir insan olmadım aslada olmayacağım bütün dünya güce tapsada ben asla güce tapan bir insan değilim ben şerefim için yaşayan insanım ben hicbirzaman davami satmadım satmam en sevmediğim gıcık kaptigim insan tipi böyle güçlü insanların eteğinin altında yalaka yalaka takılan insanlardır nefret ederim ifrit olurum ben doğuştan galatasarayliyim fenerbahce şampiyon olsaydı asla fenerbahceli olmazdım yalakalık yapmazdım asla başından beri galatasarayliyim başından beri chpliyim chp seçim kaybetti ve asla chpyi bırakmam aşığım partime akp kazandı güçlü diye asla akpnin yalakalığın yapmam asla diyelimki bir en sevmediğim insanın bana yardımı dokundu ya da bana yardım etmeye çalıştı asla onun yardımını kabul etmem benim duruşum hep dimdiktir ben hiç bir zaman güçlüden yana olmadım kaybetmek pahasına olsun diyelimki bir tarafta sevdiğim kadın var bir tarafta da en sevmediğim insanlar topluluğu var karşı tarafa gecmezsem sevdiğim kadınla birlikte ölecem diyelimki yinede o güçlü tarafa geçmem benim için sevdiğim tarafta ac kalmak bile değerli şerefim onurumu satmam güce ben onurumu haysiyetimi güçlü insanlara satmam
Güncellemeler
+1 yıl
Benim babam yobaz mesela benim babam dünyanın en geri kafalı insanı peki ben bir kere bile bu cahil adamın dediği birseyi yaptimmi hayır babam olsa sevmem annem olsa kız kardeşim erkek kardeşim olsa sevmem cahil insani yansinlar gebersinler acimam çünkü cahil insanlar benim yaşamımı etkiliyor çünkü ben bu canım insanlar sürüsundeki bir koyun değilim
Hayatta en sevmediğim insan katakteri nedir size soyleyimmi ne dersiniz kızlar?