konumuz egonun olmasi gerekliligi degil ki o konuda katiliyorum bende de ego vardir. lakin burclara inanmasanda ozelligini yansitiyosun durum bu. en sonda yazdigin keske biraz arastirsan sozunle de tam bir aslan oldugunu insanlara ustten baktigini da gormus olduk. hayatinda basarilar kardesim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yengeç aşırı duygusal yönümü sevemedim gitti☺🙏🍀☕
valla zor bro yengecler cok duygusal harbiden
Aynn
Burcum Aslan ama özellikler açısından burçlara inanmıyorum, her özelliğimi seviyorum.
her ozelligini sevmen aslan burcunda genel olan egoist kendini begenen kismina uymus gibi :)
Egoist oluşumuda seviyorum, her insanda ego vardır. Ego insanın kendi benliğidir keşke biraz araştırsan.
konumuz egonun olmasi gerekliligi degil ki o konuda katiliyorum bende de ego vardir. lakin burclara inanmasanda ozelligini yansitiyosun durum bu. en sonda yazdigin keske biraz arastirsan sozunle de tam bir aslan oldugunu insanlara ustten baktigini da gormus olduk. hayatinda basarilar kardesim
Teşekkür ederim.
Aslan, fazla mükemmeliyetcilik artı bir de gururun eklenmesi yorucu
aslan cok skintili. yani bana uyan bi hirc degil ama kendine has guzellikleride illaki var
Tabiiki
başak burcuyum. kararsızlık ve aşırı düşünmemi hiç sevmiyorum
temiz ve titiz olmani seviyosundr tabi :)
kendim için seviyorum tabi ama herkes temiz titiz olsun isterim başka yan etkisi yok 😂
sevgilin coraplari cikarip ortaliga atsa. disini fircalamadan dus almadan yataga gelse doversin 😅
bi dövüşçü olarak evet benden dayak yememesi imkansız olur 😂
dovuscumusun 😱
muay thai yapıyorum evett
tanistigimiza memnun oldumm kib bye 😅😅😅 lol
bahahahah danke
Çabuk bağlanıyorum ve çabuk soğuyorum.
burcun?
Adım yanında hayvan var kocaman :D Aslan
yükselen Terazi.
yahu beni hep aslanlae buluyo ama cok skinti burc 😅
Kova burcuyum. Özelliklerini pek bilmiyorum.
kova terazi mukemmel ikili :)
Öyle mi bilmiyordum. İkisinin de hava grubu olduğunu biliyorum sadece.
yani istedigim ideal iliski partnerim kova. her anlamda iyi anlasir 10 numara olur 😁
basak